Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rokin 93, Amsterdam52.370068604.89299270AziatischBarbecueBistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
West meets east. Adam & Siam brengt het beste van twee werelden samen. Want "Amsterdam omarmt Azië" bij Adam & Siam Amsterdam. Zowel in de keuken als in het interieur.

Keukens:

Aziatisch, Barbecue, Bistro

Geopend sinds:

augustus 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Asian-Bistro-Culture Adam & Siam bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Asian-Bistro-Culture Adam & Siam8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
Niels
2 december 2016
Teleurstellend
Twee keer de afgelopen maand bij Adam & Siam gegeten. De eerste keer met een groot gezelschap. Bijzonder slechte service. Tussen voor- en hoofdgerecht 1u15min. Uiteindelijk, na discussie met de manager, excuses aangeboden (met een "maar, wij hebben het vanavond zo druk gehad" er achteraan). De tweede keer met z'n tweeën. Niet druk (een maandagavond) en de service qua snelheid was goed. Maar de bediening was zo onervaren wij moesten lachen -- flessen bier zonder glazen erbij, Thaise noodles zonder sausj, geen opscheplepels ("dat doen we niet, maar ik zal ze voor jullie gaan halen") en ga maar door. Goede bedoeling met slecht in de uitvoering.


9.6
Gemiddelde
Corine
1 december 2016
Aanrader
Heerlijk gegeten! Verrassende kaart, leuk de Oosterse en Westerse keuken op deze manier gecombineerd. Zou wel leuk zijn als je met een klein gezelschap ook een shared dinnig platter zou kunnen bestellen, om zo alles te kunnen proeven. Verder hele goede en vriendelijke service en mooie ambiance. Prijs/ kwaliteit verhouding is echt heel goed. Aanrader!


9.3
Gemiddelde
Esther
30 november 2016
Aanrader
Top avond, alles klopte.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.