Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Amalialaan 1, Hotel La Promenade, Baarn52.211853705.28396250Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Italiaans

Geopend sinds:

april 2016

Chefkok:

Maurice Rootinck

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ristorante Italiano Cosa bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ristorante Italiano Cosa8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.0
Gemiddelde
Saskia
24 september 2016
Goed eten in een chaotische omgeving
Eten was prima, hoewel de pasta wat té gaar was. Verder te harde muziek, zodanig dat we stem moest verheffen om elkaar te verstaan, de bediening belabberd, steeds iemand anders, meerdere malen moeten zoeken naar contact en ook de bestelling van ons tweede drankje tegen drie verschillende medewerkers moeten herhalen voordat we het kregen...erg jammer. We komen niet meer terug.


7.7
Gemiddelde
fleur
19 september 2016
Hip(ste) zaakje in Baarn met een leuke wijnbar, prima...
Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar daar is de prijs ook niet naar. Een hele fijne basis met leuke kleine gerechtjes om te delen. Vooral de bruchetta pomodoro en de pizzette mascapone als dessert niet vergeten! JumJum.. Leuke inrichting, fijne sfeer en op vrijdagavond zelfs een echte DJ (niet te dichtbij gaan zitten als je rustig wil praten). Bediening is servicegericht, maar de kennis verschilt. Desalniettemin: eentje om terug te komen en leuk om met groepje ongedwongen te eten met een lekker glas wijn.


8.0
Gemiddelde
Peter
18 september 2016
Geen opgaande lijn
De eerste keer was verrassend: leuke formule, verse en smakelijke gerechten, gezellig opgediend. De tweede keer was ok, maar de laatste keer zie je dat er een dalende trend is ingezet: minder mooi opgemaakte gerechten en soms uiterst kleine porties (saltimbocca, bistecca, je hebt er een vergrootglas voor nodig). Dat vormt wat mij betreft een bedreiding voor de leuke formule; het korte termijn commerciele rendementsdenken). De bediening blijft uitstekend overigens, aardig, attent. Ben benieuwd hoe Cosa zich verder gaat ontwikkelen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland