Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

De Ruyterkade 40a, Amsterdam52.377402804.90994730Duits

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van de Duitse gemütlichkeit en heerlijke schnitzels bij WuSH op Amsterdam Centraal.
Bij WuSH kun je onder andere terecht voor een authentieke Currywurst, Schnitzel, Bratwurst en niet te vergeten; Duits bier! Weissbier, Radler en Warsteiner zijn bij WuSH te verkrijgen, maar ook Almdudler en Apfelschorle. Geniet van de Duitse gemütlichkeit bij WuSH en reserveer een tafel!

keuken:

Duits
Klik hier indien u eigenaar of manager van WuSH - Wurst & Schnitzelhaus (CS) bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over WuSH - Wurst & Schnitzelhaus (CS)8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
BDLS
21 augustus 2017
Was weer overheerlijk!
Was weer overheerlijk, de flammkuchen en de worsten smaakvol bereidt! we komen er geregeld en blijven het een leuke plek vinden. Wel mogen ze ondanks de drukte wat vaker de tafels en/vloer schoonvegen.


10.0
Gemiddelde
Jack
13 augustus 2017
Naar Amsterdam met Bloast Um Op Deurne
Prachtig restaurant gelegen aan het IJ en het centraal station. makkelijk te reserveren. Mee denkende mensen om goede afspraken mee te maken. Heerlijk eten, netjes verzorgd ook voor gezelschappen ( 30 mensen ) Prima prijsstelling Leuke vriendelijke mensen uitstekende bediening ook drankjes goed voor elkaar Kortom erg tevreden zeker een aanrader.


5.6
Gemiddelde
Rick
5 augustus 2017
Niet wat het ooit was
Toen ze net open waren op de Prinsengracht was het echt lekker eten. Nu in het CS is de kwaliteit behoorlijk naar beneden gegaan. Salade lijkt een goedkope kant en klare. De frietjes slap en niet zoals eerst. Zelfde geldt voor de schnitzel. De service was ook een stuk minder spontaan. Erg jammer. Was een leuke zaak waar je lekker kon eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.