Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

De Warren 2, Drachten53.097696006.09936940Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ons doel is om jong en oud te laten genieten van onze gastvrijheid en pannenkoeken. U kunt uw eigen ideale pannenkoek samenstellen uit de ruime keuze van ingrediënten of u kunt een keuze maken uit één van onze Friese elfsteden-pannenkoeken.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2016 (nieuw restaurant)
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekenboerderij De Zoete Inval bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekenboerderij De Zoete Inval8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Bernard
1 december 2016
leuk uit eten
De Zoete Inval is vooral een aanwinst in Drachten voor kinderen (volgens ons als twee opa's). Heerlijk: ze mogen er rondrennen en lawaai maken zoveel ze willen en bovendien hebben ze de beschikking over een leuke speelruimte. Zowel voor de volwassenen als de kinderen (twee en vijf jaar jong) waren de geserveerde pannenkoeken (er was een ruime keuze) bijzonder lekker. Alle vier helemaal opgegeten. De bediening was uiterst vriendelijk en klantgericht. Voor ons is De Zoete Inval aan te bevelen.


10.0
Gemiddelde
Esther
27 november 2016
Gezellige pannenkoekenboerderij
Sfeervolle boerderij met heerlijke ruim belegde pannenkoeken. Prima voor de kinderen. Er staan ook frietjes op het menu. Aanrader!


9.0
Gemiddelde
Femke
25 november 2016
Mooi sfeervol restaurant!
Aanwinst voor Drachten. Sfeervol pannenkoekenrestaurant met enthousiaste bediening. Leuke speelkamer voor kinderen. En lekkere pannenkoeken.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Steffie, Drachten
6 november 2016

Gezellig restaurant met overheerlijke pannenkoeken. Veel keuzemogelijkheden op het menu. Wij, 2 volwassenen en 1 kind, hebben er in de 1ste week gegeten. We werden prima ontvangen en bij voorbaat werden verontschuldigingen aangeboden voor eventuele opstart problemen. Die hadden ze inderdaad maar de vriendelijkheid en de heerlijke pannenkoeken en het nagerecht maakte alles weer goed. Wij komen zeker terug.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.