Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Haven 5, Breda51.588668304.77211320

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dining in the dark is een ècht unieke beleving aan de Bredase Haven. Bij ZWART gaat het licht uit.

Het is donker aan de Haven van Breda; je ziet geen hand voor ogen. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Zéker aan tafel met vrienden, familie of collega’s die je alleen kunt horen lachen. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om?

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Zwart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Zwart8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Silvana
26 september 2017
Leuk concept!
Super lieve en attente medewerkers, maar voor ons was " eten in t donker niets" we hebben t dan ook maar twee gangen volgehouden. Prima eten verder, maar t moet je ding zijn gewoon.


8.6
Gemiddelde
Martine & Niek
25 september 2017
Top avond
Top ervaring! In het donker eten zorgt ervoor dat je, ondanks dat je elkaar niet kunt zien, volledig op elkaar gefocust bent! Ga dit een keer proberen, want deze ervaring zal je lang bijblijven.


8.6
Gemiddelde
Hélène
25 september 2017
Een belevenis
Een uniek avondje uit! Een hele belevenis om in het donker te eten en voor sommige van ons gezelschap was het echt wel even wennen! Maar dankzij de supervriendelijke Joy die hen op het gemak stelde, is het een zeer geslaagde avond geworden! De porties zijn niet erg groot maar wel heel smakelijk. Respect voor het bedienend personeel!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.