Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Markt 14, Harderwijk52.349918505.61803920InternationaalGrand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Grand Café De Graaf van Gelre is gelegen in het mooie centrum van Harderwijk. Op het gezellige terras kijkt u uit over de sfeervolle markt met vele authentieke panden en gevels.

Binnen vindt u het gezellige en toegankelijke grand café waar onze medewerkers met plezier voor u klaar staan. Of het nu is voor een kopje koffie, een uitgebreid diner of ons beroemde broodje "knorr", u bent van harte welkom!

Keukens:

Internationaal, Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Graaf Van Gelre bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Graaf Van Gelre7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
e
24 november 2016
graaf van gelre
Heb er wel eens beter gegeten, vond jammer dat je bij hoofdgerecht geen schaaltje groente of sla erbij kreeg, de patat was ook niet echt veel en de aardappeltjes dreven in het vet. jammer ...


6.6
Gemiddelde
Ronald
24 november 2016
diner
Op een woensdagavond in november gegeten.. Vooraf champignons gehad en daarna de zalm op huid. Niets op aan te merken. Voor het eten en de bediening is de prijs goed maar als entourage en sfeer meegenomen worden is de prijs een klein beetje aan de hoge kant. Zou wel 10% goedkoper mogen zijn.


8.6
Gemiddelde
Marloes
23 november 2016
Veel keus
Laagdrempelig restaurant. Klassiek lunchroomachtige inrichting. Goed eten.erg veel keus. Alle basics zoals tosti carpaccio tomatensoep biefstuk sate etc maar ook ruime keuze aan goed gevulde grote salades. Snelle bediening. Vriendelijke eigenaar. Groot terras. Betaalbaar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.