Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vredenburg 34, Utrecht52.093112605.11267280Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Italiaans restaurant Piatto is de nieuwste aanwinst in Utrecht en een echte hotspot!

keuken:

Italiaans

Geopend sinds:

november 2016 (nieuw restaurant)
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Piatto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Piatto7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Mirja
6 december 2016
Fantastische smaken
Geweldig dat de kok van mijn lievelings restaurant Pronto Pronto zijn eigen restaurant heeft geopend. Het eten is geweldig en gelukkig zijn er vertrouwde lekkernijen meegekomen naar Piatto. Het is heel modern ingericht, voor mij iets té (maar dat zegt misschien meer over mij) de open keuken is geweldig. De akoestiek is wel slecht vind ik. Je verstaat elkaar slecht. Misschien dat hier nog iets aan te veranderen is?


5.6
Gemiddelde
Heleen
6 december 2016
Jammer
Als grote fan van Pronto Pronto waren we blij dat de kok het concept meenam. De ervaring van Piatto leert dat het concept is gebleven maar het verdienmodel behoorlijk is aangescherpt. De wijn per glas werd in kleine wijnglazen zeer afgemeten ingeschonken. Het water is €5,- en de wijnkaart is zeer beperkt. Bediening vriendelijk maar moet echt beter ingewerkt worden. Aan het einde moesten we met z'n tweeen €100,- afrekenen. dat hadden we er niet vanaf gegeten en gedronken. Jammer...


6.6
Gemiddelde
Robert
6 december 2016
Mwah
Ik had mij wat beters voorgesteld van dit restaurant. De ruimte is groot en smaakvol ingericht en de keuken zo pontificaal inb het midden van de ruimte helemaal top. Het eten daarentegen matig! Ik kreegf niet de indruk dat we hier met echte koks te maken hebben. Meer kan ik er niet over zeggen. De bediening, aardige meisjes maar het duurt en het duurt, veel te lang dus. De hoeveelheid wijn in de glaasjes kan echt niet. Je kunt dan beter een fles bestellen! Het restaurant is net open, voorlopig geef ik het het voordeel van de twijfel en zal het zeker een tweede kans geven.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.