Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Boterdiep 11, Groningen53.223006406.56588000Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
The Pool in Groningen verenigt verschillende keukens en maakt er heerlijke gerechten van!

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The Pool bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The Pool8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Marietta
5 februari 2017
Viel dit keer tegen!
Tsja, we hebben al vaker bij The Pool gegeten, en vonden het in het verleden eigenlijk altijd prima - leuke sfeer, lekker eten, vlotte service. Dit keer viel het echter behoorlijk tegen, helaas. We moesten erg lang wachten (45 minuten tot een uur) op het voorgerecht. En het was gewoon brood en humus, dus hoe moeilijk kan dat zijn? Ook het hoofdgerecht duurde (te) lang maar kwam iets vlotter. De kwaliteit viel echter tegen. Mijn man had een pizza met een kleverige plak vette kaas - mwah. Mijn linzengerecht was oké maar een beetje zoetig. Misschien een nieuwe kok of zo? Misschien dat het daarom zo lang duurde en ook niet echt goed smaakte? Tenslotte w.b. de sfeer: we vonden de live muziek te hard, dus nogal storend. Maar misschien is dat alleen op vrijdagavond, ik hoop het. We zullen zeker de Pool nog eens proberen - het is dichtbij en we hebben in het verleden altijd wel goede ervaringen gehad. Maar we gaan dan niet in ieder geval meer op een vrijdag!


10.0
Gemiddelde
Joyce
16 januari 2017
Fantastisch restaurant
Restaurant voor een zakelijke meeting gebruikt en een classroom gehuurd voor de hele dag. Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk en we hebben een hele productieve dag gehad. Helemaal top!


9.0
Gemiddelde
Marije
15 januari 2017
Zo goed dat ik twee keer in een week kwam
Deze week heb ik allereerst gedineerd bij The Pool, waarbij we alle gerechten deelden. Shared dining, topidee!!! Omdat het zo lekker, zo snel en ook zo goed geprijsd was kwam ik zaterdag terug voor de lunch. Wederom een goede keuze, ook voor vegetariërs die beide keren aanwezig waren! The Pool kan me snel weer verwachten!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.