Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Doelenstraat 24, Amsterdam52.368196004.89575640

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van heerlijke cocktails op een historisch plekje met een mooi terras bij Swych in Amsterdam!

Swych is een flexitarisch restaurant, gevestigd in het oudste hotel van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat. Bij swych staan groenten in de spotlight, vis en vlees zijn te bestellen als side dish. Het menu wordt bepaald door de seizoenen en de producten zijn waar mogelijk afkomstig uit de regio. Op de wijnkaart spelen biologische wijnen de hoofdrol. De brigade van swych staat onder leiding van Executive Chef Rudolf Brand.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

Rudolf Brand

 Reviews over NH Doelen Hotel - Restaurant Swych9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
James
27 november 2016
Weekend in Amsterdam
Fantastic restaurant and food. Very reasonably priced. Loved the focus on vegetables but the meat and fish sides were excellent too. Wish there was something similar (that I was aware of) in London.


10.0
Gemiddelde
rik
27 november 2016
top maar....
bijzonder mooie plek, mooie inrichting, super gegeten, de toekomst: groente als hoofd en vlees vis als bijgerecht. alleen de hoofd ober, sorry hoor maar hij rook erg uit zijn mond en we vonden hem er morsig uit zien. niet leuk als hij dit leest maar niet representatief voor het totaal. rest personeel erg kordaat en keurig.


7.6
Gemiddelde
Annemarie
14 november 2016
Enorm genieten!!
Wij hebben afgelopen zaterdag heerlijk gegeten, het concept voor de flexi-tariër, spreekt ons zeer aan. De smaken waren zeer uiteenlopend en de opmaak van borden was ook aandacht aan besteed! De kaart is niet zeer niet uitgebreid maar dat maakt zeker niets uit, je kunt blind alles bestellen daar. Enige puntje was je merkte dat het bedienend personeel erg druk was. Twee personen die de wijken liepen en daarbij leek het dat er ook één kok aan het uitserveren was.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.