Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lloydstraat 204, Rotterdam51.901738104.46081970Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van de culinaire Franse keuken bij FG Bistro in Rotterdam en waan je in Frankrijk.

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

FG Bistro is geopend van donderdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur.

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van FG Bistro bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over FG Bistro7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Desiree
10 juli 2017
Ik mis iets!
Ieder jaar zijn we in Rotterdam voor NSJ. Het weekend bestaat dan uit één avond lekker eten en één avond muziek. Een paar jaar geleden aten we heerlijk bij FG en werden in de watten gelegd door de witte en zwarte brigade. Dit jaar kozen we voor FG Bistro en jammer genoeg was die ervaring minder goed. Het begon al bij de ontvangst. Mijn reservering was niet te vinden, maar dat gaf niet want er was toch meer dan genoeg plaats. Zo’n uitspraak komt op mij niet over als een aanbeveling. En de afsluiter van de avond was er ook een om niet te vergeten. Nadat we onze koffie hadden gedronken werd een schaaltje Madeleines op tafel neer gezet met de mededeling “het is wel mosterd na de maaltijd”. En wat daar tussenin zat? Eten wat best wel oké is; klassiekers uit de Franse keuken. Stevig van prijs als het gaat om garnituren die je los moet bestellen. Ik mis vooral de sfeer die we hebben ervaren bij het eerdere bezoek aan FG. Iedereen stond toen op scherp om de gasten een mooie avond te bezorgen. Nu werd eten uitgeserveerd en werden glazen ingeschonken. Missers, zoals onvoldoende bestek en servetten in het emmertje op tafel, of een fles wijn die verwaterde, omdat die niet goed afgesloten in de koeler stond werden opgelost. Maar het zou veel fijner zijn als die missers niet werden gemaakt.


8.0
Gemiddelde
Willem
11 maart 2017
WM
Wij en onze gasten hebben heerlijk gegeten.Wij zijn geen grote eters maar ik kan me voorstellen dat andere gasten de porties wat klein vinden. Een karaf water en wat brood op tafel verhoogt uw gastvrijheid. Brood staat wel is waar op de kaart maar wel tegen extra betaling. Dit is Hollandse "kneuterigheid". Als u uw prijzen met € 0,50 per gerecht verhoogt is mijn kritiek over. Overigens veel succes met uw prachtige bistro.


7.0
Gemiddelde
Zoëy
25 februari 2017
Lekker eten, maar geen bistro prijzen
Eten was super lekker, maar vrij prijzig. 200 eur kwijt met twee persoon ( wel met aperitief, fles wijn en drankje bij kas). Water 5 eur per fles en paar stukjes brood met boter voor 4 eur is ook niet helemaal in verhouding. Bediening was zeer vriendelijk. Sfeer is ook leuk. Enige grote min punt is de afzuiging. Bij binnenkomst rook het enorm naar gebakken vis, thuis stonken alle kleren na frituur.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.