Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Hertog Eduardplein 4, Lent51.862187305.86144280

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent is een absolute aanwinst in Nijmegen!

Chefkok:

Bart Veldhuis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Jakob
24 oktober 2016
Ontbijt: Slechte producten
Zondagochtend met vriendin, kind en schoonmoeder naar VdV Lent. Stereotype VdV gezelschap, met een congruent verwachtingspatroon: Van een ontbijtbuffet, Ć” 12,50 p.p., verwachten we niet veel. De sfeer en service waren prima. Absoluut geen klachten over de gastvrouwen of de koks. Echter. Met inferieure producten mag je niet aankomen. De pannenkoeken waren vies. De croissant van een dusdanige kwaliteit dat je deze beter weg kan halen. De 'jam' had geen smaak...toen zag ik dat het ook geen jam mag heten: Het is 'aardbeienspread'. Etc. Conclusie: Wij gaan er niet meer heen. Tip: Het hoeft echt niet perfect te zijn, maar koop in vredes naam op z'n minst wat betere producten. Hier kan je niet mee aankomen. Top: Vriendelijk personeel in een splinternieuw gebouw.


6.0
Gemiddelde
Marije
23 oktober 2016
Mooi maar soms te modern
Afgelopen nacht hier verbleven. Kamers zijn mooi maar op diverse punten te modern. Geen zitje op de kamer, geen badkamer (wasbak direct achter het bed dus geen privacy) ... service prima!


8.0
Gemiddelde
I
23 oktober 2016
Schitterende kamer!
Hebben genoten en vonden het jammer dat we maar 1 overnachting hadden geboekt. Willen beslist een keer terug. Ook erg vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Anoniem, Lent
24 september 2016

Vanavond bij van der Valk Lent gegeten. De ambiance is mooi maar de kwaliteit van het hoofdgerecht viel erg tegen. De sliptong was veel te droog,veel te lang gebakken en de kabeljauw van mijn partner was ook niet goed. Erg klein en weinig smaak. Jammer voor het vriendelijke personeel wat zich verontschuldigde voor de geserveerde gerechten. Zelfs de groenten erbij smaakten nergens naar. Voor ons niet meer.


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland