Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stadionplein 300, Amsterdam52.344959404.85797230

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van 6 tot en met 10 juli 2016 komt het EK Atletiek naar Amsterdam! Het historische Olympisch Stadion vormt het strijdtoneel van dit unieke sportevenement. De toekomstige locatie van Het Amsterdamse Proeflokaal bevindt op het Stadionplein tegenover het Olympisch Stadion. Op deze locatie heeft Het Amsterdamse Proeflokaal van 1 t/m 10 juli een pop-up restaurant waar u van harte welkom bent om alvast de smaak én de sfeer te komen proeven!

Uiteraard zijn de wedstrijden van de 46 uiteenlopende atletiekdisciplines en de kwartfinales van het EK-voetbal live te volgen op grote tv-schermen!

We hebben van 1 t/m 10 juli diverse arrangementen. Bekijk alvast onze arrangementen en reserveer direct.

Officiële opening
December 2016 opent Het Amsterdamse Proeflokaal haar deuren! Deze ontmoetingsplek voor lokale gasten en toeristen maakt deel uit van de revitalisatie van het Stadionplein en de directe omgeving. Het fundament van de filosofie luidt: ‘Theater van Gastvrijheid, Smaak en Educatie’. Hospitality, cultuur en proeven voeren de boventoon.

Kwaliteit en beleving
De visie van Het Amsterdamse Proeflokaal is gebaseerd op het feit dat Het Amsterdamse Proeflokaal wil met haar activiteiten en opzet een ontmoetingsplek zijn voor hotelgasten, toeristen, foodies en werkers op de Zuid- en Sportas. Én het Amsterdamse Proeflokaal wil die ontmoetingsplek zeker ook zijn voor de bewoners van het Olympisch Kwartier en daarbuiten. Aan de proeftafels op de begane grond zullen chefs, leermeesters en ROC studenten in opleiding, de gasten bedienen. En hen vertellen over de herkomst van de producten, terwijl tegelijkertijd het ‘productieproces’ zich voor de ogen van de gast afspeelt. In de wijn- en bierwereld op de eerste etage, de workshopkeuken en de presentatieruimte 1928 worden de gasten meegenomen in een interactieve wereld van smaakbeleving, proeven, de (culinaire) geschiedenis van Amsterdam en productinformatie. De wisselwerking in HAP met partners als Heineken, Jan van As, Nice to Meat, het Olympisch Stadion, Slow Food International en de Youth Food Movement Amsterdam staat borg voor een doordachte benadering van voorlichting, kwaliteit en gastvrijheid. Het Amsterdamse Proeflokaal is als School of Hospitality een prominent onderdeel van het House of Hospitality initiatief. HOH is een publiek-private samenwerking tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs, ter bevordering vooral van de gastvrijheidsbeleving in de Metropoolregio Amsterdam.

Graag tot ziens vanaf 1 juli 2016!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Het Amsterdamse Proeflokaal bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Het Amsterdamse Proeflokaal7.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
Bartho
23 juni 2017
Mooie locatie, maar moet nog veem gebeuren
Het is hier Ok. De locatie is nieuw en mooi (nog wel een zandbak). Bediening is van goede wil. Kaart(en) tikke ingewikkeld en eten is Ok. Al met al leuk om eens geweest te zijn, maar hier moet nog wel veel gebeuren om er een toptent van te maken.


1.3
Gemiddelde
karin
23 juni 2017
Slecht!
Slechte service. het kost de grootst mogelijke inspanning om iets te bestellen, men "ziet je niet", of verwijst naar een collega. Jonge onervaren bediening , zo te zien, die niet wordt aangestuurd. Ook aan de andere tafels ergernis van klanten, waardoor ongezellige sfeer. Kwaliteit van de maaltijden laat ook te wensen over. Taaie inktvis in een seafood bar?!! En kleine porties. Slechte prijs/kwaliteitverhouding dus. Wij raden iedereen af hier heen te gaan, terwijl de lokatie echt potentie heeft....


5.6
Gemiddelde
Roig
21 juni 2017
Benito
Food was ok. To me the main problem is that from being seated to get the food it took exactly 60 minutes. We were checking it. Even if you are having a relaxed lunch it's too much. Having a work team lunch it was dramatic. We skipped desert and coffee because of this. And frankly, we were like 5 tables having lunch so I don't want to imagine what could happen if most of the tables were booked.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.