Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Rijksweg 132, Berg en Terblijt50.858762105.79287650BrasserieLunchroom

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Brasserie, Lunchroom

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, kindermenu, springkussen/trampoline 

terras

parasols aanwezig  Meer »
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie-Lunchroom Van Alles Get bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie-Lunchroom Van Alles Get8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Hariette.
28 november 2016
Redelijk goed
Mooie sfeervolle lokatie . De gerechten werden mooi verzorgt op gediend. Helaas vielen er wel een paar steekjes ,zoals soep werdt opgediend bij een pers . zonder lepel en boter voorbij het stokbrood. Kippepasteitje was niet warm genoeg. Smaak was wel oke.


10.0
Gemiddelde
Henk
28 november 2016
Uitstekend en zeer gezellig restaurant.
Wij komen geregeld in dit restaurant vanwege het zeer goede eten en zeer vriendelijke service. Elke vrijdag is het heel erg druk i.v.m. de perfecte specialiteit van het huis, heerlijk en dat voor maar €10,00. Dit restaurant heeft zeer verschillende specialiteiten erg lekker en de sfeer is ook altijd prima. EEN GROTE AANRADER.


7.3
Gemiddelde
Jana
27 november 2016
was wel oké
Bediening was bij momenten rommelig. Moesten bestek van voorgerecht bijhouden voor het hoofdgerecht. In de kommen met friet zat geen bestek, zeer onhandig. Bij de salade werden 2 grote bussen dressing op tafel gezet, het soort bussen dat je normaal in de keuken gebruikt, oogde zeer slordig en ook niet hygiënisch. Wie weet wat je voorganger al dan niet met die bussen heeft gedaan. Was wel een gezellig avond maar hier en daar hebben ze wel steken laten vallen. Ook een verkeerd gerechr gebracht waardoor 1 persoon langer moest wachten op het hoofdgerecht. Behalve een zéér vluchtige sorry, is daar niet meer naar gevraagd geworden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.