Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Deltazijde 3-01, Blaricum52.292383905.28499380

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Bruis kun je ongestoord genieten van mooie gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord genieten in de speeltuin, de ontdekhoek of de funfloor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2016

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, speelhoek, speeltuin 

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Bruis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Bruis7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Maike
16 januari 2017
Top voor ouders met kinderen
Leuke locatie, kinderen hebben een heerlijke tijd en de ouders kunnen relaxt wat eten en drinken. Bediening heeft nog wat scholing nodig. Zijn zeker aardig maar kwamen vaak niet bestelde drankjes aan tafel.


3.6
Gemiddelde
Remon
14 januari 2017
Moet nog een beetje op gang komen
Bediening door vriendelijke doch jonge onervaren meiden. Geen probleem natuurlijk. Slechts 3 tafeltjes bezet, waardoor ik had verwacht iets makkelijker de aandacht te krijgen van de bediening voor het doen van extra bestelling en afrekenen. Spaghetti (kinderportie) was erg weinig, waardoor mijn dochter nog een bord wilde. Brood van de hamburger was bijna niet door te komen. Hamburger smaakte prima. Ook zeer hartelijke gastheer. Gemengde gevoelens aan over gehouden. Heb ook enthousiaste berichten gehoord van vrienden. Volop speelruimte voor kinderen.


9.0
Gemiddelde
Matthieu Jacobs
9 januari 2017
Sfeervol, gast en voral kindvriendelijk restaurant!
Een geweldig leuk restaurant! Wij hebben hier vanavond voor het eerst gegeten en het was top! Kinderen kunnen inderdaad lekker spelen en het eten is prima! Met name de sfeer beviel me erg goed. Leuk ingericht en vooral vriendelijke en vrolijke bediening. Het meisje dat ons bediende wil ik graag nog veel sterkte wensen met haar knie! Het zag er pijnlijk uit, maar ze deed het voortreffelijk!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.