Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

De Ruyterkade 40a, Amsterdam52.377402804.90994730Duits

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van de Duitse gemütlichkeit en heerlijke schnitzels bij WuSH op Amsterdam Centraal.
Bij WuSH kun je onder andere terecht voor een authentieke Currywurst, Schnitzel, Bratwurst en niet te vergeten; Duits bier! Weissbier, Radler en Warsteiner zijn bij WuSH te verkrijgen, maar ook Almdudler en Apfelschorle. Geniet van de Duitse gemütlichkeit bij WuSH en reserveer een tafel!

keuken:

Duits
Klik hier indien u eigenaar of manager van WuSH - Wurst & Schnitzelhaus (CS) bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over WuSH - Wurst & Schnitzelhaus (CS)8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Weet ik niet
18 maart 2017
Zeer goede service
Nadat wij op de prinsengracht al eerder bij wush heerlijk te hebben gegeten dachten we omdat het makkelijker was om bij het cs dit maal te eten ivm afspraak was dit een enorme domper. Behalve de bediening die zeer vriendelijk was. Maar de gebakken aardappels waren bij 3 personen koud. Dit werd netjes opgelost door even wat frietjes neer te zetten omdat het wat langer zou duren voor de nieuwe gebakken aardappels. De saus op de schnitzels is allemaal het zelfde alleen bij de ene zit er alleen champignons en bij de ander worden er dan uien bij gedaan. Uiteindelijk kregen we nieuwe aardappelen maar deze hadden een bakblik smaak. Hier maar niets meer over gezegd want waren al vol. Wel jammer zo op verheugd na de prinsengracht.


9.0
Gemiddelde
Marianne
12 maart 2017
was weer top!
Weer lekker gegeten op fijne plek in onze hoofdstad.Lekker makkelijk aan de achterzijde van het station met prima uitzicht op het IJ. Nog niet ontdekt door hordes toeristen.


9.3
Gemiddelde
Gitta
12 maart 2017
Heerlijk eten
Heeeeerlijk gegeten. Grote borden met fantastisch voedsel. Het lijkt alsof je in Duitsland bent. Ook prachtig uitzicht daar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.