Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vredenburg 34, Utrecht52.093112605.11267280Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Italiaans restaurant Piatto is de nieuwste aanwinst in Utrecht en een echte hotspot!

keuken:

Italiaans

Geopend sinds:

november 2016 (nieuw restaurant)
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Piatto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Piatto8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Suus
23 januari 2017
Sfeervol, gezellig, modern en erg lekker
Wij hebben afgelopen zaterdag geluncht bij Piatto. Prachtig restaurant. Licht, veel wit, modern ingericht en leuke afwisseling met hoge en lage zit-mogelijkheden. De verschillende hoekjes zorgen ervoor dat het restaurant erg knus aanvoelt, ondanks dat het veel groter is dan ik verwacht had. Leuke bediening, leuke wijnkaart en we hebben er heerlijk gegeten. Goed gevulde borden en zeer smaakvol!


9.0
Gemiddelde
Giselle
23 januari 2017
Heerlijke avond gehad!
Prachtige kaart met goede bijpassende wijnen, professionele bediening en zeer sfeervolle zaak. Gezellig met vrienden aan een ronde tafel gedineerd, wij komen snel weer eens terug!


6.3
Gemiddelde
junda
21 januari 2017
wat n domper...
concert in Tivoli? dan maar gelijk die nieuwe italiaan er tegenover uitproberen dachten we. de sfeer is leuk, concept van kleine porties prima en t is mooi ingericht. alleen.... 20 minuten wachten op n drankje met menukaart? 15 minuten om dan te mogen bestellen? weer n half uur verder voor er 2 kleine hapjes verschijnen? dan half uur met lege borden voor je neus? na aandringen nog snel de andere 2 gerechtjes te krijgen die we hadden besteld... met excuus en zonder enige compensatie. en dan zonder dessert of koffie en met nog steeds trek nr concert hollen.... wat zonde. kortom, teleurstellende service waardoor al t andere in 't water viel


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.