Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nelson Mandelaboulevard 22, Oss51.755639805.52775500SteakhouseGrill

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mister Nelson is helemaal gek van de Big Green Egg, laten we eerlijk zijn wie is dat nou niet? Mister Nelson leeft zich uit op de groene robuuste barbecues midden in het restaurant. Het leuke is de open keuken en de verrassende gerechten. Vis, vlees of vegatarisch, Mister Nelson maakt alles voor je klaar om je de verrassende smaken van de Green Egg te laten beleven.

Mister Nelson is vanaf oktober geopend voor lunch en diner. Voor leuke feestjes staat Mister Nelson ook voor je klaar. Wanneer kom jij langs in Oss? Mister Nelson is gelegen naast het stadion van FC Oss.

Keukens:

Steakhouse, Grill

 Reviews over Hampshire Hotel - Fitland Oss - Mister Nelson7.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


2.0
Gemiddelde
Jan
25 mei 2017
Meer van verwacht
Mooi plaatsje bij het raam ?? Met uitzicht op de vuilcontainers en troep er omheen. Ongeïnteresseerde ober die als n wervelwind langs de tafels liep en vaak iets liet vallen. Hele tafel vochtig na eten v dorade op smal plankje Forse rekening Niet voor herhaling vatbaar


7.6
Gemiddelde
.
24 mei 2017
.
.


8.3
Gemiddelde
Gerrit
16 mei 2017
Prima gegeten!
Prima gegeten, soep was nog lekker heet, wat in menig restaurant wel eens anders is. Daarna een eigen hamburger "gebouwd", lekker vlees, prima gebakken en de dingen erop die ik echt lekker vindt. Ook het toetje was heerlijk, creme brulee met een heerlijk bolletje ijs erop. De bediening was attent, vriendelijk en vlot. kortom: een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.