Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

De Warren 2, Drachten53.097696006.09936940Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ons doel is om jong en oud te laten genieten van onze gastvrijheid en pannenkoeken. U kunt uw eigen ideale pannenkoek samenstellen uit de ruime keuze van ingrediënten of u kunt een keuze maken uit één van onze Friese elfsteden-pannenkoeken.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekenboerderij De Zoete Inval bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekenboerderij De Zoete Inval8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Maria
27 juli 2017
Pannenkoek eten
Wij hebben genoten van de overheerlijke pannenkoeken de vriendelijke en geduldige bediening en de gezellige sfeer in "De zoete inval" die zijn naam eer aan doet. Opa en Oma kinderen en kleinkinderen hebben genoten!!! We komen gauw weer terug!!!


9.0
Gemiddelde
Annet
26 juli 2017
Prima pannekoeken
Het was druk en daardoor moesten we zo'n 45 minuten wachten op onze pannekoeken. Die waren heerlijk, dus het was het wachten waard. Prima bediening, prima prijzen, we komen zeker eens weer.


9.0
Gemiddelde
Erwin
24 juli 2017
Fijn en goed !
Afgelopen zondag met een gezelschap van 7 heerlijk gegeten. Service en gastvrijheid top! De kinderen hebben zich idem goed vermaakt. We komen zeer binnekort weer langs👍🏻


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Steffie, Drachten
6 november 2016

Gezellig restaurant met overheerlijke pannenkoeken. Veel keuzemogelijkheden op het menu. Wij, 2 volwassenen en 1 kind, hebben er in de 1ste week gegeten. We werden prima ontvangen en bij voorbaat werden verontschuldigingen aangeboden voor eventuele opstart problemen. Die hadden ze inderdaad maar de vriendelijkheid en de heerlijke pannenkoeken en het nagerecht maakte alles weer goed. Wij komen zeker terug.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.