Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 50, Utrecht52.089496205.11825950

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Jozef staat elke dag al vroeg in de keuken om een fijn ontbijt te verzorgen en gaat na de lunch en het diner door tot de laatste borrelhapjes zijn geserveerd. Broden komen elke dag vers van een lokale bakker en de croissants bakt Jozef lekker zelf.

Voor de vlees- en visgerechten kiest Jozef, waar mogelijk, voor de verantwoorde optie. Groente en fruit wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden ingekocht. Hier-door zal Jozef’s dinerkaart ook vier keer per jaar wisselen van gerechten. Zo kookt Jozef met de seizoenen mee en kan hij altijd mooie en verse gerechten serveren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bij Jozef is de keuken open en kun je met eigen ogen zien hoe de koks alles ter plekke bereiden.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Jozef Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Jozef Eten & Drinken7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Wim
1 oktober 2017
Gezellig restaurant en ideaal voor kinderen
Leuk ingericht, gezellig en goed bediend. Voor kinderen is een aparte speelruimte met veel leuke speeltjes. Eten zou iets beter kunnen gezien de prijs. Maar overall een prima restaurant waar ik terug zou komen.


5.3
Gemiddelde
Micha
30 september 2017
Jammer van de mooie zaak!
We kwamen 15 min eerder binnen dan dat we gereserveerd hadden. Mochten we daarom ook 15 min aan tafel wachten voordat ik besloot zelf aan de bar maar eens een biertje gaan bestellen terwijl mijn vrouw met de kinderen naar het toilet was. Ik had inmiddels om de kaart gevraagd, maar na de bevestiging van de serveerster mocht ik deze alsnog 15 min.zelf pakken omdat ze het belangrijker vond dat ze bijna klaar was! Na het opgeven van onze je bestelling, met nadruk op het snel serveren van de kindermenu's ,bleek bij navraag dat er iets fout gegaan was.De bestelling van voorgerechten en kindermenu's waren om nog onbekende reden niet aangekomen in de keuken. Nu was de vraag van van het personeel of deze alsnog moesten komen! Bijna 1 uur na het bestellen kwamen onze voorgerechten en kindermenu's. Ter compensatie 1 consumptie van het huis. Voorgerechten standaard, hoofdgerecht kwaliteit vlees kan veel beter (taai), sommige garnituren alsof ze vorige week al waren voorgebakken. Wel verse groenten. Slecht gebakken frites. Conclusie: zaak mooi, goede sfeer! Personeel mist opleiding en structuur, vooral gebrek aan leiding! Laat je zaak niet runnen door parttimers die het niets kan schelen!


8.3
Gemiddelde
Jeroen
23 september 2017
Lekker sfeertje.
Lekker eten in een heerlijk sfeertje.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.