Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3, A’DAM – 20th Floor, Amsterdam52.383883854.90210176Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
MadaM’s sMaakvolle Menu, geleid door gevestigde chef David Baxter, bestaat uit Moderne interpretaties van internationale gerechten.

MadaM is een panoraMa bar en restaurant prijkend op de top van de A’DAM Toren. Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience – Maar, als de zon ondergaat, schuift de voluMeknop oMhoog en transforMeert ze tot de hoogste nachtclub van AMsterdaM. Bij MadaM kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails, spannende brouwsels en uiteraard een prachtig uitzicht van AMsterdaM. MadaM is de enige bar waar het oké is oM uit het raaM te staren.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

David Baxter

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

 Reviews over MadaM8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
johan
23 juni 2017
Uitstekend!
heerlijk gegeten, klantvriendelijke bediening, gezeliige sfeer


8.0
Gemiddelde
Ellen
22 juni 2017
Geen titel
Uiteraard een super mooie locatie! Service is ook goed, vriendelijk en gemoedelijk personeel. Het eten was, voor mij, de tegenvaller van de avond. Niet alle gerechten waren mee beschikbaar waardoor wij een meerprijs moesten betalen voor een ander gerecht dat buiten het standaard 2-3 gangenmenu bestond. De extra salade was erg simpel en de spinazie-risotto was flauw van smaak. Vanwege de prijzen had ik bij beiden meer smaakvariatie verwacht. De ossenhaas die mijn vriend had besteld was wel lekker en de chardonnay was goed (moet wel goed koel blijven voor de beste smaak). Ondanks mijn ervaring zou ik het wel aanraden en ook zelf nog een keer heen gaan. Misschien een ander gerecht bestellen en hopen dat alles gewoon aanwezig is.


8.3
Gemiddelde
JG
22 juni 2017
Nice restaurant, food and great service
We loved the food, wine and the service is very kind. The music was a bit loud and sometimes it was difficult to hear each other. But this didnt impide us to enjoy a lovely dinner.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.