Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Markt 14, Harderwijk52.349918505.61803920InternationaalGrand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Grand Café De Graaf van Gelre is gelegen in het mooie centrum van Harderwijk. Op het gezellige terras kijkt u uit over de sfeervolle markt met vele authentieke panden en gevels.

Binnen vindt u het gezellige en toegankelijke grand café waar onze medewerkers met plezier voor u klaar staan. Of het nu is voor een kopje koffie, een uitgebreid diner of ons beroemde broodje "knorr", u bent van harte welkom!

Keukens:

Internationaal, Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Graaf Van Gelre bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Graaf Van Gelre7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Klaas
11 januari 2017
Wel aardig, maar beetje oudbollig
We hadden gereserveerd, maar mochten geen gebruik maken van een korting. Überhaupt zo kinderachtig, helemaal in de januarimaand, want zo druk was het niet.. Dit stond wel op de site, maar als je via hen reserveert wordt dit niet even netjes gemeld (beetje jammer, want je betaald 2x zoveel). Eten was verder wel ok. . Jammer dat bij de hoofdgerechten het saus over het vlees geklodderd worden. Echt jaren 90 nog en ziet er niet uit. We misten ook gezellig muziek (dat buiten wel speelde, maar binnen niets). We gaan niet nogmaals naar deze zaak.


8.3
Gemiddelde
Marleen
1 januari 2017
Heerlijk eten wel heel erg krap op elkaar....
Heerlijk eten super goede service alleen erg duur de extra knoflooksaus en je zit heel erg krap naast andere eters die je niet kent dat is echt een minpunt


8.0
Gemiddelde
Alibaba
30 december 2016
Kerstavond
Prima tent


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.