Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Oudegracht 101-103, Utrecht52.092644605.11658450GrillGrand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Grill, Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2016 (nieuw restaurant)
Klik hier indien u eigenaar of manager van PK Bar & Kitchen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over PK Bar & Kitchen7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.7
Gemiddelde
Babs
19 oktober 2016
Leuke entourage maar eten was maar so-so
Met vriendinnen hier gaan eten, op de site zag het er namelijk leuk uit en had goede verhalen gehoord over het zusje in Bilthoven. Helaas maar gedeeltelijk waargemaakt: de stijl van het restaurant is erg leuk en we zaten heerlijk aan een groot raam. De bediening en het eten was helaas niet conform verwachting: de dame die ons hielp, heeft een paar keer de drankjes vergeten of bracht het verkeerde en reageerde daarop nogal kort. Een collega van haar was een betere gastheer. Met de snelheid van het eten zat het wel goed, de prijs-kwaliteit was aan de matige kant: de hoeveelheid brood stond niet in verhouding tot de smeersels, de eendenlever was flauw en smolt niet bepaald op de tong. De burger is wel ENORM met lekkere frietjes maar wel aan de droge kant (ik heb betere in andere burgerbars op in Utrecht). De kaasplank daarentegen stelde absoluut niet teleur. Waar je normaliter voor de prijs kleine porties krijgt, kregen we met z'n 3en een plank van bijna 0.5 meter met lekkere kaas uit de regio met heerlijk geroosterd suikerbrood. Niet gedacht dat dat het hoogtepunt van de avond zou zijn. Ik zal nog wel een keer terugkomen maar meer vanwege de locatie, sfeer en mogelijkheden voor kinderen. Het eten zal dan een 2e kans krijgen om me te overtuigen.


9.0
Gemiddelde
Richard
16 oktober 2016
Perfecte lunch
We hebben geluncht. Alles was erg goed geregeld en perfecte bediening.


5.3
Gemiddelde
Paula
16 oktober 2016
Leuke tent slechte service
Leuk interieur, prima kaart maar de service was echt belabberd. Om alles moesten we vragen, of het nou de kaart was, een drankje, de bestelling doorgeven, niemand van de bediening nam zelf het initiatief. Uiteindelijk hebben we ook nog eens anderhalf uur op ons hoofdgerecht moeten wachten. Een curry, een salade en de tonijn hoeft niet zo lang te duren. Ze zijn net open en ongetwijfeld moet er nog even wat olie door de organisatie. Ik wacht nog even met terugkomen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland