Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 10, Cuijk51.730028305.88100560Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De steaks die wij serveren komen van de beste Hollandse runderen. Wij gebruiken alleen runderen die een goed leven hebben gehad en dat proeft u terug.

Onze ribs worden sousvide gegaard, zodat we de perfecte structuur krijgen. Vervolgens worden de ribs gegrild en heerlijk afgelakt.

Op onze kaart staan verschillende gerechten met kip. Wij gebruiken alleen Hollandse kippetjes die genoten hebben van een goed leven.

Natuurlijk staan er op onze kaart ook vis gerechten. Die kunnen en mogen niet ontbreken. Heerlijk van de BBQ en vers uit het water.

Je hebt burgers maar ook BURGERS. Geserveerd op een bol die huisgemaakt is en die ook even wordt geroosterd op de BBQ en belegd wordt met producten van onze moestuin die te vinden is op het dak

keuken:

Steakhouse

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van BigStreet Steakhouse bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over BigStreet Steakhouse8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Jan
4 december 2016
Super belevenis
Wel hebben heerlijk gegeten en genoten van de fantastische bediening !!! Kortom een topavond


6.6
Gemiddelde
Jerry
4 december 2016
Lekker eten, niet echt sfeervol
Het eten was goed verzorgd op de gamba's na die waren iets te lang gebakken. Spareribs wel super lekker en het nagerecht was ook heel erg goed. Het grootste minpunt vonden wij de sfeer. Veel te verlicht en de tafels te dicht op elkaar wat de sfeer niet ten goede komt. Wel jammer omdat de kwaliteit van het eten wel eeg goed is.


7.6
Gemiddelde
Tom
4 december 2016
Lekker gegeten
Het restaurant is goed bereikbaar en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. We hebben erg lekker gegeten! De entrecote was bereid zoals gevraagd (medium rare) en de zalmkebab had een lekkere grillsmaak. De huisgemaakte friet had wat krokanter gemogen, maar was goed van smaak! De bediening was nog een beetje onwennig en het duurde erg lang voordat de tafel afgeruimd werd na het hoofdgerecht. Maar voor het eten komen we zeker nog een terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.