Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3, A’DAM – 20th Floor, Amsterdam52.383883854.90210176Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
MadaM’s sMaakvolle Menu, geleid door gevestigde chef David Baxter, bestaat uit Moderne interpretaties van internationale gerechten.

MadaM is een panoraMa bar en restaurant prijkend op de top van de A’DAM Toren. Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience – Maar, als de zon ondergaat, schuift de voluMeknop oMhoog en transforMeert ze tot de hoogste nachtclub van AMsterdaM. Bij MadaM kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails, spannende brouwsels en uiteraard een prachtig uitzicht van AMsterdaM. MadaM is de enige bar waar het oké is oM uit het raaM te staren.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

David Baxter

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

 Reviews over MadaM8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Rutger
25 september 2017
Toplocatie met een goede, maar licht gehaaste sfeer
Op zaterdagochtend gereserveerd voor een diner met z'n 2en voor diezelfde avond, dat was geen probleem. Bij aankomst werden we naar onze tafel begeleid, dit was een hoge tafel aan de bar-zijde, wat ik persoonlijk een iets te chaotisch en luidruchtig gedeelte vind voor een diner (er zou naar mijn mening iets meer onderscheid in bar en eetgedeelte mogen zijn, maar dat is natuurlijk persoonlijk). Degene die ons naar de tafel wees, was redelijk fanatiek met het delen van de dagspecials, dat deed ze namelijk terwijl we bij de tafel stonden, onze jassen nog aanhadden en dus nog niet eens aan tafel zaten. Na even kort gezegd te hebben dat we eerst graag even wilden zitten en wat te drinken wilde bestellen, ging het gelukkig wat rustiger en gemoedelijker. Wel een beetje jammer dat de fles die we bestelden lauw was toen deze werd opgediend en dat deze dus eerst een half uur in een bak met ijs moest afkoelen om goed op temperatuur te komen. Bij de hoge tafels zijn hoge krukken geplaatst die een beetje oncomfortabel zitten waardoor je aan het eind van de avond wat last van je rug kan krijgen. Het eten was erg goed, 3-gangen-menu gekozen met vooraf steak tartaar en tom-kha-kai soep (dagsoep), alhoewel ik €14,- voor een soep wat overdreven vind, was deze wel erg lekker. Als hoofdgerecht een cote de boeuf gedeeld, wat een goede hoeveelheid voor twee personen was. Wel mag er wat meer variatie worden doorgevoerd in de groenten die je als bijgerecht kunt bestellen. Een schaaltje met doperwten en in stukjes gesneden groene asperge was wat karig. Als nagerecht een heerlijk kaasplankje en voortreffelijke crème brûlée genomen, waar we alles behalve spijt van hadden. Al met al heerlijk gegeten, maar de lichtelijk gehaaste sfeer (in het begin) en de positie van onze tafel hadden beter gekund.


4.6
Gemiddelde
Anne
25 september 2017
Heerlijk gegeten, met prachtig uitzicht. Jammer van alle toeristen
Zaterdag avond 18:30 tafeltje gereserveerd in Madam. Weken geleden al geboekt voor de verjaardag van mijn vriend. We hadden een prachtige tafel bijna aan het raam, tof voor het uitzicht, maar super irritant dat er continu mensen voorbij lopen. Dit restaurant bevindt zich namelijk op dezelfde verdieping waar men naar de look-out kan. Toeristen lopen gemakkelijk even een rondje door het restaurant, en staan ongegeneerd 10 minuten lang selfies te maken bij het raam, zit je dan romantisch te wezen.... Het personeel was super gehaast en daardoor hadden wij een opgejaagd gevoel, niet prettig tijdens het eten. Prima in een snackbar, maar als je meer geld uitgeeft verwacht je toch iets andere service en het gevoel behandeld te worden als een stel en niet als een nummer. Had op internet gelezen dat je tussen de gangen door naar boven kon om in de openlucht te genieten van het uitzicht. Dit 'mochten' wij echter pas nadat we klaar waren met eten, zodat er dus nog iemand kon eten aan onze tafel.. Over het eten heb ik niks te klagen, dat was heerlijk! Volgende keer maar proberen bij Moon, zien of ze daar wel weten hoe het moet. Tip: iets minder couverts op een tafel; meer tijd voor je gasten; en laat de toeristen niet in het restaurant rondwandelen.


10.0
Gemiddelde
Ralph
23 september 2017
Madam dinner
Fantastic food, great flavour combinations, super cocktails. Perfect Friday night in Amsterdam


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.