Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 10, Cuijk51.730028305.88100560Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De steaks die wij serveren komen van de beste Hollandse runderen. Wij gebruiken alleen runderen die een goed leven hebben gehad en dat proeft u terug.

Onze ribs worden sousvide gegaard, zodat we de perfecte structuur krijgen. Vervolgens worden de ribs gegrild en heerlijk afgelakt.

Op onze kaart staan verschillende gerechten met kip. Wij gebruiken alleen Hollandse kippetjes die genoten hebben van een goed leven.

Natuurlijk staan er op onze kaart ook vis gerechten. Die kunnen en mogen niet ontbreken. Heerlijk van de BBQ en vers uit het water.

Je hebt burgers maar ook BURGERS. Geserveerd op een bol die huisgemaakt is en die ook even wordt geroosterd op de BBQ en belegd wordt met producten van onze moestuin die te vinden is op het dak

keuken:

Steakhouse

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van BigStreet Steakhouse bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over BigStreet Steakhouse8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Stijn
15 februari 2017
Leuk restaurant!
Erg lekker gegeten. Het vlees is goed bereid en de bediening is erg vriendelijk. Verbeterpunten: de salade (bijgerecht) stelt niet veel voor het licht is erg wit/fel


7.6
Gemiddelde
Ellen
15 februari 2017
Lekker eten, wel grote porties voor- en nagerecht
Lekker gegeten maar een aantal voor- en nagerechten zijn qua portie wel erg groot, ook voor een mijn zoons die grote eters zijn.


9.0
Gemiddelde
Annemieke
12 februari 2017
Gewoon goed
2e keer gegeten en weer lekker! Het is wel veel wat je krijgt maarja we zijn ook geen grote eters.....Totaalplaatje is gewoon goed! Je kijkt in de keuken, vriendelijk personeel, korte wachttijd, mooie presentatie op bord, lekkere wijn en normale prijs!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.