Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dorpsplein 6, Doorn52.033154905.34569870Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistro de Overkant is een sfeervolle lokatie gelegen in het centrum van Doorn. Je kunt er in zeer gemoedelijke sfeer ontspannen en lekker eten en hiervoor hoef je niet diep in de buidel te tasten.

Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met verse producten en maakt onze keukenbrigade nagenoeg alles zelf. Mocht je desalnietemin nog specifieke wensen hebben die je niet op de kaart aantreft, schroom dan niet om een van onze medewerkers aan te spreken en je voorkeuren door te geven.

Ons streven is dat elke gast die bij “de Overkant” moet kunnen genieten van zijn maaltijd, in een entourage van huiselijke warmte!

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Bistro De Overkant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bistro De Overkant8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Loes
13 augustus 2017
Eten prima, onvoldoende bediening
De jongen die ons bediende deed erg zijn best maar er was geen goed overzicht. Er werd veel vergeten: o.a. tafel schoonmaken, het brood werd vergeten, het bestek kwam pas toen het voorgerecht al geserveerd was, de patat was vergeten en kwam pas toen het hoofdgerecht al bijna op was. O.i. schortte het aan opleiding en aansturing, nogmaals de jongen deed erg zijn best en het eten was heerlijk.


9.3
Gemiddelde
Daniëlle
1 juli 2017
Heerlijke avond
Hele fijne avond gehad! Service was heel prettig en eten echt heerlijk. Nieuwe eigenaren sinds 4 weken en wij vinden dat ze het heel goed doen. Wij gaan daar zeker vaker eten!


9.3
Gemiddelde
Eva
5 juni 2017
Heerlijke avond
Fijne, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Geen probleem als je het net anders wil of eetwensen hebt. Gewoon een heerlijke avond gehad! Dank


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.