Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grebbeweg 1, Veenendaal52.019556605.57117860Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wij staan voor u klaar voor heerlijke pannenkoeken maar ook een lekkere hamburger, sliptongetjes, een sateetje of gewoon een borrel met een bitterbal.

Op ons terras is het heerlijk toeven terwijl de kinderen in onze speeltuin kunnen spelen of een filmpje kijken in de kinderbioscoop!

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, kindermenu, speeltuin Meer »

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hugo's Pannenkoeken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hugo's Pannenkoeken8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
..
17 januari 2017
..
Mooi restaurant!wel heel groot. Wordt heel goed aan de kinderen gedacht, Dat is erg leuk! Vooral het ijs versieren!


8.0
Gemiddelde
Marita
13 januari 2017
Heerlijk gegeten
Wij hebben heerlijk gegeten bij Hugo's! We hadden ook meer dan genoeg aan een pannenkoek. Wat tegenwoordig in sommige restaurants in de regio niet zo is. Het was niet druk omdat het een gewone doordeweekse avond was maar wel een gezellige locatie!


9.0
Gemiddelde
Nicolet
12 januari 2017
Gezellig pannenkoeken gegeten
We waren wat huiverig gezien de slechte recensies, maar wilden toch graag onze eigen mening vormen. En dat was maar goed ook. De pannenkoeken waren gewoon goed. Niet van die kant en klare kleffe lappen waar wat op lag, maar heerlijk meegebakken kaas, spek, champions ed. De bediening deed hun uiterste best om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. En ook werden we vlot bediend. Voor de kinderen is er ook zat te doen. Zelfs als het buiten slecht weer is. Het enige minpuntje was dat we zelf opzoek moesten naar de kleurpotloodjes voor onze jongste. Als er een jong kind bij is gelijk werkende kleurpotloodjes en een kleurplaat geven is een pre in een pannenkoekenhuis. Maar dat blijkt in deze contreien niet gebruikelijk zijn wij achter. Wel erg leuk dat ze hier op de placemat de kleurplaat voor de kleintjes combineren met een quiz voor de wat oudere kinderen. Wij komen zeker terug. Bedankt voor de gezellige avond!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.