Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hertog Eduardplein 4, Lent51.862187305.86144280

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent is een absolute aanwinst in Nijmegen!

Chefkok:

Bart Veldhuis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
Derk
1 oktober 2017
Jammer
Een mooie locatie, mooie bar, mooi restaurant en fijn om in de garage te kunnen parkeren. Jammer genoeg niet echt genoten in het restaurant wel in de bar. Op het eten was niets aan te merken maar het lawaai van kinderen die zomaar konden rennen, bouwen in de kidcorner en het laten droppen heeft onze avond aardig in de war geschopt. De volgende keer zullen we dan ook in een andere v.d.Valk locatie doorbrengen. Heel jammer. Kinderen, moet kunnen maar ouders mogen ook hier wel opvoedend aanwezig zijn.


8.6
Gemiddelde
P. Jan C. Voermans
1 oktober 2017
HOTEL VAN DER VALK OP DE NOORDPOOL
Wij zijn zaterdag 30 september 2017 gekomen en blijven nog tot a.s. dinsdag. Ervaring keuken pas één maal. Was goed en viendelijke bediening. Ontbijt perfect. Maar zaterdag was het koud, koud op de kamer. Dame van de Receptie geweest, daarna Supervisor. Die gaf toe TE koud. Bood andere kamer aan. Maar.... 1) alles weer in- en uitpakken hadden we niet veel zin in; 2) gezegd: kijkt u EERST maar of die kamer wel warm wordt.!! Niets meer gehoord of gezien. Restaurant(zaterdag avond) niet echt behaaglijk, maar door meerdere bezoekers net om uit te houden. Zondagmorgen bij de Receptie om elektrisch kacheltje gevraagd. Zou daar werk van maken. Niets gezien en niets meer vernomen. Zondag rond 13.00 uur leek/lijkt het dat de AC wat warmte gaat afgeven. 13.30 uur klop, klop op de deur. Aardige dame kwam kijken/vragen of de kamer OK was. Kamer wel ,, maar de AC niet. Vertelde niets meer gehoord te hebben van het gevraagde kacheltje. Zij ging naar de Receptie. Kwam terug met bericht dat aan de AC wordt gewerkt. Hopelijk is onze eerste indruk dat de uitstromende lucht nu IETS warmer is juist is en ..... dat het zelfs wat beter wordt. Want anders: WAREN WE MAAR BIJ MOEDERS THUIS GEBLEVEN!!! Noot: Hopelijk is de temperatuur in het restaurant vanavond ook wat aangenamer.!! Met vriendelijk groet Lenie en Jan Voermans; kamer 404.


9.3
Gemiddelde
Fabian
1 oktober 2017
Hele aangename ervaring
Twee nachten verbleven in Van der Valk hotel te Lent-Nijmegen dit was een onvergetelijke ervaring de service en vriendelijkheid van het personeel straalt door in alle facetten van het hotel/restaurant. Personeel heeft duidelijk plezier in hun werk en dat merk je in alles maar zeker in de service en ook aan de qualiteit van het eten.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Jeroen, Lent
27 december 2016

Pompoensoep was lauw, geen gebakken aardappeltjes, geen aardappel puree, alleen frites op het kinderbufet waardoor veel ouderen bijna op hun knieën moesten opscheppen. Heel weinig keus en dat voor 41.50 euro p.p. Niet te vergelijken met vd Valk Duiven of Eindhoven. Bediening wel goed (gelukkig).


Anoniem, Lent
24 september 2016

Vanavond bij van der Valk Lent gegeten. De ambiance is mooi maar de kwaliteit van het hoofdgerecht viel erg tegen. De sliptong was veel te droog,veel te lang gebakken en de kabeljauw van mijn partner was ook niet goed. Erg klein en weinig smaak. Jammer voor het vriendelijke personeel wat zich verontschuldigde voor de geserveerde gerechten. Zelfs de groenten erbij smaakten nergens naar. Voor ons niet meer.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.