Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Noorderhagen 14, Enschede52.221786306.89440510

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van een creatieve en actieve avond bij Kook & Co in Enschede!
Klik hier indien u eigenaar of manager van Kookstudio Kook & Ço bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Kookstudio Kook & Ço8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Patrick
1 oktober 2017
Leuke leerzame avond
Leuke en leerzame avond gehad. We mochten een menu samenstellen en deze, onder begeleiding en met uitleg van de chef kok.


8.3
Gemiddelde
Daan
1 oktober 2017
Gezellige avond
Afgelopen week met 6 personen gegeten in het kook restaurant. Tot nu toe de enige locatie waar we een workshop konden volgen met minder dan 8-10 personen. 3 gangen diner gehad, lekker eten, tussen elke gang door de keuken in om de gerechten zelf af te maken en de borden mooi op te maken. Leuk dat het voorwerk al gedaan was, zo is er genoeg tijd voor uitleg en kun je ook gewoon lekker tafelen. Zeker voor herhaling vatbaar.


8.0
Gemiddelde
yvonne
7 mei 2017
kookworkshop
We waren met 8 personen en iedereen heeft genoten. De locatie was modern en sfeervol, de bediening prettig en ongedwongen en het eten heerlijk. Door de enthousiaste begeleiding en uitleg van de kok was het ook nog eens een leerzaam avondje uit!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.