Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stadionplein 300, Amsterdam52.344959404.85797230

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van 6 tot en met 10 juli 2016 komt het EK Atletiek naar Amsterdam! Het historische Olympisch Stadion vormt het strijdtoneel van dit unieke sportevenement. De toekomstige locatie van Het Amsterdamse Proeflokaal bevindt op het Stadionplein tegenover het Olympisch Stadion. Op deze locatie heeft Het Amsterdamse Proeflokaal van 1 t/m 10 juli een pop-up restaurant waar u van harte welkom bent om alvast de smaak én de sfeer te komen proeven!

Uiteraard zijn de wedstrijden van de 46 uiteenlopende atletiekdisciplines en de kwartfinales van het EK-voetbal live te volgen op grote tv-schermen!

We hebben van 1 t/m 10 juli diverse arrangementen. Bekijk alvast onze arrangementen en reserveer direct.

Officiële opening
December 2016 opent Het Amsterdamse Proeflokaal haar deuren! Deze ontmoetingsplek voor lokale gasten en toeristen maakt deel uit van de revitalisatie van het Stadionplein en de directe omgeving. Het fundament van de filosofie luidt: ‘Theater van Gastvrijheid, Smaak en Educatie’. Hospitality, cultuur en proeven voeren de boventoon.

Kwaliteit en beleving
De visie van Het Amsterdamse Proeflokaal is gebaseerd op het feit dat Het Amsterdamse Proeflokaal wil met haar activiteiten en opzet een ontmoetingsplek zijn voor hotelgasten, toeristen, foodies en werkers op de Zuid- en Sportas. Én het Amsterdamse Proeflokaal wil die ontmoetingsplek zeker ook zijn voor de bewoners van het Olympisch Kwartier en daarbuiten. Aan de proeftafels op de begane grond zullen chefs, leermeesters en ROC studenten in opleiding, de gasten bedienen. En hen vertellen over de herkomst van de producten, terwijl tegelijkertijd het ‘productieproces’ zich voor de ogen van de gast afspeelt. In de wijn- en bierwereld op de eerste etage, de workshopkeuken en de presentatieruimte 1928 worden de gasten meegenomen in een interactieve wereld van smaakbeleving, proeven, de (culinaire) geschiedenis van Amsterdam en productinformatie. De wisselwerking in HAP met partners als Heineken, Jan van As, Nice to Meat, het Olympisch Stadion, Slow Food International en de Youth Food Movement Amsterdam staat borg voor een doordachte benadering van voorlichting, kwaliteit en gastvrijheid. Het Amsterdamse Proeflokaal is als School of Hospitality een prominent onderdeel van het House of Hospitality initiatief. HOH is een publiek-private samenwerking tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs, ter bevordering vooral van de gastvrijheidsbeleving in de Metropoolregio Amsterdam.

Graag tot ziens vanaf 1 juli 2016!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Het Amsterdamse Proeflokaal bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Het Amsterdamse Proeflokaal8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Luuk
14 juli 2016
belofte!
Leuk pop up restaurant, als belofte voor wat er eind dit jaar geopend wordt. Leuk concept, lekkere hapjes, mooie producten. Uitermate gastvrije ontvangst.Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.