Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nelson Mandelaboulevard 22, Oss51.755639805.52775500SteakhouseGrill

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mister Nelson is helemaal gek van de Big Green Egg, laten we eerlijk zijn wie is dat nou niet? Mister Nelson leeft zich uit op de groene robuuste barbecues midden in het restaurant. Het leuke is de open keuken en de verrassende gerechten. Vis, vlees of vegatarisch, Mister Nelson maakt alles voor je klaar om je de verrassende smaken van de Green Egg te laten beleven.

Mister Nelson is vanaf oktober geopend voor lunch en diner. Voor leuke feestjes staat Mister Nelson ook voor je klaar. Wanneer kom jij langs in Oss? Mister Nelson is gelegen naast het stadion van FC Oss.

Keukens:

Steakhouse, Grill

 Reviews over Hampshire Hotel - Fitland Oss - Mister Nelson7.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Gijs
20 juni 2017
Het was gezellig
Het duurde erg lang voor dat we ons eten hadden. Na een werkdag van 9 uur heb je wel honger. Toen het hoofdgerecht kwam viel het ons meteen op dat het lauw was. Had veel warmer gemogen


8.0
Gemiddelde
Jeroen
18 juni 2017
Goed voor carnivoor en vegetariƫr
Heerlijk gegeten! Het vlees wordt op een bijzondere manier gegaard (green egg) waardoor het vlees erg mals is. Voor een restaurant zit er ook verassend veel groenten bij. Aan de vegetariƫr wordt ook gedacht, een verse paddestoelen pasta met daarnaast groenten.


9.6
Gemiddelde
Josse
10 juni 2017
Heel,tevreden
Het eten was tot in de puntjes verzorgd. Wij hadden een verrassingmenu gekregen. Er werd ons gevraagd of we een bepaald eten niet luste. Het voorgerecht met geitenkaas( wat wij niet lusten) werd vervangen, het personeel was heel vriendelijk. Een aanrader voor iedereen. Wie hier niet tevrden is, is nergens tevreden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.