Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haven 5, Breda51.588668304.77211320

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dining in the dark is een ècht unieke beleving aan de Bredase Haven. Bij ZWART gaat het licht uit.

Het is donker aan de Haven van Breda; je ziet geen hand voor ogen. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Zéker aan tafel met vrienden, familie of collega’s die je alleen kunt horen lachen. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om?

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2016 (nieuw restaurant)
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Zwart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Zwart8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
A.
2 december 2016
Super leuke ervaring
Echt de moeite waard om een keer mee te maken! Complimenten voor de bediening en de keuken


9.0
Gemiddelde
Louis
2 december 2016
Super ervaring
Hele gezellige avond gehad met een bijzondere ervaring. ERg betrokken personeel en zeer vriendelijk. goed om te "zien" hoe blinde en slechtziende ervaren en in deze omstandigheden gewoon een voordeel hebben. Eten was erg goed en bijzonder moeilijk om te raden wat het was zonder het te kunnen zien.


7.3
Gemiddelde
Caroline
28 november 2016
Leuk concept!
Wat een leuk concept! Het idee van dineren in het donker, geserveerd worden door blinde obers is super leuk. Bij aankomst even moeten wachten tot de groep compleet was, jammer dat dit in totaal wel een half uur duurde (19.00 uur gereserveerd, pas om 19.30 uur bij elkaar geroepen). Leuk begin waarbij je een blinddoek krijgt om een spel te spelen voordat je de eetzaal ingaat. Nogmaals, het concept is echt een leuk idee, enige wat ik vond tegenvallen is de kwaliteit van de gerechten en het wachten tussendoor. Ik vond dat het best lang duurde voordat het volgende gerecht geserveerd werd, was volgens mij alleen bij onze tafel zo. Zou leuker zijn als je telkens bezig blijft met proeven en raden, want dat is echt leuk! Bijvoorbeeld wat meer kleinere gerechten of tussendoor een gerechtje. Maar overall, leuk!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.