Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haven 5, Breda51.588668304.77211320

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dining in the dark is een ècht unieke beleving aan de Bredase Haven. Bij ZWART gaat het licht uit.

Het is donker aan de Haven van Breda; je ziet geen hand voor ogen. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Zéker aan tafel met vrienden, familie of collega’s die je alleen kunt horen lachen. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om?

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Zwart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Zwart8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Elske
23 juli 2017
In één woord: onbeschrijfelijk
Gisteravond met 2 vriendinnen de ZWART-vibe meegemaakt, en die is bijzonder gaaf! De zorgvuldige uitleg van gastvrouw Johanni voordat je het 'stikdonkere' restaurant in gaat, maakte dat we er goed voorbereid in gingen. Toen ze ook nog vroeg of we haar en haar collega niet zouden vergeten wanneer er brand uit zou breken, ontstond er een soort verbondenheid. En toen liepen we het donker in en kwamen we aan bij onze tafel, alles onder begeleiding van Johanni. Even wennen, maar het gaat al snel goed. Iedere keer als Johanni of Gleddis aan onze tafel stond, gaven ze dat aan. Het plezier van de dames om dit werk te doen, spatte ervan af. Met passie, liefde en humor doen zij dit werk geweldig! Ik durf te zeggen dat niemand dit beter kan dan zij. Het eten dat wij kregen en de wijn die erbij werd geserveerd smaakte ons alle drie heel goed! Wat waren we benieuwd of het zou kloppen �. Op het eind van de avond kregen we op een tablet allerlei leuke weetjes over de ruimte waar we zaten en vragen over hoe je daar zat. Maar het belangrijkste vonden wij toch of we wisten wat we hadden gegeten. En daar bleken we op één gerecht na best goed in te zijn. Toen we ook nog zagen dat de eigenaar van het restaurant Gleddis begeleidde naar de taxi, wisten we dat je het niet unieker kunt krijgen dan hier. We verlieten ZWART met een glimlach van oor tot oor!


9.3
Gemiddelde
Kelly
20 juli 2017
Prachtige ervaring!
Een unieke ervaring, echt een aanrader.


9.3
Gemiddelde
Laura
17 juli 2017
Bijzondere avond
Het is een bijzondere beleving, ga er heen, ervaar, en heb daarna respect voor die gene die dit dag in dag uit ervaren! Dik conpliment voor de bediening hier! Bedankt voor de gezellige avond Joy!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.