Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag53.058035006.09101400Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bistro Nijeholt is een fantastische aanvulling van De Heeren van Harinxma. Laagdrempelig, snel, goed en lekker.

Bistro Nijeholt is vernoemd naar de zoon van de burgemeester van Beetsterzwaag, Lycklama à Nijeholt. Augustinus Lycklama à Nijeholt gaf de opdracht tot het bouwen van het herenhuis op het landgoed.

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016

Michelin

Bib Gourmand
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bistro Nijeholt bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bistro Nijeholt8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
P
28 november 2016
Lekker eten met te dure wijn.
Gisteravond voor het eerst gegeten bij de bistro. Voorop: de bediening was heel vriendelijk en goed. Een lekker broodplankje vooraf, met pelpinda's "de schillen mogen op de grond". Leuk bedacht, maar qua smaak wat bijzonder. Onze voorgerechten waren heerlijk. Wel zaten onze magen behoorlijk vol na deze eerste gang. Misschien moeten de hoeveelheden wat aangepast worden? (wij zijn grote eters en hadden niet hetzelfde voorgerecht, ondanks dat dezelfde ervaring...) De hoofdgerechten waren heerlijk en mooi opgemaakt. Helaas was er daarna echt geen ruimte meer voor een derde gang. De kaart was gevarieerd, dus wat dat betreft hadden we nog wel door willen gaan.. Tot dan toe waren we echt enthousiast. De koude douche kwam bij de rekening. We hadden bij elke gang (2) een wijntje gekregen en die bleken respectievelijk 8,50 en 9 euro te kosten. Misschien hadden we dat kunnen weten als we van tevoren om een prijsopgave hadden gevraagd. Maar dit zijn absoluut geen bistro-prijzen. Jammer dat het geld dan binnen moet stromen op de drankjes...


9.0
Gemiddelde
Jeltsje
30 oktober 2016
Heerlijk gegeten
We hebben heerlijk gegeten in de bistro, de sfeer is ongedwongen en de gastvrouw en gastheren hebben goed voor ons gezorgd. Na het eten nog gezellig nagezeten in een van de lounges.


10.0
Gemiddelde
Marja
24 oktober 2016
Heerlijk gegeten in de bistro Nijeholt
Alles wederom top!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.