Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dorpsplein 6, Doorn52.033154905.34569870Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistro de Overkant is een sfeervolle lokatie gelegen in het centrum van Doorn. Je kunt er in zeer gemoedelijke sfeer ontspannen en lekker eten en hiervoor hoef je niet diep in de buidel te tasten.

Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met verse producten en maakt onze keukenbrigade nagenoeg alles zelf. Mocht je desalnietemin nog specifieke wensen hebben die je niet op de kaart aantreft, schroom dan niet om een van onze medewerkers aan te spreken en je voorkeuren door te geven.

Ons streven is dat elke gast die bij “de Overkant” moet kunnen genieten van zijn maaltijd, in een entourage van huiselijke warmte!

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Bistro De Overkant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bistro De Overkant8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Ben
13 februari 2017
Top
Het restaurant , de service, de kwaliteit van het eten en de bediening was helemaal geweldig. Alles is met veel zorg en liefde bereid, een totale beleving. Zeker voor de fijnproever om hier een keer te gaan eten.


8.0
Gemiddelde
I
12 februari 2017
Gerechten met veel aandacht bereid
Luxe gedineerd, elk gerecht was een prachtig kunstwerk


8.0
Gemiddelde
Ans
5 februari 2017
ervaring van hoe ons etentje was
Wat een vriendelijk ontvangst kregen wij bij binnenkomst, daarna een zeer fijn uitleg gekregen bij de menu kaart. Wij hebben het proeverij menu gekozen en waren zeer verrast wat we te eten kregen. De smaak was heerlijk en de uitleg wat het allemaal was, was heel bijzonder. Wij bevelen onze vrienden en kennissen dan ook aan om bij De Overkant te gaan eten . Deze avond was voor ons een groot succes


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.