Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Dorpsplein 6, Doorn52.033154905.34569870Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistro de Overkant is een sfeervolle lokatie gelegen in het centrum van Doorn. Je kunt er in zeer gemoedelijke sfeer ontspannen en lekker eten en hiervoor hoef je niet diep in de buidel te tasten.

Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met verse producten en maakt onze keukenbrigade nagenoeg alles zelf. Mocht je desalnietemin nog specifieke wensen hebben die je niet op de kaart aantreft, schroom dan niet om een van onze medewerkers aan te spreken en je voorkeuren door te geven.

Ons streven is dat elke gast die bij “de Overkant” moet kunnen genieten van zijn maaltijd, in een entourage van huiselijke warmte!

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Bistro De Overkant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bistro De Overkant8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Elmira
10 oktober 2016
Heerlijk gegeten!
Wat een service en wat een kwaliteit! Alles was perfect, niets op aan te merken! Zeker voor herhaling vatbaar.


3.3
Gemiddelde
Anton
3 oktober 2016
mindere ervaring
Helaas hebben wij een mindere ervaring. Denken we gezellig uit te kunnen gaan eten als afsluiting van de vakantie, worden we geconfronteerd met lange wachttijd en matige bediening. We bestelde iets te drinken krijgen 4 personen wat ze bestelde en de 5e niets. Bij navraag zeggen ze toe het te brengen maar weer niets. Na de 3e keer komt het glaasje wijn eindelijk. Bij het voorgerecht hetzelfde verhaal, 4 personen krijgen het tegelijk en de 5e bijna 10 minuten later. En juist hij had het gemakkelijkste voorgerecht, brood. Als je dan bijna 2uur moeten wachten op een hoofdgerecht lijkt mij dat toch wel erg lang. We hebben maar niet gevraagd of het eten iets warmer mocht zijn omdat we dan we nog langer moesten wachten op ons eten. Het dessert hebben we maar niet genomen omdat we bang waren dat we weer zo lang zouden moeten wachten. We hadden om 18.30 uur gereserveerd en om 22.00 uur gingen we zonder een goed gevoel huiswaarts. Wij hebben geen goede ervaring met “ Bistro de Overkant in Doorn” en ik zou hem ook bij niemand aanbevelen.


8.0
Gemiddelde
Wim
12 september 2016
---
De keuze voor een High Tea arrangement in deze bistro is ons prima bevallen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland