Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 10, Bergen op Zoom51.493824704.28899560Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In ons restaurant staan kwaliteit, service en gastvrijheid bovenaan. We bereiden onze gerechten à la minute met verse ingrediënten. Veel van onze gerechten worden aan tafel uitgeserveerd, geflambeerd en onze visgerechten worden aan tafel gefileerd. Op onze uitgebreide menukaart vindt u een combinatie van traditionele Italiaanse specialiteiten zowel als innovatieve Italiaanse specialiteiten.​

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Ristorante Napoli bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ristorante Napoli8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
Daphne
1 december 2016
Voldeed helaas niet aan onze verwachting
Omdat mijn oma jaren naast restaurant Napoli woonde en wij er vroeger vaak naar volle tevredenheid kwamen verheugden wij ons erg op ons bezoek. We hadden van te voren gereserveerd en hoopten op een smaakvolle avond. Bij binnenkomst werd ons een tafeltje in het midden van het midden toegewezen. Niet echt een gezellige plek, nogal op de loop want iedereen moest er steeds langs maar soit, dit mocht de pret niet drukken. De bestelling voor het eerst drankje werd opgenomen en vol verwachting sloegen wij de menukaart open. Gelukkig, nog steeds dezelfde gerechten als jaren geleden. We besloten voor de ossenhaas te gaan en vooraf kozen we de anti-pasti om zoveel mogelijk verschillende gerechtjes te kunnen proeven. Hierna duurde het ruim een uur voordat wij het voorgerecht kregen. Bij Napoli hebben ze een systeem met verrijdbare tafels waar de gerechten op worden klaargezet. We hebben tijdens het uur zo'n 40 minuten gekeken naar een deel van ons voorgerecht, maar het duurde nog lang voordat het voorgerecht compleet was en geserveerd werd. Om ons heen werden de tafels een stuk sneller (en vriendelijker) bediend. De anti-pasti was van goede kwaliteit en het smaakte prima. Na nog een uur wachten, het was nu bijna 22 uur, kwam het hoofdgerecht. Wat op de kaart stond als ossenhaas in pepersaus, bleken een paar stukjes doorbakken vlees te zijn in een ondefinieerbare saus. Ik bestelde een karaf rode wijn bij het vlees, maar kreeg een karaf witte wijn. Voordat ik hier iets van kon zeggen vloog de ober alweer naar een andere tafel. Na deze deceptie hadden we geen zin meer in een dessert, dus we hebben betaald en zijn vertrokken.


9.0
Gemiddelde
Ann
30 november 2016
Toppie 👍
Altijd lekker altijd gezellig!


8.6
Gemiddelde
L
28 november 2016
Jarig
Voor mijn dochters verjaardag hier gegeten. Werd in het Italiaans toegezongen! Geweldig! Overigens ook heerlijk gegeten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.