Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 10, Cuijk51.730028305.88100560Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De steaks die wij serveren komen van de beste Hollandse runderen. Wij gebruiken alleen runderen die een goed leven hebben gehad en dat proeft u terug.

Onze ribs worden sousvide gegaard, zodat we de perfecte structuur krijgen. Vervolgens worden de ribs gegrild en heerlijk afgelakt.

Op onze kaart staan verschillende gerechten met kip. Wij gebruiken alleen Hollandse kippetjes die genoten hebben van een goed leven.

Natuurlijk staan er op onze kaart ook vis gerechten. Die kunnen en mogen niet ontbreken. Heerlijk van de BBQ en vers uit het water.

Je hebt burgers maar ook BURGERS. Geserveerd op een bol die huisgemaakt is en die ook even wordt geroosterd op de BBQ en belegd wordt met producten van onze moestuin die te vinden is op het dak

keuken:

Steakhouse

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van BigStreet Steakhouse bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over BigStreet Steakhouse8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Maarten
20 maart 2017
De beste spareribs van Nederland!
Zaterdag avond met totaal 4 personen gegeten bij Bigstreet Steakhouse Cuijk. Wederom weer erg goed gegeten. 3 personen hadden de spareribs. Alle 3 vonden we de kwaliteit echt heel erg goed. Zoek niet verder, ergens anders krijg je echt geen betere spareribs geserveerd. Ook het dessert, chocolademousse was zeer smakelijk!


10.0
Gemiddelde
Yvonne
19 maart 2017
Weer heerlijk gegeten
Zoals altijd heerlijk gegeten bij Bigstreet! De bediening is erg vriendelijk en doordat ze regelmatig de menukaart veranderen blijft het een feest om daar te kunnen eten. Ondanks de drukte hebben we niet lang op ons eten hoeven te wachten.


8.0
Gemiddelde
Robert
19 maart 2017
Lekker gegeten.
Een smakelijke cajun kip voor mijn vriendin en ik heb een fijne T-bone steak gehad. Goede sfeer. Goede service.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.