Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hertog Eduardplein 4, Lent51.862187305.86144280

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent is een absolute aanwinst in Nijmegen!

Chefkok:

Bart Veldhuis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Wil
26 juni 2017
vd Valk Lent
Prima gegeten met goede bediening. Alleen jammer dat de prijs/kwaliteit verhouding van de kaasplankjes te groot was. Deze waren echt te minimaal om blij van te worden. Voor de rest absoluut geen klachten.


8.6
Gemiddelde
Jennifer
26 juni 2017
Heerlijke brunch
Wij hebben met 4 volwassenen en 2 kinderen ( in leeftijd 6 en 3) gebruncht. Goede service ervaren voor de kinderen waren er speciale gerechten gemaakt. Na het eten konden de kinderen heerlijke spelen in de kinderboek die je vanuit het restaurant goed kan overzien. Het restaurant ziet er fantastisch uit en de brunch was heel uitgebreid voor ieder wat wils! En dat voor die prijs! Wij gaan dit zeker vaker doen!


7.3
Gemiddelde
Natasja
25 juni 2017
Lekker ontbijt, slecht gedekte ongezellige tafel
Eten was heerlijk. De tafelaankleding vond ik minder. Dat is toch jammer.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Jeroen, Lent
27 december 2016

Pompoensoep was lauw, geen gebakken aardappeltjes, geen aardappel puree, alleen frites op het kinderbufet waardoor veel ouderen bijna op hun knieƫn moesten opscheppen. Heel weinig keus en dat voor 41.50 euro p.p. Niet te vergelijken met vd Valk Duiven of Eindhoven. Bediening wel goed (gelukkig).


Anoniem, Lent
24 september 2016

Vanavond bij van der Valk Lent gegeten. De ambiance is mooi maar de kwaliteit van het hoofdgerecht viel erg tegen. De sliptong was veel te droog,veel te lang gebakken en de kabeljauw van mijn partner was ook niet goed. Erg klein en weinig smaak. Jammer voor het vriendelijke personeel wat zich verontschuldigde voor de geserveerde gerechten. Zelfs de groenten erbij smaakten nergens naar. Voor ons niet meer.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.