Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Grotestraat 10, Cuijk51.730028305.88100560Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De steaks die wij serveren komen van de beste Hollandse runderen. Wij gebruiken alleen runderen die een goed leven hebben gehad en dat proeft u terug.

Onze ribs worden sousvide gegaard, zodat we de perfecte structuur krijgen. Vervolgens worden de ribs gegrild en heerlijk afgelakt.

Op onze kaart staan verschillende gerechten met kip. Wij gebruiken alleen Hollandse kippetjes die genoten hebben van een goed leven.

Natuurlijk staan er op onze kaart ook vis gerechten. Die kunnen en mogen niet ontbreken. Heerlijk van de BBQ en vers uit het water.

Je hebt burgers maar ook BURGERS. Geserveerd op een bol die huisgemaakt is en die ook even wordt geroosterd op de BBQ en belegd wordt met producten van onze moestuin die te vinden is op het dak

keuken:

Steakhouse

Geopend sinds:

september 2016 (nieuw restaurant)
Klik hier indien u eigenaar of manager van BigStreet Steakhouse bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over BigStreet Steakhouse8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Maria
26 september 2016
Diner
Prima gegeten,maar te grote porties!


9.7
Gemiddelde
Steve
23 september 2016
Sfeervol en heerlijk!
Om te beginnen, de inrichting van Big Street is echt uniek. De stenen vloer, graffiti op de muren, food truck en de kleuren combinatie zijn erg sfeervol. Bij binnenkomst kregen we al een wauw effect. Dan zit je aan tafel die leuk ingedekt is en ook hier weer iets aparts maar super leuk, een theedoek ipv een servet. Een open keuken zorgt ook voor een extra effect. En dan komt het eten. Wij hadden soep vooraf, Wauw!! Hoe die geserveerd werd en ook de smaak.. heerlijk!! Hoofdgerecht kozen we voor een klassiek gerecht spareribs. Wat een mals stuk vlees en goed gekruid! Daarbij kregen we zelfgemaakte frietjes. Delicious! En dan het toetje.. Churros en Chocolade.. beide toetjes finger licking good:D Alle gerechten werden erg mooi geserveerd, het was een plaatje om naar te kijken en ook nog heel erg lekker. Wij hoefden niet lang te wachten op het eten. Dan nu bediening. Erg vriendelijk en professioneel. Gasten kregen voldoende aandacht. Restaurant was niet vol, bij de vraag waarom niet werd ons verteld dat ze staan voor kwaliteit en niet kwantiteit. Ze willen alle gasten tevreden stellen en ruimte hebben om de gasten aandacht te geven die ze nodig hebben. Bij alle gerechtjes werd op een leuke manier verteld wat ze inhouden. Wij komen niet uit Cuijk en hebben 50km gereden, maar het is zeker een aanrader en de afstand waard.


8.0
Gemiddelde
Rob
22 september 2016
Prima eten in prima ambiance
Goed restaurant met prima producten waar veel aandacht aan is besteed voor een faire prijs. Aanwinst voor Cuijk


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland