Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Amalialaan 1, Hotel La Promenade, Baarn52.211853705.28396250Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Italiaans

Geopend sinds:

april 2016

Chefkok:

Maurice Rootinck

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ristorante Italiano Cosa bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ristorante Italiano Cosa8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Martijn
22 oktober 2016
Heerlijk gegeten en top service!
Wij hebben met twee personen heerlijk gegeten bij Cosa. Bij binnenkomst merkten we dat de borden die op tafel stonden wat vettig waren. Deze werden snel gewisseld voor schone. Nadat we twee glazen witte wijn hadden besteld merkten we allebei dat deze zuur en bitter was. Tegenstrijdig met hoe de wijn moest zijn. Zonder problemen kregen we twee nieuwe glazen chardonnay. Deze wijn was prima. Verder heerlijk gegeten. Alles met truffel is lekker. De Kroketjes, pizzette en pasta. Ook het warme chocoladetaartje met vanille-ijs was prima! Hou er wel een plekje voor vrij want anders kan hij wat 'zwaar' zijn. Verder zeer keurige bediening, goede muziek en prettig verlicht. Tot snel weer!


10.0
Gemiddelde
Rosa
22 oktober 2016
Heerlijke wijnen en spijzen
Als echte inwoners van Baarn komen wij heel graag bij Cosa. De wijnen zijn heerlijk en er is veel keus. Dat geldt ook voor de gerechten. Deze zijn smaakvol, goed en met zorg bereid, en divers. Het concept van meerdere kleine gerechten bestellen doet het hier ook erg goed. Verder is het gewoon een hele gezellige plek om te zijn. Een aanrader!


7.0
Gemiddelde
Nelly
19 oktober 2016
cosa
Heerlijk gegeten met ons vijven bij Cosa op zaterdagavond.De kwaliteit van het eten was prima en de formule van gerechten delen vonden we allemaal heel leuk. Er was een gezellige sfeer in het restaurant . Wat de pret bedierf was het helse lawaai, we konden nauwelijks met elkaar praten, de akoestiek was bijzonder slecht. Omdat we allemaal genoten hebben van het eten, komen we binnenkort graag weer terug, in de hoop dat het dan niet zo lawaaiig is.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland