Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nelson Mandelaboulevard 22, Oss51.755639805.52775500SteakhouseGrill

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mister Nelson is helemaal gek van de Big Green Egg, laten we eerlijk zijn wie is dat nou niet? Mister Nelson leeft zich uit op de groene robuuste barbecues midden in het restaurant. Het leuke is de open keuken en de verrassende gerechten. Vis, vlees of vegatarisch, Mister Nelson maakt alles voor je klaar om je de verrassende smaken van de Green Egg te laten beleven.

Mister Nelson is vanaf oktober geopend voor lunch en diner. Voor leuke feestjes staat Mister Nelson ook voor je klaar. Wanneer kom jij langs in Oss? Mister Nelson is gelegen naast het stadion van FC Oss.

Keukens:

Steakhouse, Grill

 Reviews over Hampshire Hotel - Fitland Oss - Mister Nelson6.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Leer
1 december 2016
Niet voor een 2de keer
Helaas meer van verwacht. Menu aan de kleine kant. Eten was redelijk. Personeel vriendelijk . Nette industriële sfeer wat goed doet voor het concept. Wordt helaas voor ons geen 2de keer of ze moeten iets meer op het menu zetten.


8.3
Gemiddelde
Nestor
29 november 2016
Lekker en gezellig getafeld
Kan niet anders zeggen dan top!! Gezellige en vlotte bediening (de dame uit Utreg), lekkere en malse spare ribs uit de Green Egg� Prima wijnkaart ook, de Rioja smaakte erg goed. De locatie in het business plaza van het Top Oss stadion is vrij uniek. Conclusie: aanwinst voor Oss� Tot ziens.....


7.3
Gemiddelde
johan
14 november 2016
goed
jammer dat er op dag 2 geen toegang was voor resto, wegens privé feestje....en dat voor hotelgasten géén plaats was !!!! kan eigenlijk niet.we zijn in de stad moet gaan dineren


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.