Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Deltazijde 3-01, Blaricum52.292383905.28499380

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Bruis kun je ongestoord genieten van mooie gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord genieten in de speeltuin, de ontdekhoek of de funfloor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2016

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, speelhoek, speeltuin 

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Bruis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Bruis7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Maaike
13 februari 2017
Prima plek, maar ruimte voor verbetering
Wij hebben hier 's avonds gegeten met 2 kleine kinderen. Ik had gehoopt dat zij lekker konden spelen terwijl wij aan tafel zaten, maar helaas bevindt zich in het restaurant een hele hoge trap waar kinderen op kunnen klimmen. Dus moet je er toch de hele tijd bij zijn als de kinderen even van tafel gaan om te spelen. Het eten was prima, maar niet voortreffelijk. Maar dat is misschien ook smaak. Het Bruis bier was erg lekker! Een volgende keer komen we nog eens terug voor een lunch. Ik heb het idee dat Bruis daarvoor een prima optie is. Daarbij zou kinderbestek een leuke toevoeging kunnen zijn. Als je je richt op ouders met kinderen, dan ook helemaal!


6.0
Gemiddelde
Susannah
13 februari 2017
Leuk voor kinderen, akoestiek verschrikkelijk
Voor kinderen is het leuk. Ze kunnen leuk spelen. Prijs kwaliteit verhouding vonden wij niet heel goed. Eten is zo zo. steak tartaar zat niet veel smaak aan. De burger was goed het dessert niet bijzonder. Het was binnen erg warm en de akoestiek is verschrikkelijk. Je moet bijna schreeuwen om elkaar te kunnen verstaan.


7.6
Gemiddelde
Arina
12 februari 2017
Prima voor de lunch met kinderen
Wij waren hier met vrienden en kinderen. Van 3 maanden tot 3 jaar: ze hebben zich allemaal vermaakt en wij dus ook. Aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.