Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 50, Utrecht52.089496205.11825950

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Jozef staat elke dag al vroeg in de keuken om een fijn ontbijt te verzorgen en gaat na de lunch en het diner door tot de laatste borrelhapjes zijn geserveerd. Broden komen elke dag vers van een lokale bakker en de croissants bakt Jozef lekker zelf.

Voor de vlees- en visgerechten kiest Jozef, waar mogelijk, voor de verantwoorde optie. Groente en fruit wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden ingekocht. Hier-door zal Jozef’s dinerkaart ook vier keer per jaar wisselen van gerechten. Zo kookt Jozef met de seizoenen mee en kan hij altijd mooie en verse gerechten serveren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bij Jozef is de keuken open en kun je met eigen ogen zien hoe de koks alles ter plekke bereiden.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Jozef Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Jozef Eten & Drinken7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Romy
15 januari 2017
Op zich prima
Ik had een week van tevoren gereserveerd toch werden we in een doorgang gezet, dit vond ik erg jammer . Uiteindelijk een beter plekje gekregen het duurde wel lang voordat ze de tafel kwamen afruimen en we iets konden bestellen voor de rest goed gegeten (angus burger)


7.3
Gemiddelde
Manon
15 januari 2017
Prima eten
Leuke sfeer in het restaurant, prima prijs kwaliteit verhouding maar we voelden ons wel een beetje oud:-). Wat mij betreft mag het bedienend personeel iets meer snappen van wat ze serveren; zowel van de drank als van het eten. Maar nu voel ik me juiste een oude zeur en zal ik volgende keer mijn keuze van restaurant daarop aanpassen:-).


7.6
Gemiddelde
Audrey
14 januari 2017
Leuke spot, eten gemiddeld, af en toe vieze lucht
Leuke locatie en goede sfeer. Personeel was vriendelijk. Voorgerecht was top, bij het hoofdgerecht was het stoofvlees behoorlijk droog. Helaas kwam er elke 15 min wel een riool achtige lucht voorbij, niet zo smakelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.