Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Markt 14, Harderwijk52.349918505.61803920InternationaalGrand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Grand Café De Graaf van Gelre is gelegen in het mooie centrum van Harderwijk. Op het gezellige terras kijkt u uit over de sfeervolle markt met vele authentieke panden en gevels.

Binnen vindt u het gezellige en toegankelijke grand café waar onze medewerkers met plezier voor u klaar staan. Of het nu is voor een kopje koffie, een uitgebreid diner of ons beroemde broodje "knorr", u bent van harte welkom!

Keukens:

Internationaal, Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Graaf Van Gelre bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Graaf Van Gelre7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Anoniem
17 juni 2017
Prima avondje
Heerlijk gegeten, lekker en gezellig gezeten. Alleen de dame die ons bediende was niet erg vriendelijk en kwam ongeïnteresseerd en geforceerd over. Dat was jammer. De bediening was ook niet erg snel, terwijl het niet druk was.


7.6
Gemiddelde
Jenna
8 juni 2017
Half jaar samen
Ik en mijn vriendje gingen hier eten omdat we halfjaar samen zijn. We waren er op een zaterdagavond om 6 uur en was aardig rustig. Eten was echt verrukkelijk, alleen mijn vriend had een toetje waarvan hij de saus wat minder lekker vond. Verder goed gegeten. Bediening was aardig snel maar niet te snel, misschien dat er net iets langer tussen de gerechten had mogen zitten om wat meer te kunnen laten zakken. Overal een zeer fijne smakelijke avond gehad


7.3
Gemiddelde
Wiesje
21 mei 2017
Lekker en goed eten
Vriendelijke bediening met goed eten


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.