Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Badhuisweg 1, Den Haag52.111475704.28449210VisMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Opporto is een seafood & grill restaurant met een mediterraanse knipoog.
Onze specialiteiten zijn de spectaculaire warme als koude visplateaus en de cataplana.

De cataplana moet je gewoon een keer geprobeerd hebben. Bestel je liever Ć” la carte, dan kan dit natuurlijk ook. Het overgrote deel van de kaart bestaat uit vis, maar je kunt je ook tegoed doen aan een goed gegrilde lam.

Keukens:

Vis, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Opporto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Opporto8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Jacob
5 december 2016
Lion King
Voordat we naar de Lion King in het Circustheater gingen ziin we bij Opporto wezen eten. Zijn hier pas begonnen, dus nog niet zo bekend. De entourage is zonder meer goed te noemen. Een aanrader om er te gaan eten is het zeker, vooral de visschotels zijn zeer aan te bevelen, ook de bediening was zonder meer goed te noemen, al met al een geslaagd diner, ook het dessert was om te smullen.


6.6
Gemiddelde
Don
4 december 2016
Tegenvaller
Er ging vanalles mis in het restaurant. Hoofdgerecht vergeten. Het was koud in het restaurant. Verkeerd toetje bij de jarige. Iemand is accuut ziek geworden van het hoofdgerecht. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik tegenvallen. Bediening was goed ze waren erg vriendelijk en probeerde alles op te lossen.


8.0
Gemiddelde
Rita
3 december 2016
Leuk
We hadden kaartjes voor The Lion King en hebben bij Opporto Scheveningen gegeten. Theatermenu genomen. Het eten was heel lekker. We hebben alle vier de zalm als hoofdgerecht gehad en die was uitstekend. Wijn was lekker en de panna cotta was super!! Wij hebben een fijne avond gehad en wij waren ruim op tijd bij het Circustheater op 2 minuten lopen. Bedankt!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.