Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rokin 93, Amsterdam52.370068604.89299270AziatischBarbecueBistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
West meets east. Adam & Siam brengt het beste van twee werelden samen. Want "Amsterdam omarmt Aziƫ" bij Adam & Siam Amsterdam. Zowel in de keuken als in het interieur.

Keukens:

Aziatisch, Barbecue, Bistro

Geopend sinds:

augustus 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Asian-Bistro-Culture Adam & Siam bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Asian-Bistro-Culture Adam & Siam8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Willemijn
16 mei 2017
Geweldig!
We hebben hier overheerlijke thaise gerechten gegeten. Wat was super! We hadden het er nog het hele weekend over. Ook de desserts waren heerlijk en de borden waren mooi opgemaakt. De sfeer is bijzonder door het mooie oude pand. Een aanrader!


8.3
Gemiddelde
Wilco Evers
8 mei 2017
Aanrader
Wij hebben met het gezin gegeten. De sfeer was uitstekend en het eten verrukkelijk. Een echte aanrader om gezellig in een ongedwongen sfeer te eten.


7.6
Gemiddelde
Nanne
30 april 2017
Uitstekend Thais eten, op een rommelige avond
We hadden gereserveerd op Koningsavond (26 april). Van te voren werden we keurig opgebeld dat het restaurant om 21:00 u gesloten zou zijn i.v.m. voorbereidingen voor Koningsdag. Het eten was uitstekend en het was niet extreem duur. Bediening was vriendelijk. Helaas begonnen er al rond half 8 al de nodige voorbereidingen om ons heen, zoals het plaatsen van een geluidsinstallatie en het ophangen van extra dingen die duidelijk voor Koningsdag bedoeld waren. Daardoor was het een beetje rommelige sfeer. Maar dit alles werd ruim gecompenseerd door de prima smakelijke gerechten. We komen zeker nog een keer terug op een gewone avond :-).


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.