Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Badhuisweg 1, Den Haag52.111475704.28449210VisMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Opporto is een seafood & grill restaurant met een mediterraanse knipoog.
Onze specialiteiten zijn de spectaculaire warme als koude visplateaus en de cataplana.

De cataplana moet je gewoon een keer geprobeerd hebben. Bestel je liever á la carte, dan kan dit natuurlijk ook. Het overgrote deel van de kaart bestaat uit vis, maar je kunt je ook tegoed doen aan een goed gegrilde lam.

Keukens:

Vis, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Opporto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Opporto8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Ronald
27 februari 2017
Zeer mooi restaurant met fijne bediening en lekker eten met...
Afgelopen vrijdag met een groep van 9 personen wezen eten. We werden beneden in de lounge ontvangen en konden daar op fijne banken wachten met een drankje tot de groep compleet was. Relaxt binnen komen. Boven werd er gegeten. Een mooi ruim restaurant vrijwel hagelnieuw. De service was erg goed en vriendelijk. Wat opviel is dat t erg rustig was. Naast onze groep enkele stellen. We kozen allen voor een 3-gangen menu. Voor mij begon deze met de Tonijn tartaar, deze was erg vers erg lekker. Als hoofdgerecht de Lamschouder, goed vlees maar had wel wat meer smaak verwacht. Als toetje het Dessert van de Chef daar had de kok éven de suiker met de zout verwisseld maar we kregen heel snel een nieuwe. Foutje kan gebeuren en dat zeg ik omdat de service gewoon erg goed was en het snel opgelost was. Kortom: sfeervol en lekker eten met hier en daar een kleine opmerking. Jammer dat het zo rustig was, waarschijnlijk is het restaurant nog niet zo bekend.


9.0
Gemiddelde
Celine
27 februari 2017
Opporto Scheveningen
Gezellig en origineel restaurant. Heerlijk gegeten bij Opporto, bijzondere gerechtjes en lekkere vis. En de staf is heel vriendelijk.


8.3
Gemiddelde
Roger
26 februari 2017
Heerlijk gegeten
Gisteren gegeten bij Opporto in scheveningen. Was heerlijk. Anders dan bij Opporto in Rotterdam kon je kiezen uit verschillende menu's en kon je die zelf samenstellen.we hadden een 4 gangenmenu en elk gerecht was heerlijk. Absoluut een goed restaurant met een vlotte bediening.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.