Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rokin 93, Amsterdam52.370068604.89299270AziatischBarbecueBistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
West meets east. Adam & Siam brengt het beste van twee werelden samen. Want "Amsterdam omarmt Azië" bij Adam & Siam Amsterdam. Zowel in de keuken als in het interieur.

Keukens:

Aziatisch, Barbecue, Bistro

Geopend sinds:

augustus 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Asian-Bistro-Culture Adam & Siam bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Asian-Bistro-Culture Adam & Siam8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Lars
15 februari 2017
Verrassing
de binnenkomst is niet veelbelovend. Op Valentijn's dag nota bene ziet het er vanaf de straatkant leeg uit. Er zit niemand aan het raam. Bij binnenkomst slechts een plukje mensen aan wat kale tafeltjes. We begrijpen er niets van en we hebben spijt van onze keuze. Maar dan zegt een vriendelijke jongeman loop maar mee en wij volgen. Hij opent wat deuren en wat blijkt, het restaurant ligt aan de achterkant en is een prachtige ruimte die vol zit met mensen en leuke tafeltjes, schilderijen aan de muur, hoge plafonds etc M.a.w. een complete verrassing. Gelukkig maar. Oh ja, het eten was ook top. Service wel OK. Moesten lang wachten op onze 1e drankjes. Maar conclusie: don't let a first impression fool you! Aanrader dus, we komen terug!


8.0
Gemiddelde
Reinet
7 februari 2017
Heerlijk gegeten!
In verband met een reünie had ik voor 3 februari een tafel gereserveerd voor 9 personen. Als groep kregen wij een zogenaamd 3-gangen shared dinner. Per gang worden verschillende gerechten geserveerd zowel Amsterdams, als Thais, voor elk wat wils. De kwaliteit en de hoeveelheid eten was goed, het was de prijs zeker waard (€ 39,90 p.p.). Leuk, trendy restaurant met uitstekende bediening. Qua akoestiek was het prima, totdat ineens de muziek erg hard werd gezet. We konden elkaar nauwelijks nog verstaan. Aan ons verzoek de muziek zachter te zetten, werd wel onmiddellijk gehoor gegeven. Teleurstellend was dat ik van tevoren duidelijk had gevraagd om een tafel in de afgescheiden ruimte, maar bij aankomst bleek men van niets te weten. Ik had er speciaal naar gevraagd (langs geweest). Kennelijk kon dat niet meer in orde worden gemaakt. Ter compensatie kregen wij koffie van het huis. Uiteindelijk hebben wij in het grote restaurantgedeelte gezeten en dat was goed. Het is een restaurant waar veel groepen komen. Als stel kun je er een beetje ondersneeuwen. Al met al een aanrader, zeker in combinatie met de bar aan de Rokinzijde.


8.6
Gemiddelde
Anne
4 februari 2017
Zeer geslaagde personeelsavond van ACE Agency tgv afscheid van...
Zeer geslaagde avond gehad. Zeer goede service!!!! Attent en flexibel personeel. Lange tafel met 26 personen. Wel wat koud en de aankleding mocht iets gezelliger. Erg goede muziek en heerlijk gegeten. Kortom, een aanrader.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.