Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 18, Voorburg52.067284504.36493800Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Fratelli is het gezamenlijke geesteskind van vier broers, die samen de italiaanse smaak naar Nederland halen. Ons familiebedrijf is er trots op dat we alles zelf op ambachtelijke wijze vervaardigen.

Met gevoel en liefde voor het vak presenteren wij u graag alle heerlijke authentieke gerechten uit onze verfijnde italiaanse keuken. Bij onze restaurants spelen de gerechten van de chef-kok een centrale rol: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk.

Onze Italiaanse keuken is zeer rijk en gevarieerd, en bestaat hoofdzakelijk uit een enorme hoeveelheid goed gekarakteriseerde regionale gerechten uit heel Italië. Fratelli creëert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pizza’s en pasta’s maar ook vlees-en visgerechten. Alleen in Leiden zult u geen pizza’s aantreffen.
Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli Voorburg I bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli Voorburg I8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Tanja
9 januari 2017
Molto bene!
Super lekker eten zowel pizza s als vlees/visgerechten. Nadeel: 1.5 uur wachten op eten met kids is best lang voordat eten op tafel staat.


5.6
Gemiddelde
Martyne
9 januari 2017
Niet zo gastvrij
We gingen eten bij Fratelli's op zondagavond om de vakantie af te sluiten. De dames in de bediening waren erg aardig en werkten hard om iedereen te bedienen. De (senior?) ober had echter geen aandacht voor de gasten. Het broodmandje werd weggehaald terwijl er nog brood inzat, het eten werd al rondkijkend op tafel gezet, Na het hoofdgerecht viel de doorstroming van het 'diner' stil, terwijl de twee jongetjes aan tafel houden van tempo. Daarom gaan we juist naar Fratelli's. Uiteindelijk moesten we zelf vragen om de desertkaart, Wel thumbs up voor de dames in de bediening die hun beste beentje voorzetten.


8.3
Gemiddelde
Therese
31 december 2016
Kerst
Zeer warm welkom. Uitstekende service. In vergelijking met onze ervaring van 2015 viel dit jaar een half sterretje tegen. Hoofdgerecht was net iets te snel afgekoeld. Het was voor ons lastig om met elkaar te praten. Niet alleen waren alle tafeltjes goed bezet, het aantal kinderen was ook groot en het heen en weer rennen/schreeuwen in de beperkte ruimte stoorde ons toch wel een beetje. (puur persoonlijke ervaring en mening)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.