Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haven 5, Breda51.588668304.77211320

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dining in the dark is een ècht unieke beleving aan de Bredase Haven. Bij ZWART gaat het licht uit.

Het is donker aan de Haven van Breda; je ziet geen hand voor ogen. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Zéker aan tafel met vrienden, familie of collega’s die je alleen kunt horen lachen. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om?

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Zwart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Zwart8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
S.
22 mei 2017
Unieke ervaring
Met ons jaarlijkse uitje zijn wij - via internet - terecht gekomen bij Restaurant Zwart. Het was voor onze medewerkers een verrassing, waar we naartoe gingen en voor ons zelf was het ook spannend of het concept wel in de smaak zou vallen. In het begin was het ontzettend spannend, want dineren in het "donker" betekent ook echt "donker". De eerste paar minuten voelt dat vreemd, maar al gauw went het. We hebben ontzettend genoten en gelachen. We hebben gegeten met ons handen, gingen harder praten, we maakten grapjes en waren volop met ons eten bezig (wat hebben we nu toch gegeten???). De bediening (Ivan) was super! en ook het overige personeel erg vriendelijk. Al met al een echte aanrader voor een groepsuitje!


8.3
Gemiddelde
Hattem 2
21 mei 2017
Prima groepsuitje
Op zaterdagmiddag teamuitje gehad bij Zwart: blind proeven. Erg leuk leuke en unieke ervaring en zeker dan ook een aanrader. Ook voor ons als voetbalteam is dit leuk om te doen.


9.0
Gemiddelde
Ann
14 mei 2017
Ervaring top, eten wat matig
Wij hebben met 4 personen bij Zwart gegeten. Een hele leuke ervaring die ik iedereen kan aanraden! Ontzettend vriendelijk personeel ook, fijne service. Het eten echter vonden wij wat matig. Erg simpele gerechten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.