Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 115, Almelo52.354879906.66587340Amerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
American Fine Dining

American Fine Dining is dineren in de beste tradities die het land te bieden heeft. Amerika is een mix van culturen, en dat weerspiegelt zich in onze keuken. Je kiest uit het beste vlees en het beste uit zee. Geniet van de heerlijkste t-bones, steaks en prime ribs, of oesters, kreeft, gegrilde vis of van een huisgemaakte hamburger waar ze in de VS zo voor op het vliegtuig stappen. En natuurlijk ontbreekt er een andere Amerikaanse uitvinding niet: de cocktail. Ontstaan in de drooglegging van het land in de jaren 20 van de vorige eeuw. Volstrekt illegaal toen. Ontzettend lekker nu. Bij Hudsons.

keuken:

Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hudsons bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hudsons8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
F
29 september 2017
Heelijk bijgeklets!!
Gezellig in de serre onder het genot van heerlijk eten en een wijntje uitgebreid de tijd om bij te kletsen met vriendinnen. De bediening was vriendelijk en correct en het eten was prima!


10.0
Gemiddelde
Charlie
28 september 2017
Heerlijke Pokébowl
Op een drukke zaterdag rond 18.30u met een vriendin langsgeweest om een trendy Pokébowl te eten. Eerst even gezellig in de rookruimte gezeten met een drankje om vervolgens een Pokébowl en wat onionrings te eten. Pokébowl was perfect. Rauwe tonijn goed op smaak, rijst precies zoals hij hoort en ik kon extra avocado bijbestellen. HEERLIJK! Bediening correct, vriendelijk, snel en behulpzaam. We hadden onionrings bijbesteld want waren bang dat een Pokébowl niet voldoende was. Foutje, we zaten bom vol! Met wat water en wijn zaten we maar op €40,- met z’n tweeën!! Wij komen terug in super mooie restaurant!


7.6
Gemiddelde
Erik de Graaf
16 september 2017
Matig eten
Het eten was van zeer matige kwaliteit. Koud en warm door elkaar. Bediening vriendelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.