Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag53.058035006.09101400Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistro Nijeholt is een fantastische aanvulling van De Heeren van Harinxma. Laagdrempelig, snel, goed en lekker.

Bistro Nijeholt is vernoemd naar de zoon van de burgemeester van Beetsterzwaag, Lycklama à Nijeholt. Augustinus Lycklama à Nijeholt gaf de opdracht tot het bouwen van het herenhuis op het landgoed.

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016

Michelin

Bib Gourmand
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bistro Nijeholt bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bistro Nijeholt8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Rico
28 augustus 2017
Prima eten, goede prijs, uitstekende service
Zaterdag heerlijk gegeten in een bijzondere ambiance. De service is buitengewoon goed, je merkt dat de bistro deel uit maakt van het vermaarde Lauswolt. De prijs prestatie is bijzonder goed in evenwicht. De gerechten zijn bijzonder smaakvol en worden mooi geserveerd. Echt een aanrader voor een lekker avondje uit.


6.0
Gemiddelde
Petra
10 augustus 2017
Eten is prima, maar ...... pindadoppen op de vloer en geen warm...
Pluspunten: Het eten was prima. Mooie locatie. Minpunten: De kaart op de website is niet up-to-date. Bij het brood vooraf zat geen vorkje voor augurkjes. Pindadoppen op de vloer, staat erg rommelig en past niet bij de locatie. Arrogante hoofdober die ons 'waarschuwde' dat ons tafeltje om 20.00 uur door anderen was gereserveerd (het was op dat moment 18.30 uur). Dit was bij de reservering niet tegen ons gezegd ..... Dit voelde voor ons niet als een warm welkom. Overigens is dit door de medewerkers van Nijeholt wel rechtgezet.


9.3
Gemiddelde
Folkert
5 augustus 2017
Verrassend eten
Heerlijk gegeten bij bistro Nijeholt. Smaakvol en onderscheidend was onze conclusie. Eigenlijk verbazend dat het niet vol zat, maar eerlijk gezegd is dat erg? Niet voor ons in ieder geval.. Overall lekker en ongedwongen. Overzichtelijke kaart en dat volstaat. Jammer dat we niet in de buurt wonen, anders waren we hier graag wat vaker te gast...


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.