Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Wilhelminasingel 39, Maastricht50.851290705.70098170FransInternationaal

toon telefoonnummer

(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van culinaire gerechten uit de Franse keuken bij NOVO dining in Maastricht.

NOVO betekent "ik vernieuw" in het Latijn en "nieuw"; dat is precies waar NOVO voor staat. De maandelijks wisselende menukaart vindt haar grondslag in de klassieke Franse keuken maar neemt u tegelijkertijd mee op een culinaire wereldreis langs verrassende gerechten met smaken en invloeden uit heel de wereld. Hiernaast serveert NOVO een wekelijks wisselend 'New Dining Menu', een vijfgangendiner voor € 35,- per couvert. Dit menu bestaande uit verrassende gerechten van een vaste, hoge kwaliteit zorgt ervoor dat ook het regelmatig bezoeken van NOVO toch iedere keer "vernieuwend" blijft.

Keukens:

Frans, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2016

Chefkok:

Rodny Welters

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Novo New Dining bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Novo New DiningPierre, Elsloo
18 december 2016

Vrijdag heerlijke avond gehad. Top gerechten in combinatie met glazenarrangement. 5 gangen een lust voor het oog maar nog meer qua smaak. De combinatie met de dranken werkte heel goed en maakte het geheel nog beter van smaak. Kortom super eten en drinken van zeer kundig en vriendelijk personeel uit keuken en restaurant. Tot gauw Pierre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


suzanne, Maastricht
5 november 2016

Heerlijk gegeten bij dit new (novo) restaurant . Een aanwinst voor de stad. Het 5 gangen surprise menu was heerlijk en voor een mooie prijs. De gerechten zijn creatief gemaakt en zijn daarbij heerlijk en een absolute lust voor het oog. Ook een verrassend drankarragament ( een unieke combi van wijnen en speciaalbier) dat mooi aansluit op de gerechten. Ook bieden ze diverse bioscoop menu\'s en is er lunchkaart.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.