Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 18, Voorburg52.067284504.36493800Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Fratelli is het gezamenlijke geesteskind van vier broers, die samen de italiaanse smaak naar Nederland halen. Ons familiebedrijf is er trots op dat we alles zelf op ambachtelijke wijze vervaardigen.

Met gevoel en liefde voor het vak presenteren wij u graag alle heerlijke authentieke gerechten uit onze verfijnde italiaanse keuken. Bij onze restaurants spelen de gerechten van de chef-kok een centrale rol: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk.

Onze Italiaanse keuken is zeer rijk en gevarieerd, en bestaat hoofdzakelijk uit een enorme hoeveelheid goed gekarakteriseerde regionale gerechten uit heel Italië. Fratelli creëert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pizza’s en pasta’s maar ook vlees-en visgerechten. Alleen in Leiden zult u geen pizza’s aantreffen.
Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli Voorburg I bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli Voorburg I7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
ghm
22 juni 2017
leuke locatie goed eten
Wanneer je gevoelig voor geluid bent, dan is de zaak luidruchtig. Sfeer is Italiaans met een knipoog. Voldoet prima. Voorgerechten zijn lekker en goed geportioneerd. Risotto is qua portie erg groot. Dat mag minder. We konden er met twee personen van eten. Steak met truffelsaus is erg lekker. Net als de drie pastas van de chef. Pizza met Parmaham is niet helemaal opgegeten en meegenomen naar huis. Was ook de dag erna erg lekker. Zeker een aanrader.


7.3
Gemiddelde
Jo
3 juni 2017
Lekker gegeten
Gewoon snel en lekker.


5.0
Gemiddelde
Mariska
17 mei 2017
Erg druk
We hebben heerlijk gegeten, maar kozen deze locatie omdat we hoopten dat het rustiger zou zijn. Helaas, het was ontzettend druk en rumoerig. Medewerkers renden rond en hadden nauwelijks aandacht voor ons. Bij de ingang stonden alweer groepen mensen te wachten op een tafeltje. Sommige medewerkers spreken geen Nederlands. En een rondje drankjes werd niet op de rekening gezet. Er kon geen bedankje af van de medewerker toen mijn man dat eerlijk meldde.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.