Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 18, Voorburg52.067284504.36493800Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Fratelli is het gezamenlijke geesteskind van vier broers, die samen de italiaanse smaak naar Nederland halen. Ons familiebedrijf is er trots op dat we alles zelf op ambachtelijke wijze vervaardigen.

Met gevoel en liefde voor het vak presenteren wij u graag alle heerlijke authentieke gerechten uit onze verfijnde italiaanse keuken. Bij onze restaurants spelen de gerechten van de chef-kok een centrale rol: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk.

Onze Italiaanse keuken is zeer rijk en gevarieerd, en bestaat hoofdzakelijk uit een enorme hoeveelheid goed gekarakteriseerde regionale gerechten uit heel Italië. Fratelli creëert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pizza’s en pasta’s maar ook vlees-en visgerechten. Alleen in Leiden zult u geen pizza’s aantreffen.
Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli Voorburg I bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli Voorburg I7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Lucas
19 juli 2017
Gezellig genoten.
Leuke sfeer. Attente bediening met aandacht voor de kinderen. Eten was erg smakelijk voor een redelijke prijs. Kaart bevat naast de geijkte gerechten ook een aantal wat minder voor de hand liggende keuzes voor de liefhebbers.


7.0
Gemiddelde
Paul
16 juli 2017
Goed eten
Het eten is fantastisch, maar de akoestiek zou beter kunnen. Bij volle tent lawaaierig. Jammer


6.6
Gemiddelde
JAnneke
8 juli 2017
Prima eten, ambiance wat minder
Het eten is heerlijk! Helaas was de gastheer vooral heel druk en weinig vriendelijk. Er kon geen aardig woord vanaf. De twee dames in de bediening moesten hard werken, en omdat ze geen Nederlands spreken hoorden wij soms wat gedoe over gerechten wat zij niet goed begrepen en door de gasten niet goed uit te leggen was in het engels. Dat was wel jammer. Ga liever naar Leidschendam, is veel gastvrijer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.