Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 115, Almelo52.354879906.66587340Amerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
American Fine Dining

American Fine Dining is dineren in de beste tradities die het land te bieden heeft. Amerika is een mix van culturen, en dat weerspiegelt zich in onze keuken. Je kiest uit het beste vlees en het beste uit zee. Geniet van de heerlijkste t-bones, steaks en prime ribs, of oesters, kreeft, gegrilde vis of van een huisgemaakte hamburger waar ze in de VS zo voor op het vliegtuig stappen. En natuurlijk ontbreekt er een andere Amerikaanse uitvinding niet: de cocktail. Ontstaan in de drooglegging van het land in de jaren 20 van de vorige eeuw. Volstrekt illegaal toen. Ontzettend lekker nu. Bij Hudsons.

keuken:

Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hudsons bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hudsons8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Cieta
21 januari 2017
Super gezellige avond
We zijn met een aantal collega's geweest en vonden het erg leuk en bovenal lekker natuurlijk. Het was wel erg druk, iets te weinig personeel, maar dan moet je ietsje langer wachten.


9.3
Gemiddelde
Silvia
17 januari 2017
Gezellig & mooi menu!
Hier met familie gegeten; geweldige bediening, ook vriendelijk voor kinderen. Een mooie selectie op de kaart, met zowel fijne viskeuzes als veel vleesopties. Flinke porties! Zeer smakelijk en sfeervol en zeker voor herhaling vatbaar. De serre waar wij zaten is echt prachtig, maar als er een grote groep naast je zit (zoals bij ons) dan kan het geluid wel wat overweldigend zijn in zo'n kleine ruimte.


9.0
Gemiddelde
Robert
16 januari 2017
Heerlijk gegeten
Gezellig gezeten en heerlijk gegeten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.