Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Deltazijde 3-01, Blaricum52.292383905.28499380

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Bruis kun je ongestoord genieten van mooie gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord genieten in de speeltuin, de ontdekhoek of de funfloor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2016

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, speelhoek, speeltuin 

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Bruis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Bruis7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Frans
25 juli 2017
Leuk voor met de kinderen
Het ideale restaurant om te eten met een kleine. Het huilen van je eigen peuter valt niet op tussen het rumoer van de spelende kinderen. Het eten is lekker en de bediening super behulpzaam. Eerlijkheidshalve zou ik er niet snel heen gaan voor een romantisch diner voor twee, maar in de kindersetting kan je je geen beter restaurant verzinnen.


6.6
Gemiddelde
Marielle
22 juli 2017
Lang wachten, personeel niet gestructureerd.
We waren met een grote groep, kregen maar 2 menu kaarten, pas na vragen, terwijl de kinderen al aan het eten waren. Personeel lastig aandacht te trekken. Toetje duurde 40 min voordat we het kregen. Terwijl we met kleine kinderen waren. 2 keer een drink bestelling niet gebracht. Erg jammer, want het is een geschikte locatie om met kinderen te eten, veel speelmogelijkheden. Erg leuk dat er vanwege het warme weer een sproeier aan stond voor de kinderen. Personeel moet beter gestructureerd worden, en er moet wat aan de tijdsplanning gedaan worden.


9.0
Gemiddelde
Henk
22 juli 2017
Blije kids dus blije ouders
Hier na een tijd weer wezen eten want er waren wat verbeterpunten 😬 Gelukkig hebben ze wat gedaan met de kritiek. We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen snel drinken op tafel en het eten was heeeerlijk. De kinderen vermaken zich hier altijd wel. Grote speeltuin, boven een hele verdieping voor de kids met een bioscoopzaal, Wii computers en bouwstenen en een klautermuur. Kortom de kinderen blij wij ook blij. Wij gaan weer vaker komen 👍


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.