Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 50, Utrecht52.089496205.11825950

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Jozef staat elke dag al vroeg in de keuken om een fijn ontbijt te verzorgen en gaat na de lunch en het diner door tot de laatste borrelhapjes zijn geserveerd. Broden komen elke dag vers van een lokale bakker en de croissants bakt Jozef lekker zelf.

Voor de vlees- en visgerechten kiest Jozef, waar mogelijk, voor de verantwoorde optie. Groente en fruit wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden ingekocht. Hier-door zal Jozef’s dinerkaart ook vier keer per jaar wisselen van gerechten. Zo kookt Jozef met de seizoenen mee en kan hij altijd mooie en verse gerechten serveren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bij Jozef is de keuken open en kun je met eigen ogen zien hoe de koks alles ter plekke bereiden.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Jozef Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Jozef Eten & Drinken7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Peter
12 juni 2017
Jammer
Wat een geweldige aanwinst voor Utrecht was en er 2x echt heerlijk gegeten te hebben is er iets veranderd..... De leuke initiatiefrijke kaart is weg en de bereiding van het vlees was zwaar onder de maat! Medium die werd geserveerd als zwaar well-done. Voor alle vier personen was de bereiding niet zoals gevraagd. Maar 1 persoon at wel alleen omdat een tournedos well-done niet ok is. Jammer, echt jammer. Personeel maakt heel veel goed! Maar wij komen er niet meer snel terug.


8.3
Gemiddelde
Petra
22 mei 2017
gegeten met 2 vriendinnen op een donderdagavond
heerlijk gegeten in een super ontspannen sfeer


8.0
Gemiddelde
Angela
19 mei 2017
Gezellig!
Jozef is een gezellige zaak. Toen bleek dat we met meer waren gekomen werd dat heel snel en zonder problemen opgelost. De bediening was erg vriendelijk en het eten was smakelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.