Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Overhoeksplein 3, A’DAM – 20th Floor, Amsterdam52.383883854.90210176Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
MadaM’s sMaakvolle Menu, geleid door gevestigde chef David Baxter, bestaat uit Moderne interpretaties van internationale gerechten.

MadaM is een panoraMa bar en restaurant prijkend op de top van de A’DAM Toren. Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience – Maar, als de zon ondergaat, schuift de voluMeknop oMhoog en transforMeert ze tot de hoogste nachtclub van AMsterdaM. Bij MadaM kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails, spannende brouwsels en uiteraard een prachtig uitzicht van AMsterdaM. MadaM is de enige bar waar het oké is oM uit het raaM te staren.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

David Baxter

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

 Reviews over MadaM8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Glendon
21 oktober 2016
nogal goed eten
Het eten was nogal goed. Ik hoorde de vis was so so van twee mensen. Maar de rest was uitstekend. Aardig mensen die daar werken en de uitzicht van ons tafel een toppie. Bedankt. Glendon


10.0
Gemiddelde
Liene
21 oktober 2016
Amazing evening, awesome staff and excellent food
When my friends and I arrived on the 20th floor, we experienced a breathtaking view of Amsterdam, and a warm welcome from a lovely hostess. We decided to first have a drink at the bar, where the barstaff made us fabulous cocktails served with a smile. When arrived at our table we experienced very guest orientated waiting staff, which helped us very well throughout our entire meal. The dishes that come from the open kitchen where nicely presented and tasted even better. Everything togheter a great experience and I would highly recomend to visit Madam


9.3
Gemiddelde
Lotte
20 oktober 2016
Fantastische ervaring!
Afgelopen maandag voor de tweede keer bij Madam gegeten. Van te voren had ik via de mail gevraagd of wij langer dan 2,5 uur konden tafelen. Binnen 15 minuten had ik een positieve reactie en ook dit was bekend bij aanvang. Na een enthousiast welkom mochten we kiezen tussen 2 tafeltjes. Onze tafelheer was netjes en vriendelijk en zorgde dat er tussen de gangen door tijd was om rond te lopen en van het uitzicht te genieten. De ober die het eten kwam brengen was grappig en zorgde voor een goede uitleg. Al met al van 18.00-23.00 genoten van heerlijk eten, fantastisch uitzicht en een prima bediening! Ik kan Madam iedereen aanraden!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland