Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

De Ruyterkade 40a, Amsterdam52.377402804.90994730Duits

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van de Duitse gemütlichkeit en heerlijke schnitzels bij WuSH op Amsterdam Centraal.
Bij WuSH kun je onder andere terecht voor een authentieke Currywurst, Schnitzel, Bratwurst en niet te vergeten; Duits bier! Weissbier, Radler en Warsteiner zijn bij WuSH te verkrijgen, maar ook Almdudler en Apfelschorle. Geniet van de Duitse gemütlichkeit bij WuSH en reserveer een tafel!

keuken:

Duits
Klik hier indien u eigenaar of manager van WuSH - Wurst & Schnitzelhaus (CS) bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over WuSH - Wurst & Schnitzelhaus (CS)8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Beaudine
14 februari 2017
Worsten en Schnitzels
Het Wurst & Schnitzelhaus doet op het eerste oog wat het beloofd, namelijk Worsten en schnitzels. Nou heb ik van tevoren even op het internet gekeken en zag ik dat er twee filialen zijn. Eentje op CS en eentje aan de Prinsengracht. Een ander feit dat mij opviel was dat de online reviews ongeveer 50/50 verdeeld positief en negatief zijn. Dan trek je al snel de conclusie dat er verschil zit in de kwaliteit van filialen. Ik beschuldig daarom niet het restaurant, maar mijzelf van het maken van de fout om bij het filiaal in het CS te eten. Slechte keus, al helemaal als ik bedenk dat de prinsengracht zo ver nog niet is. Ik heb persoonlijk niet bij het andere filiaal gegeten, maar er is weinig voor nodig om 'het betere' filiaal te zijn.


8.3
Gemiddelde
marianne
29 januari 2017
gezellig restaurant op goede locatie
Voor de tweede keer hier Lekker gegeten. Bewust gekozen voor dit restaurant omdat de locatie prima is. Aan de IJ zijde van het station dus mooi uitzicht en snel weer in de trein. Het eten is goed en de bediening top. Lekker pompoensoepje vooraf en de gebakken aardappels waren klasse. De schnitzels zijn goed. Worst niet gehad dus geen mening. Wie weet een volgende keer. We komen zeker terug.


10.0
Gemiddelde
Dennis
29 januari 2017
Excellent
Geen pretenties ongedwonge sfeertje en leveren wat er op de menukaart staat supergoede schnitzels en dito worst ... half litertje Warsteiner and you're good to go ... zelfs de politie komt hier eten halen en als we het over een korps fijnproevers hebben ;-)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.