Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 18, Voorburg52.067284504.36493800Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Fratelli is het gezamenlijke geesteskind van vier broers, die samen de italiaanse smaak naar Nederland halen. Ons familiebedrijf is er trots op dat we alles zelf op ambachtelijke wijze vervaardigen.

Met gevoel en liefde voor het vak presenteren wij u graag alle heerlijke authentieke gerechten uit onze verfijnde italiaanse keuken. Bij onze restaurants spelen de gerechten van de chef-kok een centrale rol: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk.

Onze Italiaanse keuken is zeer rijk en gevarieerd, en bestaat hoofdzakelijk uit een enorme hoeveelheid goed gekarakteriseerde regionale gerechten uit heel Italië. Fratelli creëert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pizza’s en pasta’s maar ook vlees-en visgerechten. Alleen in Leiden zult u geen pizza’s aantreffen.
Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli Voorburg I bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli Voorburg I8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Eva
19 februari 2017
Als vanouds
We hadden al steeds een heel goede ervaring met dit restaurant en gisteren hebben we alweer een hele gezellige avond gehad bij Fratelli Voorburg, met heerlijk eten en een pico bello bediening. We hadden een ronde tafel gevraagd en ook gekregen. Tja, wat kan een mens nog meer willen als het heerlijk smaakt en gezellig is. We kregen na afloop limoncello aangeboden, maar ja het gros van ons moest nog rijden en dan doen we dat maar niet. Maar gastvrij is het wel. P.S.: goed dat we hadden gereserveerd, want het is er altijd heel druk. Terecht overigens.


9.0
Gemiddelde
Engin
18 februari 2017
Net als altijd. Perfect!!!
X


7.0
Gemiddelde
Mirjam
16 februari 2017
Prima
Het is een prima restaurantje om pizza of pasta te eten. Verwacht niets bijzonders, gewoon een aardig gerecht vr aardige prijs.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.