Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stadionplein 300, Amsterdam52.344959404.85797230

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van 6 tot en met 10 juli 2016 komt het EK Atletiek naar Amsterdam! Het historische Olympisch Stadion vormt het strijdtoneel van dit unieke sportevenement. De toekomstige locatie van Het Amsterdamse Proeflokaal bevindt op het Stadionplein tegenover het Olympisch Stadion. Op deze locatie heeft Het Amsterdamse Proeflokaal van 1 t/m 10 juli een pop-up restaurant waar u van harte welkom bent om alvast de smaak én de sfeer te komen proeven!

Uiteraard zijn de wedstrijden van de 46 uiteenlopende atletiekdisciplines en de kwartfinales van het EK-voetbal live te volgen op grote tv-schermen!

We hebben van 1 t/m 10 juli diverse arrangementen. Bekijk alvast onze arrangementen en reserveer direct.

Officiële opening
December 2016 opent Het Amsterdamse Proeflokaal haar deuren! Deze ontmoetingsplek voor lokale gasten en toeristen maakt deel uit van de revitalisatie van het Stadionplein en de directe omgeving. Het fundament van de filosofie luidt: ‘Theater van Gastvrijheid, Smaak en Educatie’. Hospitality, cultuur en proeven voeren de boventoon.

Kwaliteit en beleving
De visie van Het Amsterdamse Proeflokaal is gebaseerd op het feit dat Het Amsterdamse Proeflokaal wil met haar activiteiten en opzet een ontmoetingsplek zijn voor hotelgasten, toeristen, foodies en werkers op de Zuid- en Sportas. Én het Amsterdamse Proeflokaal wil die ontmoetingsplek zeker ook zijn voor de bewoners van het Olympisch Kwartier en daarbuiten. Aan de proeftafels op de begane grond zullen chefs, leermeesters en ROC studenten in opleiding, de gasten bedienen. En hen vertellen over de herkomst van de producten, terwijl tegelijkertijd het ‘productieproces’ zich voor de ogen van de gast afspeelt. In de wijn- en bierwereld op de eerste etage, de workshopkeuken en de presentatieruimte 1928 worden de gasten meegenomen in een interactieve wereld van smaakbeleving, proeven, de (culinaire) geschiedenis van Amsterdam en productinformatie. De wisselwerking in HAP met partners als Heineken, Jan van As, Nice to Meat, het Olympisch Stadion, Slow Food International en de Youth Food Movement Amsterdam staat borg voor een doordachte benadering van voorlichting, kwaliteit en gastvrijheid. Het Amsterdamse Proeflokaal is als School of Hospitality een prominent onderdeel van het House of Hospitality initiatief. HOH is een publiek-private samenwerking tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs, ter bevordering vooral van de gastvrijheidsbeleving in de Metropoolregio Amsterdam.

Graag tot ziens vanaf 1 juli 2016!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Het Amsterdamse Proeflokaal bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Het Amsterdamse Proeflokaal7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Rose
20 september 2017
Love it!
I have now been here 3 times and the food and service are excellent. The whole place has a lovely ambiance and the location very convenient as right at the tram/bus stop.


8.3
Gemiddelde
Dennis
20 september 2017
Gezellig restaurant met uitstekende service!
We hadden het 3 gangen proeverij menu. We kregen 4 gangen uitgeserveerd met een uitstekende variatie van vlees/vis en groentes. Buiten de kwaliteit van het eten en de stijlvolle inrichting waren we vooral te spreken over de service van het personeel. Ik kom hier zeker terug!


7.6
Gemiddelde
Alexander
19 september 2017
Mooie aanwinst op het Stadionplein
Recent geopend. Mooie lokatie, zowel interieur als terras. Ik begrijp dat het deels een opleidingsinstituut is waar studenten aan horecaopleidingen ervaring kunnen opdoen. Dat gaat buitengewoon aardig, maar mag somns iets minder formeel. Ook werd niet opgemerkt dat we een zakelijk voerden waarbij men af en toe wat meer op de achtergrond had kunnen blijven. Slechts genoeten van een lichte lunch, dus over de keuken nog geen uitgesproken opvatting.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.