Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 115, Almelo52.354879906.66587340Amerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
American Fine Dining

American Fine Dining is dineren in de beste tradities die het land te bieden heeft. Amerika is een mix van culturen, en dat weerspiegelt zich in onze keuken. Je kiest uit het beste vlees en het beste uit zee. Geniet van de heerlijkste t-bones, steaks en prime ribs, of oesters, kreeft, gegrilde vis of van een huisgemaakte hamburger waar ze in de VS zo voor op het vliegtuig stappen. En natuurlijk ontbreekt er een andere Amerikaanse uitvinding niet: de cocktail. Ontstaan in de drooglegging van het land in de jaren 20 van de vorige eeuw. Volstrekt illegaal toen. Ontzettend lekker nu. Bij Hudsons.

keuken:

Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hudsons bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hudsons8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Marcel
18 juni 2017
Lekker eten, bediening iets minder
Het eten was heerlijk en de bediening top, dat was tot het moment dat het drukker werd. Toen kwam er niemand meer langs voor drinken en dergelijke.


9.0
Gemiddelde
Anne-Mieke
18 juni 2017
Heerlijk en gezellig
Zaterdagavond goed gezelschap leuke mensen in de bediening! We kregen goede info over de menu kaart en hebben heerlijke Dorade, kip en tonijn gegeten.


8.6
Gemiddelde
Jurgen
16 juni 2017
Heerlijk gegeten
Bij Hudson's gegeten om het slagen van mijn dochter te vieren . Heerlijk gegeten in een prachtige omgeving, Mooie tuin prachtig pand,goede service, leuk personeel, gaan we vaker doen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.