Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Spuistraat 3b, Amsterdam52.377241604.89455470ItaliaansMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Il Sapore Italiano geniet u van Italiaans eten met pure smaken en verse ingrediënten. Laat u verwennen en verassen door onse Italiaanse chef kok.

Sapore Italiano verwelkomt u om te dineren met een goede sfeer en unieke ambiance. Ristorante Sapore Italiano is gelegen in het centrum van Amsterdam.

Keukens:

Italiaans, Mediterraan

Prijzen:

VHN: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Sapore Italiano bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Sapore Italiano6.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Stel
11 september 2016
Tegenvaller
Personeel spreekt geen Nederlands, op de vraag: 'Do you also have Gréén Ice Tea?' krijg je 'Yes!' als antwoord maar krijg je alsnog een gewone Ice Tea voorgeschoteld. Pizzabodem was niet vers (en dat voor €18). Personeel was heel aanwezig om je aan een tafel te krijgen, maar zodra je hebt gegeten zijn ze nergens meer te bekennen. Waarschijnlijk om het nog vrijwel lege terras zo lang mogelijk bezet te laten lijken. De pasta van mijn partner was ook aardig minimaal (€16). Aangezien we zo lang moesten wachten op personeel en ze continue over ons heen bleven kijken op zoek naar nieuwe klanten, hebben we het toetje en de koffie geskipt. Erg jammer!


8.7
Gemiddelde
Just
29 augustus 2016
Alles klopt
Goed restaurant. Service was uitstekend. Eten was goed. Wij waren met zes personen, hebben het geheel als positief ervaren. Mijn Tagiatelle porcine tortufo was prima Veel keuze.


7.0
Gemiddelde
Rein
2 juli 2016
Goede keuken, maar te prijzig
Dit was voor ons een nieuw restaurant. De bediening was uiterst vriendelijk, maar de prijzen zijn beslist aan de te hoge kant voor wat men krjjgt. Voor de antipasti geldt dat iets minder dan voor de pasta's en de hoofdgerechten. Daarom hebben we ons beperkt tot een salade caprese en een ravioli, beide van redelijke kwaliteit, maar niet heel bijzonder. De wijn is wel redelijk geprijsd. Nogmaals, het personeel is heel attent en dat maakt een hoop goed. We gaan het nog een keer proberen, en hopen op een betere prijs/kwaliteit verhouding.Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland