Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Singelpassage 11, Assen52.994624906.56241930Internationaal

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Apricot is een klein, intiem en sfeervol restaurant in de binnenstad van Assen. Onze gasten genieten hier een avond van de gastvrijheid, de zeer persoonlijke bediening.

Het gevoel van thuis voelen, verwend worden en genieten zijn daarbij kenmerkend. Het restaurant is kleinschalig en dat zorgt voor een intieme en warme sfeer. De toch iets eigenzinnige inrichting, het comfortabele meubilair en de uiterst vriendelijke bediening bieden de gasten de gelegenheid om van een heerlijk diner te genieten.

keuken:

Internationaal

Prijzen:

6g-menu: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Armen Wartanjan

Betaalmogelijkheden

PIN

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 30 personen, aparte menukaart, All inclusive 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Apricot bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Apricot9.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Roos
15 oktober 2016
Heerlijk gegeten
Gister zijn wij heerlijk uit eten geweest bij Apricot. Het restaurant was nog maar 3 maand open en dat was ook te merken, bij binnen komst was er iemand die ons onthaalde, de gastvrouw kwam pas om 8 uur. Dus moest de eigenaar het 1e uur het eten bereiden en bedienen. Maar ondanks dat hij alleen was ging het hem prima af, eten kwam in rap tempo en was erg lekker. Gast vrouw was laat maar deed het super. Al met al een erg leuke avond gehad met heerlijk eten.. hij doet echt z'n best. Prijs kwaliteit ook echt super ! Behalve dat het nog even z'n weg moet vinden omdat het net geopend is was er niks op aan te merken. Onze complimenten !


9.7
Gemiddelde
Rolinda
15 oktober 2016
Heerlijk eten bij een gezellig knus restaurant
Eten was heerlijk. Leuk zonder menukaart. Je kunt van te voren wel aangeven wat je niet lust. Prijs viel ook mee. Aanrader


10.0
Gemiddelde
Yvonne
9 oktober 2016
Heerlijk dineren
Vanaf binnenkomst een warme gastvrijheid . Een avond vol heerlijke verrassingen omdat er niet gewerkt word met een menukaart. Aangeven wat je echt niet wil. En dan kiezen uit een vijf,zes of zeven gangen menu. In een rustig tempo komen de heerlijkste gerechten op tafel die met zorg bereid zijn en er als een plaatje uitzien. Dit is een echte avond dineren. Met een klasse bediening die weet hoe het hoort. We zijn weer eens een ouderwetse avond uit dineren geweest met vrienden.Gezellige sfeer , een goed glas wijn en heerlijk eten. Een aanwinst in Assen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland