Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koemarkt 54, Purmerend52.508086504.95058520Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De twee voormalige veestallen, waar de koeien en paarden stonden tijdens de veemarkt in het centrum van Purmerend, zijn omgetoverd tot een waanzinnige bar & grill.

De charme van de oude veestallen zijn echter niet verloren gegaan. Zo vind je in de bar nog de drinkbakken en ijzeren beugels waar het vee aan vast werd gemaakt en ligt door beide stallen de oorspronkelijke bestrating er nog in.

Vanuit onze open keuken verrassen we je met frisse, simpele en verse gerechten, variërend van goede stukken vlees van de Big Green Egg, mooie vis van de grill, heerlijke broodjes en salades en streetfood voor in de bar. Niet moeilijk, gewoon heel erg lekker!

Heb je ’s middags of voordat je aan tafel gaat trek in een glas wijn, een biertje of cocktail? Schuif aan aan de bar of vind een plek op onze chesterfield. Ook na het eten is dit de ideale plek voor een kop koffie of een afzakkertje.

keuken:

Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Stallen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Stallen8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Ad
5 december 2016
Foutje bedankt!
Lekker gegeten maar er zijn nog steeds best wel wat schoonheidsfoutjes! De koffie was koud, werd wel snel hersteld. De bestelde Grand Marnier was Tia Maria!! Ook dit werd hersteld. De meisjes in de bediening zijn gewoon niet ervaren genoeg en als je zo'n mooie tent hebt als de stallen moet je eigenlijk echte horeca mensen hebben. Steef is daarin een echte aanwinst!


4.6
Gemiddelde
Armand
5 december 2016
verjaardagsetentje met hele gezin
Goede verhalen gehoord over het eten en verblijf bij De Stallen. Met 6 personen gereserveerd en bij binnenkomst direct een knus en gezellig gevoel.Ook ontvangst was vriendelijk. Voorgerecht was goed tot uitstekend. Bij hoofdgerecht kozen 3 van ons voor de spareribs, waaronder ik. Na het eten al direct buikkramp maar dacht dat het aan mij lag. Na afrekening direct naar huis en door naar de wc waarna alles eruit kwam en half uur blijven zitten. Pfff, Flinke buikkrampen.De volgende ochtend bleek dat mijn jongste dochter en mijn schoonzoon die ook allebei voor de spareribs hadden gekozen precies het zelfde hadden. Dat kan dan geen toeval wezen, naar mijn mening. In de middag gebeld en de situatie uitgelegd en personeel vond het uiteraard heel vervelend en hadden verder nog niemand gehoord over de spareribs. 2 dagen later een mailtje van de directie dat het ze speet en alles en dat er monsters van de spareribs opgestuurd zouden gaan worden naar een keuringsdienst of iets. Dat was het. Ben benieuwd of we nog wat horen.


10.0
Gemiddelde
Anouschka zegerius
5 december 2016
Geweldig. Heerlijk top gezellig vriendelijk topavond
Wat was het weer gezellig lekker echt topavond super vriendelijk gezellig personeel, ga zo door zekers tot snel xxx


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.