Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groenloseweg 57, Ruurlo52.053967606.51781920all you can eat

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van heerlijke gerechten bij restaurant De Duif in Ruurlo.

Onbeperkt à la carte werkt als volgt, wij hebben een groot menu gemaakt welke circa 4 maanden actief is, daarna volgt een nieuw menu.

U kunt bij ons vanaf 17.00 uur reserveren, wanneer u arriveert krijgt u een gezellige tafel in ons café, Jacht stube of serre dit is afhankelijk van de grote van de tafel.

keuken:

all you can eat

Prijzen:

VHN: € 21,50
all you can eat: vanaf € 21,50

Geopend sinds:

juni 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-Restaurant De Duif bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-Restaurant De Duif8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Wim
29 maart 2017
Top voor een avondje eten
Met z'n achten gegeten. Een avond vullend diner aan een grote tafel in de serre. De indeling is ruim van opzet, zodat je samen echt een groep vormt. Het eten is met toewijding bereid en de keus is groot. De bediening en service is uitstekend. Voor die kwaliteit in verhouding tot de prijs, schoort dit restaurant het hoogst in de wijde regio.


4.0
Gemiddelde
Peter
27 maart 2017
Gezellige avond in matige ambiance
Met een groep van 10 zijn we op een mooie lente avond gaan eten bij de duif. Het restaurant zat vol dus dat is meestal goed teken. Helaas kon de bediening het niet bijbenen waardoor het te lang duurde voor een nieuwe bestelling werd opgenomen. De gerechten smaakten aardig maar niet bijzonder. De ambiance is ook niet heel bijzonder. In elk geval kun je niet een hele avond fijn zitten op de stoelen.


8.0
Gemiddelde
Bert
20 maart 2017
Aanrader
Met kleine groep heerlijk gegeten. Alle gerechten smaakten zeer goed. Absoluut een aanrader als je voor een schappelijke prijs uit wilt eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.