Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 50, Utrecht52.089496205.11825950

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Jozef staat elke dag al vroeg in de keuken om een fijn ontbijt te verzorgen en gaat na de lunch en het diner door tot de laatste borrelhapjes zijn geserveerd. Broden komen elke dag vers van een lokale bakker en de croissants bakt Jozef lekker zelf.

Voor de vlees- en visgerechten kiest Jozef, waar mogelijk, voor de verantwoorde optie. Groente en fruit wordt zoveel mogelijk seizoensgebonden ingekocht. Hier-door zal Jozef’s dinerkaart ook vier keer per jaar wisselen van gerechten. Zo kookt Jozef met de seizoenen mee en kan hij altijd mooie en verse gerechten serveren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bij Jozef is de keuken open en kun je met eigen ogen zien hoe de koks alles ter plekke bereiden.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Jozef Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Jozef Eten & Drinken7.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
L.
3 december 2016
Mooie ambiance, tegenvallend eten
Na veel reclame te hebben gezien voor joZef besloten we om hier heen te gaan. Grappige naam voor een restaurant aan de mariaplaats, goed bedacht! Werden vriendelijk ontvangen, prachtig verbouwde zaak en bestelde een heerlijk wit huiswijntje. We wilden bestellen en vroegen de vis van de dag. Wat onervaren medewerker kwam niet goed uit zijn woorden en eindigde met 'of zoiets'. Ietwat onprofessioneel. We kozen voor de pasta, die werd geserveerd binnen 5 minuten! Mega snel, hoe kan een net gemaakt bord pasta zo snel klaar zijn. Smaak viel erg tegen, zeker geen 15 euro waard, kant en klaar kwaliteit. Bediening vroeg vriendelijk of we het niet zo lekker vonden, wij hebben eerlijk geantwoord en kregen een koffie van de zaak. Netjes. Daarna bestelden we cheesecake, waarvan 1 van de 2 nog mega bevroren was. Echt niet oke, de nieuwe die we kregen was warm... net uit de magnetron dus. Conclusie, leuk voor een drankje of een kopje koffie (waren beide van goede kwaliteit!)Zeker geen aanrader voor een hapje eten.


8.3
Gemiddelde
L.
30 november 2016
L.
warm, gezellig interieur. Veel verschillende zitmogelijkheden. En lekker gegeten!


10.0
Gemiddelde
Mackaay ICT Services B.V.
29 november 2016
Super lekker gegeten
Voor het teamuitje gingen wij een escaperoom doen bij Mysterium. Door hun werden wij verwezen naar dit restaurant. We hebben super lekker gegeten en heerlijk gezeten! Dingen gegeten die wij normaal nooit zouden kiezen. Kortom in één woord TOP!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.