Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hertog Eduardplein 4, Lent51.862187305.86144280

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent is een absolute aanwinst in Nijmegen!

Chefkok:

Bart Veldhuis
Klik hier indien u eigenaar of manager van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent - Restaurant8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Jolanda
21 mei 2017
Lekker gegeten
Lekker gegeten!! De bediening helaas onder de maat drankjes niet gelijk met eten geserveerd . Ook het uitserveren van de gerechten werd niet te gelijk gedaan .


2.6
Gemiddelde
Peter
16 mei 2017
Gewoon slecht
1. gereserveerd via de app; blijkbaar niet aangekomen terwijl ik wel een bevestiging per mail heb ontvangen. Met 4 personen gegeten. Mijn vrouw bestelde vegetarisch. Werd lauw/koud geserveerd. Iets van gezegd; bord weggehaald en na 10 minuten vervangen. Weer lauw/koud. Weer iets van gezegd. Uit de keuken kwam iemand met een blabla verhaal. Gerecht weggehaald. Niets anders besteld; de gezelligheid was al lang weg. De rest heeft het bordje snel leeg gegeten. Gelijk de rekening gevraagd; bleek voor een andere tafel te zijn. Fiasco; nooit meer terug.


10.0
Gemiddelde
Frans
16 mei 2017
Familie-etentje
Omdat wij een grote familie hebben van zowel mijn vrouw´s zijde als die van mij zijn er veel momenten die wij aangrijpen om vanuit ons verblijf in Spanje naar Nederland te reizen. Vaak koppelen we dan het een en ander zoals ook nu op de 11-de mei.. Omdat we toch al gebruikmaakten van het driedaagse arrangement in het wonderschone v.d. Valkhotel in Lent hebben we aldaar onze kinderen en kleinkinderen een diner aangeboden. De entourage, sfeer en kwaliteit van de gerechten heeft dit tot een succes gemaakt. Bij ons volgend bezoek aan Nederland zullen wij zeker gebruikmaken van een van de vele Valkhotels.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Jeroen, Lent
27 december 2016

Pompoensoep was lauw, geen gebakken aardappeltjes, geen aardappel puree, alleen frites op het kinderbufet waardoor veel ouderen bijna op hun knieën moesten opscheppen. Heel weinig keus en dat voor 41.50 euro p.p. Niet te vergelijken met vd Valk Duiven of Eindhoven. Bediening wel goed (gelukkig).


Anoniem, Lent
24 september 2016

Vanavond bij van der Valk Lent gegeten. De ambiance is mooi maar de kwaliteit van het hoofdgerecht viel erg tegen. De sliptong was veel te droog,veel te lang gebakken en de kabeljauw van mijn partner was ook niet goed. Erg klein en weinig smaak. Jammer voor het vriendelijke personeel wat zich verontschuldigde voor de geserveerde gerechten. Zelfs de groenten erbij smaakten nergens naar. Voor ons niet meer.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.