Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 50, Utrecht52.089496205.11825950

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Jozef staat elke dag al vroeg in de keuken om een fijn ontbijt te verzorgen en gaat na de lunch en het diner door tot de laatste borrelhapjes zijn geserveerd. Broden komen elke dag vers van een lokale bakker en de croissants bakt Jozef lekker zelf.

Voor de vlees- en visgerechten kiest Jozef, waar mogelijk, voor de verantwoorde optie. Groente en fruit wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden ingekocht. Hier-door zal Jozef’s dinerkaart ook vier keer per jaar wisselen van gerechten. Zo kookt Jozef met de seizoenen mee en kan hij altijd mooie en verse gerechten serveren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bij Jozef is de keuken open en kun je met eigen ogen zien hoe de koks alles ter plekke bereiden.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Jozef Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Jozef Eten & Drinken7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
W.
18 augustus 2017
Etentje met de hele familie
Het eten was niet lekker de bouillabaisse zat een rare smaak weinig vis aan. De lamsrack was wel goed maar kwaliteit prijs vonden we niet overeenkomen.


8.6
Gemiddelde
Maria
18 augustus 2017
Heerlijk
Geborreld en gegeten met vriendinnen. Het was heel druk, de bediening leek soms wat onderbezet, maar bleef wel attent. Gerechten waren heel goed.


4.6
Gemiddelde
Anoniem
7 augustus 2017
Het lijkt leuk, maar helaas de kwaliteit laat te wensen over
Laatst met een klein clubje hier gegeten. De allereerste keer was het echt super, daarom kwamen we ook terug. De kaart was er toen net een dag en de tataki was fantastisch goed bereid. Dit keer was de tataki echt teleurstellend. En de Caesarslalade had maar 3 gamba's; dat is echt te weinig. Onze groep was in eerste instantie aan een hoge tafel geplaatst. Dat was veel te krap. Gelukkig was men heel flexibel en konden we aan een 'lage' tafel plaatsnemen. De bediening is vlot en de wijnglazen zijn schoon. Voor ons draait het uiteindelijk toch om het eten en dat viel bij iedereen tegen. Dus helaas, voorlopig komen we niet meer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.