Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Singelpassage 11, Assen52.994624906.56241930Internationaal

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Apricot is een klein, intiem en sfeervol restaurant in de binnenstad van Assen. Onze gasten genieten hier een avond van de gastvrijheid, de zeer persoonlijke bediening.

Het gevoel van thuis voelen, verwend worden en genieten zijn daarbij kenmerkend. Het restaurant is kleinschalig en dat zorgt voor een intieme en warme sfeer. De toch iets eigenzinnige inrichting, het comfortabele meubilair en de uiterst vriendelijke bediening bieden de gasten de gelegenheid om van een heerlijk diner te genieten.

keuken:

Internationaal

Prijzen:

6g-menu: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Armen Wartanjan

Betaalmogelijkheden

PIN

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 30 personen, aparte menukaart, All inclusive 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Apricot bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Apricot8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
C
25 februari 2017
Goed
Heerlijk gegeten en goed wijnarrangement , eigenaar weet waar hij mee bezig is en dat proef je. Komen vast en zeker vaker terug


8.0
Gemiddelde
Esther
21 februari 2017
Zeker de moeite waard!
Afgelopen zaterdag hebben wij bij Apricot.in Assen gegeten. Wat een leuk restaurant, een aanwinst voor Assen. Als je het leuk vindt om verrast te worden en het veel wel lekker vindt, dan is dit echt een aanrader. Wij hadden een 7-gangen (proeverij) menu met bijpassend wijn-arrangement. Lekkere gerechten, lekkere wijnen, aan het einde voldoende gegeten zonder vol te zitten en een vriendelijke ober. Geen enkel verbeterpunt dan? Jawel, één warm gerecht was niet echt warm, één wijn/spijs combinatie vonden wij iets minder en door het gebrek aan een gordijn had ik een beetje het gevoel in een etalage te zitten. Maar al met al zeer de moeite waard, we gaan zeker nog eens terug!


8.3
Gemiddelde
Edwin
19 februari 2017
Verrassende proeverij
Verrassende smaakervaring. De eigenaar vertelde dat ze niet werkten volgens een vaste kaart maar dat je kon kiezen voor een 6,7 of 8 gangen menu. Zo hoefde hij zich niet bezig te houden met 20 verschillende maaltijden maar kon hij zich focussen op de kwaliteit van de dag. En dat was te merken! Veel verschillende smaken, ook dingen die je normaal niet zo snel zou bestellen. Maar verrassend lekker! Het toppunt was eigenlijk wel het desert. Bereid met 4 verschillende soorten bloemen. Met een knipoog naar Valentijnsdag. De jonge serveerder leek nieuw en een beetje onzeker. Maar iedereen moet het leren. Maar wel heel correct en beleefd. Ook leuk dat de eigenaar op het eind nog even langs de tafel ging. Aan de bijzondere inrichting was veel aandacht besteedt. Ook aan de verlichting. Toch miste ik wat knusheid. We hebben vier uur genoten van dit restaurant en zeker voor herhaling vatbaar.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Anita, Assen
25 november 2016

Heerlijk gegeten, fijne eigenaar en vriendelijke bediening. Goede wijn en prettig bestek. Wij hebben een heel fijne avond gehad, bedankt!


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.