Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 115, Almelo52.354879906.66587340Amerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
American Fine Dining

American Fine Dining is dineren in de beste tradities die het land te bieden heeft. Amerika is een mix van culturen, en dat weerspiegelt zich in onze keuken. Je kiest uit het beste vlees en het beste uit zee. Geniet van de heerlijkste t-bones, steaks en prime ribs, of oesters, kreeft, gegrilde vis of van een huisgemaakte hamburger waar ze in de VS zo voor op het vliegtuig stappen. En natuurlijk ontbreekt er een andere Amerikaanse uitvinding niet: de cocktail. Ontstaan in de drooglegging van het land in de jaren 20 van de vorige eeuw. Volstrekt illegaal toen. Ontzettend lekker nu. Bij Hudsons.

keuken:

Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hudsons bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hudsons8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Erik de Graaf
16 september 2017
Matig eten
Het eten was van zeer matige kwaliteit. Koud en warm door elkaar. Bediening vriendelijk.


8.6
Gemiddelde
Marian
3 september 2017
Heerlijke avond
Prachtige inrichting, goede service. Erg jammer dat de ronde tafel in de haardkamer zo wiebelt. Je kunt er niet op leunen. Ze wisten er van. Kleine moeite om er iets aan te laten doen volgens mij. Eten was heerlijk! Ruime porties. Spies met varkenshaas en ander vleessoort viel als enige wat tegen qua hoeveelheid/prijs. Meer groente dan vlees aan de spies. Smaak was wel prima. Kortom, heerlijke avond. We komen zeker nog eens terug. Ook een prachtig terras erachter!


7.3
Gemiddelde
Marc
2 september 2017
Minder
Hudsons was een prima restaurant maar het wordt minder. Bediening is top maar op eten wordt bezuinigd na een goede start. Dat zien we vaker in Almelo (Dok 19). Nauwelijks groente en erg kleine gepofte aardappel die ook nog eens gedeeltelijk rot was. Wij komen de eerste tijd niet meer terug. Gezien het beperkte aantal klanten....


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.