Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 10, Cuijk51.730028305.88100560Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De steaks die wij serveren komen van de beste Hollandse runderen. Wij gebruiken alleen runderen die een goed leven hebben gehad en dat proeft u terug.

Onze ribs worden sousvide gegaard, zodat we de perfecte structuur krijgen. Vervolgens worden de ribs gegrild en heerlijk afgelakt.

Op onze kaart staan verschillende gerechten met kip. Wij gebruiken alleen Hollandse kippetjes die genoten hebben van een goed leven.

Natuurlijk staan er op onze kaart ook vis gerechten. Die kunnen en mogen niet ontbreken. Heerlijk van de BBQ en vers uit het water.

Je hebt burgers maar ook BURGERS. Geserveerd op een bol die huisgemaakt is en die ook even wordt geroosterd op de BBQ en belegd wordt met producten van onze moestuin die te vinden is op het dak

keuken:

Steakhouse

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van BigStreet Steakhouse bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over BigStreet Steakhouse8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Marc
22 juni 2017
Lekker
Lekker, jammer dat je alleen een kant-en-klare coleslaw salade krijgt en niet iets van groenten of andere salade oid.


8.0
Gemiddelde
Wendy
21 juni 2017
Lekker gegeten
Lekker gegeten. Het voorgerechtje: garnalen taco was echt heerlijk.. lekkere conbinatie. De spareribs met bloemenhoning was ook top. De frietjes waren wat minder hadden stukje harder gemogen. Maar meer als voldoende gegeten, dus prima!


10.0
Gemiddelde
Kris
17 juni 2017
Bbq Wings , steak vd lende
3 gangen menu op chef's suprise en m'n vriendin de nacho kip burger Heerlijk gegrild vlees en zaten bom vol. Leuke zaak met open keuken en het "street idee, vriendlijk en gastvrij personeel. Prijs was niks van te zeggen, de menu's en bijde 2 drankjes net 5 tientjes. Al met al lekker gegeten voor een goeie prijs


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.