Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haven 5, Breda51.588668304.77211320

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dining in the dark is een ècht unieke beleving aan de Bredase Haven. Bij ZWART gaat het licht uit.

Het is donker aan de Haven van Breda; je ziet geen hand voor ogen. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Zéker aan tafel met vrienden, familie of collega’s die je alleen kunt horen lachen. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om?

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Zwart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Zwart8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Cynthia
28 april 2017
Geweldige ervaring
Een geweldige ervaring bij Zwart. Goede ontvangst en uitleg, de bediening was super, wat een geweldige gastheer met humor (Iwan) Eten is simpel en niet echt hoogstaand, maar het gaat tenslotte om de ervaring. Het raden van het eten werd daardoor ook makkelijk. Enige verbetering om een 10 te krijgen is kwaliteit van het eten. Eten in het donker is echt een bijzondere ervaring en ook een hele goede manier om eens goed in gesprek te gaan met je tafelgenoten (ipv continue afgeleid te zijn)


9.0
Gemiddelde
Wendy
27 april 2017
Lekker eten en bijzonder om mee te maken
Gisteren heerlijk gegeten en genoten van een bijzondere avond. Als je daar zit besef je hoe het leven ongeveer moet zijn voor een blind persoon. Goed om eens mee te maken daardoor extra respect gekregen voor de blinde medemens. Onze gastvrouw Petra was fantastisch. Het enige minpunt vind ik de grootte van de porties.


7.6
Gemiddelde
Eefje
25 april 2017
wat een bijzondere avond!
Een super bijzondere ervaring! Super leuke bediening! Het duurde alleen allemaal erg lang voor we naar het restaurant konden. We hadden erg veel honger!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.