Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Aert van der Goesstraat 9, Den Haag52.088238504.27644320Vis

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Vigo is een havenstad gelegen in het noordoosten van Spanje waar alles draait om de visserij en de haven. Deze stad staat bekend als de grootse vissershaven van Europa. Naast Vigo heeft ook Scheveningen haar naam kunnen vestigen in de visserij. Denk je aan Scheveningen, dan denk je aan vis. Al meer dan 100 jaar lang is dit een onlosmakelijke combinatie. Zowel de sfeer van deze Spaanse stad, als de nabijheid van Scheveningen, zijn de inspiratie geweest voor het openen van een moderne seafood bar aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag. Verse vis en een huiselijk gevoel zijn de basis ingrediënten van Vigo. Dit kenmerkt zich in het interieur, het personeel en het menu Vigo is het tweede visrestaurant van de familie Roeleveld.

Een jaar geleden opende Hans met zijn zonen Cor en Jonathan het restaurant ‘Hans Roeleveld’, gelegen naast de gelijknamige viswinkel in de Gentsestraat. Door hun jarenlange ervaring is de periode tussen vangst en bereiding kort en snel. De familie is hiermee haar eigen leverancier, waardoor de vis die in de ochtend gevangen is, dezelfde avond geserveerd wordt. Seafoodbar Vigo heeft naast het diverse menu ook een echte seafood bar. Het jonge en enthousiaste personeel staat hier voor u klaar met een drankje en een praatje. Bovendien presenteren wij aan deze bar onze kreeften, schelpen en oesters. Naast de bar is er voldoende plek in het restaurant of op het terras aan de voorkant. Het team van Seafoodbar Vigo heet u van harte welkom.

keuken:

Vis

Geopend sinds:

november 2016

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisaAmerican Express

openbaar vervoer

Bus: 21, 24
Tram: 1

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Vigo Seafoodbar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Vigo Seafoodbar8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Irene
24 februari 2017
Alles Super!
Waanzinnig lekker gegeten. Heel leuk en lief personeel. Alles super! We komen zeker teug. Best vervelend minpuntje is de toilet. Die is boven en het is een smalle Enge stijle trap. Mijn moeder die slecht loop kon hier niet naar toe. Heel jammer!


8.6
Gemiddelde
Anouk
22 februari 2017
Heerlijk eten!
Heerlijk gegeten, absolute aanrader. Ook goede ambiance. Wel een beetje druk. Wij waren er op zaterdag en na 8en dromden er steeds meer mensen binnen, waar geen plek voor was. Die bleven met glas wijn midden in de zaak staan, tegen ons tafeltje aan. We hebben dit aan bediening aangegeven, maar die reageerden vrij lauw. Voor een buurtkroeg is het eten net iets te bijzonder en prijzig...


5.0
Gemiddelde
Monique
22 februari 2017
Honger!
Avondje met vriendin. Gingen beide voor salade met halve kreeft. Zou voldoende zijn voor normale eter! In werkelijkheid klein stukje kreeft en 8 blaadjes sla. Frites erbij besteld die was prima. Jammer prijs kwaliteit te duur.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.