Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stadhuisplein 3, Rotterdam51.922611704.47780210GrillWijnbar

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van het fine dining concept met prachtig openslaande deuren en uitzicht op het imposante Stadhuis van Rotterdam.

De perfect geselecteerde stukken vlees en vis worden op houtskool gegaard in de Robata Flame Grill. Kom binnen bij Cornelis Kitchen en ervaar het zelf!

Keukens:

Grill, Wijnbar

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2016

Chefkok:

IJsbrant Wilbrenninck, Karim Aggoun
Klik hier indien u eigenaar of manager van Cornelis - Kitchen & Bar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Cornelis - Kitchen & Bar8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Marion
18 januari 2017
Rommelige avond, maar het vlees is van prima kwaliteit.
Afgelopen zaterdagavond hebben wij bij Cornelis gegeten. Het restaurant zit boven een een bar wat helaas betekent dat het boven er lawaaierig is zodat een gesprek moeilijk te voeren is, vooral als het wat later op de avond wordt en het grote restaurant vol is. De kaart laat zien dat er goed wordt ingekocht, vlees van Nice to meat en vis van Schmit zeevis, prima in orde dus. Wij bestelden gamba's en zalm als voorgerecht en de Cornelis en de Lady steak. De voorgerechten werden snel gebracht, de gamba's zaten in teveel saus die niet veel aan de gamba's toevoegde, de zalm werd mooi gepresenteerd, was zeer klein geproportioneerd, maar zag er mooi uit door de bietenmarinade en was ook goed op smaak. Daarna werd in een sneltreinvaart het vlees gereserveerd en een groente, de andere groente en de frites werden zeer veel later geserveerd, waardoor met name de Lady steak al bijna afgekoeld was. Het vlees was overigens precies goed gegaard, op ons verzoek medium rare en van uitstekende kwaliteit. De bestelde jus miste wat kracht. De bediening kwam aan het begin en aan het eind van de avond vaak langs, echter steeds verschillende obers, waardoor het erg rommelig was. Echter er tussen in waren bij niet in beeld en kon ik slechts met zeer veel moeite een glas wijn bestellen. Met de opmerking dat het vlees afgekoeld was werd verder niets meer gedaan. Toen wij aangaven niet ook direct het dessert wilde bestellen vanwege het hoge tempo, werd er zeker een uur niet meer naar ons omgekeken. Daarna werd het weer wat rustiger en kwamen er zeker drie mensen vragen of wij nog iets wilde bestellen. Wij kozen voor de zoen van Cornelis, dit is echt een aanrader. Ik zag om ons heen dat bij het afrekenen mensen nogal wat discussie hadden over de rekening dus heb ik de rekening wat beter nagekeken dan ik normaal gewend ben te doen en ook onze op onze rekening stonden drankjes die wij niet gekregen hadden, slordig en nogal vreemd dat het op een avond meerdere keren voorkomt maar er werd wel direct een nieuwe rekening opgemaakt.


9.0
Gemiddelde
anoniem
18 januari 2017
Uitstekend!
Goed menu (keuze), heerlijk eten en goede bediening


9.3
Gemiddelde
Charlotte
16 januari 2017
Geweldig eten en service
Met een groep van 13 personen heerlijk gegeten en gedronken. Niets was teveel gevraagd. Menu laten samenstellen en was perfect! Zeer vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht. Zeker aan te bevelen en kom zeker nog eens terug


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.