Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lloydstraat 204, Rotterdam51.901738104.46081970Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van de culinaire Franse keuken bij FG Bistro in Rotterdam en waan je in Frankrijk.

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

FG Bistro is geopend van donderdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur.

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van FG Bistro bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over FG Bistro7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Zoëy
25 februari 2017
Lekker eten, maar geen bistro prijzen
Eten was super lekker, maar vrij prijzig. 200 eur kwijt met twee persoon ( wel met aperitief, fles wijn en drankje bij kas). Water 5 eur per fles en paar stukjes brood met boter voor 4 eur is ook niet helemaal in verhouding. Bediening was zeer vriendelijk. Sfeer is ook leuk. Enige grote min punt is de afzuiging. Bij binnenkomst rook het enorm naar gebakken vis, thuis stonken alle kleren na frituur.


10.0
Gemiddelde
Lekkerbek
19 februari 2017
:-)
Voor het eerst bij de bistro gegeten, in één woord: fantastisch! heerlijke kir royal, verrukkelijke oeufs bénédictine, superlekkere kaaskroketjes, geweldig mals lamsvlees, heerlijke vlaamse frieten en geroosterde groenten. En een top ile flottante... Zeer fijne en vriendelijke bediening, kortom: een topdiner! Wij gaan hier vaker terugkomen!


6.6
Gemiddelde
Marijne
15 februari 2017
Valentijnsdiner
Gisteren hier gegeten. Bij binnenkomst valt meteen de slechte afzuiging op, waar je normaal bijna door zou omkeren, maar het was ons Valetijnsdiner. Inderdaad stinken onze kleren (en jassen) enorm naar de frituur, heel erg slecht. Ooit hier gegeten bij Ivy en toen zeker geen stank. Wat wij erg jammer vonden is dat we een verrassingsmenu zouden krijgen en voordat we ons eerste drankje kregen, het hele menu ons al was verteld. En de uitleg bij het uitserveren, daardoor minimaal was en de verrassing ook weg. We vroegen een glas wijn voor bij het voorgerecht, de bediening zei dat de sommelier zou komen. Het voorgerecht was helaas al op toen er een glas werd neergezet, gevraagd werd of ik wit of rood wilde en er vervolgens 1 fles kwam en zou worden ingeschonken. Pas toen ik aangaf dat ik een andere wilde, werd er iets gezegd. Zo ook met het glas port wat ik bestelde. Zowel bij Ivy als bij FG Foodlabs waren wij erg gecharmeerd van de kennis en uitleg van de sommelier. Nu werd er helemaal niks verteld. Het leek alsof een deel van de bediening alleen voor gisteravond was ingehuurd en de rest er minder zin in had, dan een avond waar iedereen a la carte eet en kennelijk meer uitdaging betekent. Het menu was lekker, maar niet bijzonder. We hebben vooraf heerlijke oesters besteld en konden het dessert wisselen voor keuze van de kaaswagen. De jongen die de kazen uitlegde bracht wel passie over!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.