Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oranjelaan 37, Diepenveen52.284072606.14912350Frans

toon telefoonnummer

(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Vanaf 9 juni begint een hele nieuwe periode voor onze horecagelegenheid. Vanaf die dag bieden wij u een geheel nieuwe manier van uit eten gaan aan. U hoeft niet meer te kiezen tussen chic of gezellig, veel of weinig, goed of goedkoop, zelfs niet tussen voor, hoofd of nagerechten! Kiezen is niet meer nodig omdat wij al deze keuzes voor u combineren in één geheel nieuw concept.

Ons uitgangspunt is om met de sterke punten van ons café, ons restaurant, en ons terras één toplocatie te bieden waar iedereen welkom is. U kunt dus lekker gaan dineren om 15:00 uur op ons terras, lunchen aan de bar in ons café, of in de avond nog een biertje drinken in het restaurant. De keuze is helemaal aan u!

Deze gedurfde keuze gaat samen met een gedurfd menu bestaande uit een uitgebreide hapjeskaart die de hele dag verkrijgbaar is, een lunchkaart tot 16:00 uur, en als hoogtepunt een dinerkaart vanaf 15:00 uur, waarvan alle 14 gerechten slechts €8,50 kosten.

De prijs van €8,50 bepaalt de drempel om bij ons te komen eten, maar niet het niveau van het eten. Deze lage drempel hebben wij bereikt door het verkleinen van de porties, niet het verlagen van de kwaliteit! Hiermee maken we ons restaurant uitermate geschikt voor mensen die wat minder eten, welke genoeg hebben aan één of twee gangen. Ook zijn we uitstekend geschikt voor mensen die juist wel een stevige trek hebben. U kunt bij ons namelijk uw diner helemaal zelf indelen. Begin bijvoorbeeld met een “Entrecote en een Carpaccio, neem tussendoor iets lekkers van onze hapjeskaart zoals een “Brood Kaas Worst” of de “Krokant kip” en sluit af met een “Salade zalm” en onze huisgemaakte “Snickers”.

Wilt u graag op de hoogte blijven van alles wat wij doen om “De Wetering” de leukste horecagelegenheid van de omgeving te maken? Houd dan onze facebook en website in de gaten.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel via 0570 567 871 om ons nieuwe concept uit te proberen en uw ervaring met ons te delen.Graag tot ziens bij “De Wetering”,
Chris & An

keuken:

Frans

Geopend sinds:

september 2016

terras

  Meer »

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.