Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gagelstraat 6, Eindhoven51.440971705.47135570VegetarischBiologischVeganistisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Albrecht is vegetarisch en veganistisch culinair genieten van biologische ingrediënten.

In ons restaurant, gevestigd aan de Gagelstraat 6 in Eindhoven, is alles aanwezig voor een heerlijke eerlijke lunch, diner of borrel, overdag óf 's avonds.

Keukens:

Vegetarisch, Biologisch, Veganistisch

Prijzen:

VHN: € 26,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

PINAmerican Express

Aangesloten bij

terras

 

 Reviews over Bij Albrecht9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
thea
19 februari 2017
lekker gegeten
We hebben lekker gegeten. Bij de curry zat weinig groenten en wel heel veel rijst. Die verhouding was een beetje zoek, o.i. Het eten wordt allemaal zeer mooi en aantrekkelijk opgediend. En de toetjes waren verrukkelijk van smaak. Vooral dat gerecht met de kokossmaak. (naam?)


10.0
Gemiddelde
Wim
15 februari 2017
Hoogwaardig vegetarisch eten.
Voor de 2e keer bij bij Albrecht gegeten en wederom stelde het niet teleur. Het 4 gangen verrassings valentijns menu was mooi gebalanceerd met uitgesproken smaken. De open keuken geeft het een mooie intieme sfeer en het is een genot om de chef aan het werk te zien. De gastheer is attent en zeer vriendelijk. Een team wat zeer goed samenwerkt. Uit eten bij Albrecht is een vegetarisch feest wat mijns inziens ook door vlees eters gewaardeerd zou kunnen worden.


7.0
Gemiddelde
Christina
15 februari 2017
dinertje 14 feb
Beste, Voor het eerst bij jullie gegeten. Was wel lekker en prettige bediening. Jammer vtond ik het te zien bij verschillende hoofdgerechten dezelfde ingredienten werden gebruikt: bij de pasta deze lfde soort sushi groentenrolletjes als bij het curry menu. Het pasta menu vond ik wel wat oliieïg en teveel pasta t.o.v. andere ingredienten. Ik miste er een bite in zoals meer groenten of een tofutje oid. Zag er wat karig uit. Ik weet niet hoe het met de andere menu's zit of met het dagmenu. De desserts vond ik vindingrijk, mooi en smakelijk. Bij pasta is het fijn ook een lepel bij het bestek aan te treffen om de slierten tegenaan te rollen met de vork, echter het bestek bestaat uit alleen een vorkje en een mesje. Omdat ik het niet echt fantasierijk vind als je verschillende gerechten met dezelfde ingredienten voorziet, maar dat het toch smakelijk vond en niet weet hoe de andere menu's zijn, denk ik aan een 7. Ik vind de prijs wat aan de hoge kant voor dergelijke menu's. De groentenkrofketten (borrelhap) waren het lekkerst van alles met het sausje.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.