Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Weesperstraat 105, Amsterdam52.363821804.90653960Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
At Zoku's Living Kitchen, we take the world’s most social activity to long communal tables in an open, residential atmosphere.

keuken:

Internationaal

Prijzen:

VHN: € 32,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

 Reviews over Zoku9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
bex
6 januari 2017
An Amazing Experience
Zoku featured a fantastic sharing menu and has a truly unique concept. A partially self-service long-term residence hotel restaurant with fresh foods and an open kitchen. The gourmet food spoiled us for other places in Amsterdam. There is a daily meat, fish, and vegetarian main with sides and dessert. Highly recommended!


7.7
Gemiddelde
karel
14 oktober 2016
zoku
we hebben prima geluncht, en met name personeel was erg vriendelijk, leuke open keuken. Ik zou niet snel terugkomen omdat het erg beperkt is HOE je luncht en wat de mogelijkheden zijn; er is nl maar 1 mogelijkheid en dat is voor 19,- een all-in lunch. Dit is niet altijd even handig en waar je naar op zoek bent. Ik vond de soep iets te eenvoudig (tomatensoep) en pizza's lekkerste vers en niet onder warmhoudlamp; is mijns inziens niet per definitie een gerecht om op die manier te serveren op een buffet. Ik vond de kabeljauw erg lekker en 1 vd 4 salades ook prachtig, andere 3 prima maar zou ik niet voor terugkomen. Ik zou terugkomen voor de sfeer, uitzicht, dynamische energie etc.


9.0
Gemiddelde
Jean
3 oktober 2016
Goede brunch!
Uitstekende zondagbrunch in een goede sfeer met een prettige keuze aan gerechten. Het buffet met vers fruit, heerlijk brood, koffie, thee en juice maakt het geheel af. Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding voor de brunch terwijl losse bestellingen aan de bar aanmerkelijk duurder zijn. De bediening is zeer vriendelijk en neemt voldoende tijd voor de gasten. Het geautomatiseerde betaalsysteem is duidelijk. Complimenten voor het sfeervolle interieur met een cosmopoliete en toch huiselijke uitstraling.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.