Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Amsteldijk 223, Amsterdam52.338595504.90627760

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2016

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 700 personen Meer »

terras

Aan het water 

 Reviews over Het Amstel Boathouse8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Pierre
22 mei 2017
Verrassend
Van oubolligheid naar moderne ambiance. Wat een verrassing, zo mooi liggend aan de Amstel. Het was niet druk, nog maar net open, maar de kaart ( nog niet compleet) beloofd heel wat. Vriendelijke en attente bediening en het eten is verrassend lekker. Aan tafel toch wat andere wensen en de bediening ging meteen erop in om dit te realiseren. Heerlijke wijnen. Hier komen we vaker, een aanrader.


9.0
Gemiddelde
Sacha
16 mei 2017
Mooi gerenoveerd, prachtige locatie
Heerlijk gegeten in de sfeervol gerenoveerde Amstel Boathouse. Zeer aardige bediening, hier en daar een paar 'opstart probleempjes' maar de service maakte alles goed. Gratis parkeer mogelijkheid voor de deur. Hele leuke locatie aan de amstel, Aanrader!


5.6
Gemiddelde
Pippi
15 mei 2017
Mooie locatie voor drankje
Amstel Boathouse ligt op een mooie locatie met uitkijk over de Amstel. Hier gegeten voor moederdag. Het interieur is sfeervol en een beetje alla Riviera Maison. Bedienend personeel is heel vriendelijk. Service was een beetje rommelig. Iedere keer iemand anders aan de tafel en bedienend personeel leek niet van elkaar te weten wie aan welk tafeltje was geweest. Tot twee keer toe verkeerde bestelling gekregen. Salade besteld en die is was behoorlijk groot. Het was niet zo mooi opgemaakt en de smaak was niet bijzonder. Had je bij wijze van spreke ook zelf thuis kunnen maken. Dus de prijs is niet zo zeer naar exclusiviteit maar meer naar hoeveelheid. Ook was het niet mogelijk om de mayonaise weg te laten van de salade waardoor je de indruk krijgt dat de salade al gemaakt is en niet vers is.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.