Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hertog Eduardplein 4, Lent51.862187305.86144280

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent is een absolute aanwinst in Nijmegen!

Chefkok:

Bart Veldhuis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Silvia
29 november 2016
Helemaal goed
Wij waren met een grote groep en hadden een bruiloft even verder op. We hadden weinig tijd om te eten. Dit hadden we ook aangegeven bij het reserveren. Dankzij de goede service van dit restaurant hebben wij toch even gezellig en lekker met zn allen kunnen eten. Na afloop wenste de serveerster ons ook veel plezier op de bruiloft. Dat is net dat beetje persoonlijke benadering extra wat ik heel prettig vind.


9.6
Gemiddelde
Theo
29 november 2016
Diner met 5 volwassenen en 2 kleinkinderen op zondag 27...
Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en begeleid naar de gereserveerde tafel; gelukkig een ronde tafel wat de onderlinge conversatie vergemakkelijkt. Onze gastvrouw, die de bestellingen opnam, was vriendelijk en amicaal en voelde de sfeer van ons gezelschap goed aan. Attent van haar was dat ze merkte dat ons diner ter gelegenheid van een speciale dag / gelegenheid was en ze onze tafel feestelijk voorzag van enkele brandende sterretjes/vuurwerk en een dessert fraai opgediend en uitgebreider (dan besteld). Het gehele diner was voortreffelijk en zeer smakelijk en er werd rekening gehouden met de 2 personen die glutenvrij eten, zoals glutenvrij brood naast het gewone brood en de geserveerde sauzen. Ook de kleinkinderen werden met de nodige aandacht en geduld benaderd. We kijken op dit diner en ons samen-zijn zeer tevreden terug.


10.0
Gemiddelde
Ineke
29 november 2016
Heerlijke brunch
Heerlijk gegeten. Er was een ruime keuze aan gerechten. En een feestelijke start met bubbels en amuse. Lekkere soep. Daarna ging het buffet open met warme en koude gerechten. Lekker vers Sinaasappelsap en heerlijke koffie. Toetjesbuffet was ook prima


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Anoniem, Lent
24 september 2016

Vanavond bij van der Valk Lent gegeten. De ambiance is mooi maar de kwaliteit van het hoofdgerecht viel erg tegen. De sliptong was veel te droog,veel te lang gebakken en de kabeljauw van mijn partner was ook niet goed. Erg klein en weinig smaak. Jammer voor het vriendelijke personeel wat zich verontschuldigde voor de geserveerde gerechten. Zelfs de groenten erbij smaakten nergens naar. Voor ons niet meer.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.