Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nelson Mandelaboulevard 22, Oss51.755639805.52775500SteakhouseGrill

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Mister Nelson is helemaal gek van de Big Green Egg, laten we eerlijk zijn wie is dat nou niet? Mister Nelson leeft zich uit op de groene robuuste barbecues midden in het restaurant. Het leuke is de open keuken en de verrassende gerechten. Vis, vlees of vegatarisch, Mister Nelson maakt alles voor je klaar om je de verrassende smaken van de Green Egg te laten beleven.

Mister Nelson is vanaf oktober geopend voor lunch en diner. Voor leuke feestjes staat Mister Nelson ook voor je klaar. Wanneer kom jij langs in Oss? Mister Nelson is gelegen naast het stadion van FC Oss.

Keukens:

Steakhouse, Grill

 Reviews over Hampshire Hotel - Fitland Oss - Mister Nelson7.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
?
24 juli 2017
Uit eten bij Mister Nelson
Wordt wel en niet actief aan bijverkoop gedaan. We zijn door Mailkel heel goed geholpen maar jammer dat hij niet vraagde of wij een mandje brood wilde hebben maar hij broeg wel of we water wilden. En wij zaten aan het tafeltje met uitzicht op de vuilnisbelt van Mister Nelson doe daar wat mee het raam afplakken of een overkapping erover dit is geen smakelijk gezicht zo. En het dessert ( Parfait van Maracuja ) was steenhard advies laat het even in de keuken ontdooien zit er ook meer smaak aan. N het eten kwan te snel achter mekaar lijkt net of we bij vd Valk zaten stonden zo weer buiten. Hadden geen tijd om na ons apperatiefje nog een wijntej te bestellen omdat het allemaal te snel ging en geen brood kregen.


8.3
Gemiddelde
Rianne en Shaytje
18 juli 2017
Geweldig 3-gangendiner!
Heerlijk eten, mooi opgediend, wat een topkwaliteit! Het is geen probleem als je bijvoorbeeld vis wil ipv vlees en als je niet van verrassingen houdt, wordt van tevoren uitgelegd welk eten er zal worden opgediend. Kortom: een aanrader voor iedereen! Wij zullen hier zeker nog een keer naartoe gaan.


6.3
Gemiddelde
Mark
29 juni 2017
Mister Nelson
Zeer rustig gisteren. Beetje karig ingericht, een beetje industrieel. Eten redelijk. Rib-eye beetje ver door, maar goed op smaak, entrecote minder van smaak.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.