Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 115, Almelo52.354879906.66587340Amerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
American Fine Dining

American Fine Dining is dineren in de beste tradities die het land te bieden heeft. Amerika is een mix van culturen, en dat weerspiegelt zich in onze keuken. Je kiest uit het beste vlees en het beste uit zee. Geniet van de heerlijkste t-bones, steaks en prime ribs, of oesters, kreeft, gegrilde vis of van een huisgemaakte hamburger waar ze in de VS zo voor op het vliegtuig stappen. En natuurlijk ontbreekt er een andere Amerikaanse uitvinding niet: de cocktail. Ontstaan in de drooglegging van het land in de jaren 20 van de vorige eeuw. Volstrekt illegaal toen. Ontzettend lekker nu. Bij Hudsons.

keuken:

Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hudsons bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hudsons8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Mara
28 november 2016
Matig eten
We snappend dat Amerikaanse porties royaal zijn, maar een tonijnsteak van rond de 700 gram is echt te groot. Hierdoor ging de smaak verloren, en bleef er een taaie homp tonijn over. Erg jammer, want meer dan drie kwart van de steak kon worden weggegooid. Bij de dorade zat geen mes om de vis te fileren, waardoor je helaas nogal veel graat mee eet.


5.0
Gemiddelde
Jeannette
28 november 2016
Lang wachten op eten
Het scheelt dat ik in erg gezellig gezelschap was. We waren met 8 personen en ons hoofdgerecht kregen we pas na 2,5 uur!!!! Het was voor mij de eerste keer hier maar ook gelijk de laatste keer.


7.3
Gemiddelde
Lisette
28 november 2016
Hudsons Almelo
Afgelopen zaterdagavond zijn wij bij Hudsons in Almelo uit eten geweest. Wij hadden om 19:30 uur gereserveerd maar door de drukte werden wij tegen 19:50 uur pas geholpen naar onze tafel. Dat was erg jammer. Vervolgens het voorgerecht besteld, de carpaccio is zeker een aanrader! Helaas viel het hoofdgerecht erg tegen. Ik had spareribs besteld maar die waren droog en er zat geen smaak meer aan. Ik heb dit ook aangegeven en kregen netjes een cappuccino na.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.