Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Deltazijde 3-01, Blaricum52.292383905.28499380

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Bruis kun je ongestoord genieten van mooie gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord genieten in de speeltuin, de ontdekhoek of de funfloor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kerst:

2e Kerstdag: lunch; diner
31 december: diner

Geopend sinds:

oktober 2016 (nieuw restaurant)

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, speelhoek, speeltuin 

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Bruis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Bruis7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Stefan
5 december 2016
Kinderziektes
De afzuiging in de keuken is nog niet goed, waardoor iedereen in de rook zat en alle kleren direct in de was mochten. Helaas vond ik de hamburger, zowel kind als volwassene droog en zwart. Voorgerechten waren goed. Kinderen vonden het het einde.


4.3
Gemiddelde
Ik
28 november 2016
Bruis?
De menukaart is erg summier. Het restaurant stond "blauw" bij binnenkomst omdat de afzuiging niet goed werkt. Personeel is erg vriendelijk maar werkt niet efficient. Meerdere personen aan je tafel en bestek komt pas als het eten al op tafel staat. Ideaal restaurant met kleine kinderen, groots ingerichte speelhoek.


8.0
Gemiddelde
Lianne
20 november 2016
Leuk familierestaurant!
Samen met onze dochters van 10 en 8 hier gegeten. Zeer kindvriendelijk en leuk vermaak voor de kinderen tijdens het wachten op het eten. Voldoende keuze voor zowel kinderen als volwassenen. (Aparte kaart voor kinderen) Veel gerechten zijn huisgemaakt (bv tomatenketchup, chocopasta) Voor kinderen geen fabrieknuggets en patat, maar gezondere, bewustere keuzes. Iets wat wij zeer prettig vonden. (Je kunt bv je pannenkoek ook laten maken van amandelmelk en boekweitmeel) Overigens waren de nuggets duidelijk huisgemaakt van zachte kippendijfilet. (Onze dochter vond het heerlijk) Aankleding van restaurant erg leuk en fris. Bediening zeer vriendelijk. Personeel was nog duidelijk aan het wennen aan het bedienen van een vol restaurant, maar dat konden wij hen direct vergeven.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.