Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bachlaan 55, Zeist52.099040105.21515450Indonesisch

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Indonesisch restaurant 'Mooi Zeist' is sinds 1992 gevestigd in Zeist. Authentieke gerechten worden afgewisseld met vernieuwende smaken, zonder het karakter van de Indische keuken los te laten. De keuken kookt dagelijks met topproducten en altijd verse Indische kruiden.

Op sommige dagen tref je de speciale 'Smaken van Mooi Zeist'-kaart aan. Op deze kaart staan verschillende kleine gerechten voor € 8,00 per gerecht. Maak kennis met de gevarieerde Indische keuken onder het genot van een goed glas wijn. Op deze dagen is het mogelijk om niet alleen de huiswijn, maar ook andere (betere) wijnen eens per glas te proeven. En op dagen dat het kwik tot aangename hoogte is gestegen, staat er een ruim terras klaar om je zowel tijdens de lunch als het diner te verwennen met al het lekkers dat de Indische keuken te bieden heeft.

Mooi Zeist doet er alles aan om 'uit eten gaan' bijzonder te maken. Kom eens langs om te ontdekken hoe mooi Zeist kan zijn!

keuken:

Indonesisch

Prijzen:

VHN: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

gewenst

Chefkok:

Arjuna Besemboen

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisaAmerican Express

Aangesloten bij

Ambiance

romantisch

Muziek

traditioneel
Live muziek: soms

Ligging

meer, in/bij een bos

Parkeren

50 eigen plaatsen

Divers


Afhalen mogelijk
Bar aanwezig

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 100 personen 

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, kindermenu 

terras

75 plaatsen, parasols aanwezig, serre, Tuin  Meer »

 Reviews over Restaurant Mooi Zeist8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Ineke
19 maart 2017
Het was weer heerlijk!
Wat hebben we weer genoten van het eten, de service en de vriendeljkheid van Mooi Zeist! Voor iedereen die overweegt hier te gaan eten: doe het! Je krijgt er absoluut een onvergetelijke avond!


4.0
Gemiddelde
Maurice
19 maart 2017
Wat een afgang!
Helaas kunnen wij in onze review alleen over de gastvrijheid oordelen, dit omdat deze zo negatief  was dat wij voor het eten zijn vertrokken met ons gezelschap. Wij hadden een week van tevoren gereserveerd en kregen bij binnenkomst in een bijna lege zaak een tafel midden in de loop aangewezen. Met wat tegenzin van de planning dan toch een tafel bij het raam gekregen. Tip: mocht je hier willen eten meld dan bij je reservering dat je aan het raam wil zitten, midden in de zaak is een afrader. Na het bestellen van de drankjes hebben we ons uitvoerig in de kaart verdiept en besloten om alle vier het verassingsmenu van de chef te bestellen(alleen per tafel te bestellen). Een van ons heeft lactose en tarwe(geen gluten) allergie, dit bij de bestelling(en bij de reservering) vermeld en de serveerster ging met de kok overleggen. De serveerster kwam terug met de boodschap dat het verassingsmenu niet naar de allergieën aan te passen was en dat er iets anders besteld moest worden. De persoon met de allergieën koos een ander gerecht en wij wilden nog steeds het verassingsmenu. Tot onze verbazing kwam er een zeer onvriendelijke mannelijke bediende die ons mededeelde dat wij allemaal onze bestelling moesten aanpassen omdat het verassingsmenu alleen per tafel te bestellen was. Na nogmaals aangegeven te hebben dat het de bedoeling was om allemaal dit menu te bestellen maar dat het voor één van ons gezelschap het niet kon omdat de keuken het menu niet kon aanpassen voor de allergieën, werd met een ongeïnteresseerde blik ons wederom verteld dat dit niet mogelijk was. Deze man wilde ons ook niet uitleggen waarom dit niet kon. Na deze schandalig slechte en starre behandeling hebben we onze drankjes betaald en zijn snel vertrokken naar restaurant Blauw in utrecht(ook Indisch) waar we zeer gastvrij ontvangen en bediend zijn en ze zeer flexibel waren met de allergieën. Het eten zal wellicht prima zijn geweest bij mooizeist maar wij zullen hier nooit meer aanschuiven!


7.3
Gemiddelde
Toinette
19 maart 2017
Viel beetje tegen
Wij hadden 4 gangen menu genomen omdat we n beetje lekker lang wilden tafelen. Maar ik vond de gerechten nogal tegenvallen, het leek op franse keuken liflafjes met indonesische kruidentwist. De rijsttafel is echt stukken beter! Ik zou iedereen aanraden om maar voor die rijsttafel te gaan. Wel een mooi restaurant.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.