Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 50, Utrecht52.089496205.11825950

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Jozef staat elke dag al vroeg in de keuken om een fijn ontbijt te verzorgen en gaat na de lunch en het diner door tot de laatste borrelhapjes zijn geserveerd. Broden komen elke dag vers van een lokale bakker en de croissants bakt Jozef lekker zelf.

Voor de vlees- en visgerechten kiest Jozef, waar mogelijk, voor de verantwoorde optie. Groente en fruit wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden ingekocht. Hier-door zal Jozef’s dinerkaart ook vier keer per jaar wisselen van gerechten. Zo kookt Jozef met de seizoenen mee en kan hij altijd mooie en verse gerechten serveren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bij Jozef is de keuken open en kun je met eigen ogen zien hoe de koks alles ter plekke bereiden.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Jozef Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Jozef Eten & Drinken7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Jeroen
23 september 2017
Lekker sfeertje.
Lekker eten in een heerlijk sfeertje.


10.0
Gemiddelde
Marleen
17 september 2017
Wat een leuke sfeer!
Top bediening, lekker eten voor een redelijke prijs. De sfeer maakte meer indruk dan de maaltijd.


8.6
Gemiddelde
Roos
13 september 2017
Fijne avond gehad
Een vriendinnetje en ik hebben op dinsdagavond hier een hapje gegeten. Het duurde een half uur voordat mijn vriendin kwam dus ik had volop de tijd gehad om goed de drankkaart te bestuderen. Ze hebben echt voor ieder wat wils! Ook kun je hier prima alleen zitten, fijne sfeer. De muziek op de achtergrond was prettig, niet te hard. Ik vertelde dat ik even wilde wachten met de menukaart tot mijn vriendin er was en toen het eenmaal zo ver was hoefde we niet lang te wachten op de menukaart wat me het gevoel gaf dat er echt naar me geluisterd was. Vooraf hadden we het brood met verschillende dipjes. Erg smakelijk. Als hoofd hadden we de pompoenravioli en de lamsrack en wederom was het erg lekker, prima porties ook. De bijpassende wijn bij de lamsrack wist de bediende niet, maar na navragen kwam ze met de suggestie die er heerlijk bij smaakte. Ook de witte wijn was een mooie wijn. Er werd op verschillende momenten op een fijne manier gevraagd of alles naar wens is. Tenslotte namen we het Domtorentje wat een aanrader is als je nog iets kleins wil. Kortom een heerlijke avond! En zeker voor herhaling vatbaar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.