Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Frans van Beststraat 11, Valkenswaard51.352950305.46414470Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Steakhouse

Geopend sinds:

augustus 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Steak & Dine bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Steak & Dine8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.0
Gemiddelde
jammer
19 juni 2017
Teleurstellend
Helaas is steak and dine geen aanbeveling. Het eten was teleurstellend, zowel qua opmaak als smaak. Het is erg duur voor wat je hier krijgt.


6.3
Gemiddelde
Michiel
12 juni 2017
zomerse zaterdag
We hebben deze middag spontaan besloten te gaan eten bij Steak en Dine daar we goede verhalen gehoord hadden. We zaten lekker buiten dat was zeker een plus. Service was goed al hadden we medelijden maar ook respect voor serveerster ze deed het hele terras (binnen zat niemand) in haar eentje (+/- 30 personen). Met een hulpje voor b.v. achter de bar zou het sneller en beter lopen. Het eten was vrij simpel maar smaakte wel, hoewel een beetje aan de koude kant. Nagerecht (kaasplank) was goed en we werden goed geinformeerd over een bijpassende sherry. Goede koffie als laatste gang. Al met al redelijk gegeten voor redelijke prijs, maar we zullen niet heel snel terug komen maar het ook zeker niet afkraken.


7.0
Gemiddelde
Fam. v/d Heuvel
10 juni 2017
Lekker gegeten, rustige avond
Op een vrijdag avond gegeten. Het was erg rustig, 3 tafels gevuld.restaurant ziet er sfeervol uit, en zal nog wat gezelliger aandoen als het drukker is! Ruim voldoende keuze op de kaart, en het eten was ook lekker. Minpuntje; het eten was best prijzig voor wat je kreeg! Bediening was vriendelijk en goed!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.