Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Museumplein 10, Amsterdam52.358001304.87973040Internationaal

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website

Online Reserveerzoek

 

Bij ons kunt u dagelijks genieten van een smakelijke lunch, een verrassend diner, een goede kop koffie en een mooi glas wijn. De unieke locatie gelegen aan de Van Baerlestraat en naast het Stedelijk Museum, brengt u altijd een dynamische sfeer. Met de combinatie van warme gastvrijheid, de sublieme keuken en het trendy interieur, bezorgen gastvrouw Renata Semeins en haar enthousiaste team u graag een onvergetelijke tijd!

Smakelijke gerechten

Op onze uitgebreide kaart vindt u een grote variëteit van smakelijke gerechten voor lunch en diner, vele drinks & bites én specialiteiten van onze Fish Market. Executive-Chef Richard Aloserij en chef-kok Dylan Groen koken vanuit de internationale gedachte, waardoor u bij ons de keuze hebt uit een grote keur lunch-, vis- en vleesgerechten uit vele windstreken. Voortdurend staan hun zintuigen op scherp om u te kunnen verblijden met smakelijke noviteiten. Door de Fish Market kunt u bij ons extra goed genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft! Een andere touch van Restaurant Stedelijk blijkt uit het feit dat wij zoveel mogelijk met de seizoenen meegaan en werken met biologische producten. Onze connecties uit de buurt voorzien ons van de lekkerste streekproducten, waardoor u bij ons kunt genieten van puur en eerlijk eten.

Dynamisch met een moderne touch

Om ultiem te kunnen genieten, hebben wij uiteraard gezorgd voor een dynamisch interieur met een moderne touch. Daarbij springt direct in het oog dat het interieur en het exterieur volledig met elkaar in balans zijn. Direct bij binnenkomst wordt u aangenaam verrast door de eigentijdse sfeer, welke wij met ingrediënten als een opvallende bar, eigenzinnige kunst en passend meubilair hebben gerealiseerd. En wanneer het weer zich van zijn zonnige kant laat zien, is het goed toeven op ons ruime terras met uitzicht op het reilen en zeilen in de straten van Amsterdam!

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

open: dagelijks 8.00 - 00.00 uur (keuken tot 22.00 uur op vrijdag tot 23.00 uur)

Chefkok:

Richard Aloserij

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 1000 personen Meer »

terras

100 plaatsen  Meer »

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.