Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3, A’DAM – 20th Floor, Amsterdam52.383883854.90210176Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
MadaM’s sMaakvolle Menu, geleid door gevestigde chef David Baxter, bestaat uit Moderne interpretaties van internationale gerechten.

MadaM is een panoraMa bar en restaurant prijkend op de top van de A’DAM Toren. Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience – Maar, als de zon ondergaat, schuift de voluMeknop oMhoog en transforMeert ze tot de hoogste nachtclub van AMsterdaM. Bij MadaM kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails, spannende brouwsels en uiteraard een prachtig uitzicht van AMsterdaM. MadaM is de enige bar waar het oké is oM uit het raaM te staren.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

David Baxter

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

 Reviews over MadaM8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Christina
28 maart 2017
Shell Reservation-16 persons-27 March
The group was amazed by the environment and the extremely tasteful food. We were all unhappy with the service. We had shared a week in advance a table with the menu choices of each person. However, yesterday we were asked to give our choices again in a very unorganized way and when there were misunderstandings the waiter accused our group instead of apologizing. He was in general almost rude and he created a negative atmosphere. I can give more feedback during a call.


10.0
Gemiddelde
Liene
28 maart 2017
Heerlijk gegeten en leuke bediening!
Zeer attent en correct personeel, we voelden ons erg welkom, daarnaast was het eten heerlijk! Wij komen snel terug!


6.6
Gemiddelde
Laura
27 maart 2017
Een behoorlijke teleurstelling
Ojee, wat een teleurstelling vond ik dit! Ruim van te voren gereserveerd dus wat dat betreft prima. Als je parkeert in de parkeergarage kom je uit in een bar/lobby, maar dat hoort dus niet bij het restaurant. Toen we daar een uurtje moesten wachten en een drankje wilde doen werden we nagenoeg weggekeken toen ik zei dat we niet kwamen eten, maar dat we dat boven zouden doen. Ok...?? Naar boven; een hele toer. Brutaal aangesproken door de beveiliging? Bediening? Random man in pak? Ik weet nog steeds niet wie de man was. Als je je gasten zo verwelkomt durf ik niet van service te spreken. Maar achteraf begrijp ik dat ze zonder reservering zo'n 25 euro waren misgelopen dus dat verklaart. Nog steeds HEEL onbeleefd en voelde me dus zeker geen gast. Boven aangekomen tenslotte is het druk. De hostess staat ons te woord met haar mond vol en we mogen het restaurant nog niet in omdat ze nog niet klaar zijn. Rondje op het dak dan maar. Uiteraard een prachtig uitzicht, maar wat verwacht je op de 20 en 21e verdieping. In het restaurant aangekomen loopt er veel personeel, dus dat belooft wat. Onze ober is vriendelijk, maar komt ongeveer 6 keer tijdens het diner vragen of het smaakt. En het smaakt... maar daar is ook alles mee gezegd. Mooi opgemaakt, dat wel, maar ja, weinig smaak dus, eigenlijk bij alle gerechten. De muziek is schel aanwezig (live zangeres in de hoek), de hoge tafels zijn hip, maar dat zit dus niet voor 3 gangen (en mocht je jezelf als plus-size beschouwen laat dan die hoge krukken maar zitten; want het zijn kuipjes) en het personeel loopt op een enkeling na rond met een air waar ik u tegen zeg en is niet op zijn plaats.Verder valt op dat het personeel met zijn handen in hun zakken staat, en niet om zich heen kijkt. Ik zie hier liever horeca geschoold personeel dan alleen maar mooie mensen (combinatie mag natuurlijk!), zodat het een minder hoog catwalk gehalte krijgt. Kortom, dankzij mijn positieve en geweldige tafelgenoot en het prachtige uitzicht is deze avond toch een succes geworden, maar van de kookkunsten en de service moet dit restaurant het niet hebben. Er is veel potentie en ik kom graag nog eens terug als er wat zaken veranderd zijn.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.