Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Industrieplein 10, Hengelo52.261226806.79457710

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ray's Cooking
En mocht je hongerig worden naar meer dan muziek, dan hebben wij iets om in ieder geval in je eetbehoefte voorzien! Het café serveert een lekker stevig hapje eten om je concertavond mee te beginnen. Dus ga je naar een concert hier en wil je voor een leuk prijsje iets eten van te voren, dan ben je in ons Muziekcafé aan het goede adres. Natuurlijk kan je nog lekker blijven hangen voor een biertje want het café zelf zal geopend blijven tot na het concert!

Low and slow cooking: het beste van de BBQ.
Low en slow is een Amerikaanse verwijzing naar de echte manier van BBQ. Vlees, vis en groente worden op een lage temperatuur langzaam gegaard boven hout gestookt vuur. Hierdoor krijgt het eten de tijd om subtiele smaken te ontwikkelen. In Nederland is deze authentieke manier van koken in opkomst en er zijn zelfs al wedstrijden voor. Bij Ray’s Cooking houden wij van deze manier van bereiden. De gerechten krijgen op deze manier de tijd om een subliem verfijnde rooksmaak in zich op te nemen.

Toelichting openingstijden:

Onze keuken is geopend tijdens concerten van 17:00 tot 20:00 uur.
Klik hier indien u eigenaar of manager van Muziekcafe @Metropool bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Muziekcafe @Metropool8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Fam berends
24 september 2017
Avondje sass jarden
Heerlijk avondje uit relexe sfeer ongedwongen ,super gastvrij ,met een vleugje humor ,zelf het toetje wat niet op de kaart staat werd ter plekke geïmproviseerd ,mooie herinnering komen zeker weer terug met vriendelijke groet je Brabantse gasten houwdoe en bedankt.


8.3
Gemiddelde
Wilma
23 september 2017
Heb heerlijk gegeten
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Metropool Cafe heb gegeten. Het was erg lekker en ook nog eens betaalbaar.


8.0
Gemiddelde
Ralf
22 september 2017
Topavondje met hapje en muziek
Met zijn 3 hapje gegeten voorafgaand aan concert. Erg mooi voorcafe, prima muziek en erg leuk personeel. Eten was van de andere 2 prima (hamburger en stoofpotje lamsvlees). Ik had de steak en die was helaas ontzettend taai. Dit achteraf gemeld en kregen daarna van de chef netjes een drankje aangeboden. Al met al een erg leuke avond, prima eten voor een goede prijs.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.