Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Aert van der Goesstraat 9, Den Haag52.088238504.27644320Vis

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Vigo is een havenstad gelegen in het noordoosten van Spanje waar alles draait om de visserij en de haven. Deze stad staat bekend als de grootse vissershaven van Europa. Naast Vigo heeft ook Scheveningen haar naam kunnen vestigen in de visserij. Denk je aan Scheveningen, dan denk je aan vis. Al meer dan 100 jaar lang is dit een onlosmakelijke combinatie. Zowel de sfeer van deze Spaanse stad, als de nabijheid van Scheveningen, zijn de inspiratie geweest voor het openen van een moderne seafood bar aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag. Verse vis en een huiselijk gevoel zijn de basis ingrediënten van Vigo. Dit kenmerkt zich in het interieur, het personeel en het menu Vigo is het tweede visrestaurant van de familie Roeleveld.

Een jaar geleden opende Hans met zijn zonen Cor en Jonathan het restaurant ‘Hans Roeleveld’, gelegen naast de gelijknamige viswinkel in de Gentsestraat. Door hun jarenlange ervaring is de periode tussen vangst en bereiding kort en snel. De familie is hiermee haar eigen leverancier, waardoor de vis die in de ochtend gevangen is, dezelfde avond geserveerd wordt. Seafoodbar Vigo heeft naast het diverse menu ook een echte seafood bar. Het jonge en enthousiaste personeel staat hier voor u klaar met een drankje en een praatje. Bovendien presenteren wij aan deze bar onze kreeften, schelpen en oesters. Naast de bar is er voldoende plek in het restaurant of op het terras aan de voorkant. Het team van Seafoodbar Vigo heet u van harte welkom.

keuken:

Vis

Geopend sinds:

november 2016 (nieuw restaurant)

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisaAmerican Express

openbaar vervoer

Bus: 21, 24
Tram: 1

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Vigo Seafoodbar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Vigo Seafoodbar8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Deric
15 januari 2017
Ontzettend goed eten in een drukke plek
Om 19 uur op een vrijdag heel lekker gegeten, maar bijna niet met elkaar kunnen spreken. Het was zo luid. Uitstekend koeken. Lekker dessert. Misschien gaan wij midden in de week wat vroeger terug.


8.0
Gemiddelde
Monique
13 januari 2017
Verzorgde lunch
Verse calamari en lekkere salade. Broodje tonijnsalade lekker door tikje spicy. Correcte bediening. Verfrissende aanwinst voor de Fred, kom graag een keer terug om een diner te proberen.


7.3
Gemiddelde
Heleen
12 januari 2017
Nu nog de puntjes op de i
Gisteravond een fijne avond bij Vigo gehad. Eten en sfeer prima maar personeel niet opgewassen tegen een volle zaak. Alleraardigst mensen maar zowel de keuken als de bediening kon het niet aan. Voor de keuken werd hulp ingevlogen dus dat kwam goed maar de bediening bleef steken laten vallen. Jammer, hopelijk de kinderziektes gauw te boven want de zaak is zeker een aanwinst. Een professionele gastvrouw:gastheer wellicht ??


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.