Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Grotestraat 10, Cuijk51.730028305.88100560Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De steaks die wij serveren komen van de beste Hollandse runderen. Wij gebruiken alleen runderen die een goed leven hebben gehad en dat proeft u terug.

Onze ribs worden sousvide gegaard, zodat we de perfecte structuur krijgen. Vervolgens worden de ribs gegrild en heerlijk afgelakt.

Op onze kaart staan verschillende gerechten met kip. Wij gebruiken alleen Hollandse kippetjes die genoten hebben van een goed leven.

Natuurlijk staan er op onze kaart ook vis gerechten. Die kunnen en mogen niet ontbreken. Heerlijk van de BBQ en vers uit het water.

Je hebt burgers maar ook BURGERS. Geserveerd op een bol die huisgemaakt is en die ook even wordt geroosterd op de BBQ en belegd wordt met producten van onze moestuin die te vinden is op het dak

keuken:

Steakhouse

Geopend sinds:

september 2016 (nieuw restaurant)
Klik hier indien u eigenaar of manager van BigStreet Steakhouse bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over BigStreet Steakhouse8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
J.G.
20 oktober 2016
Heerlijk gegeten, aardige bediening!
Gisterenavond besloten om uit eten te gaan ergens in Cuijk. Smaak was dicht dus ik dacht ik kijk even verder. Ergens waar we nog niet zijn geweest. Dus zodoende kwam ik bij Big Street. Leuke tent met de inrichting waar je al snel aan food truck en street food moet denken. Er was een tafel gereserveerd voor ons gezellig tussen de mensen. De kaart ziet er goed uit staan (naar mijn idee) lekkere gerechten op. We hebben heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs, we komen zeker terug!


7.0
Gemiddelde
Frans
20 oktober 2016
Heerlijk gegeten
Gisteren lekker gegeten bij Bigstreet steakhouse, sfeer was zeer gezellig het eten zeer goed. Toch een paar min/verbeter puntjes, Op de menukaart staat dat het hoofdgerecht geserveerd wordt met friet, we kregen voor 4 personen 1 kommetje friet, dus meteen nog een kommetje erbij besteld die moesten we betalen tot onze verbazing terwijl erbij stond dat bij het hoofdgerecht frietjes horen 4 hoofdgerechten is 4 kommetjes friet zonder bijbetaling. Als toetje heerlijke cheesecake gehad, maar wat je voor die prijs kreeg was dat duur betaald. Al met al heerlijk gegeten, we komen zeker nog een keer terug!


8.7
Gemiddelde
E
17 oktober 2016
goed gegeten
heerlijk gegeten in het mooie en ruim opgezette restaurant Big Street!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland