Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ophemertsedijk 2, Tiel51.883594505.43732580InternationaalMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Laat jezelf verwennen door de heerlijke gerechten bij 3 Zussen restaurant & lounge.

Wij bieden de mogelijkheid om à la carte te dineren in het restaurant, te genieten van de bourgondische tapas van Tres in het souterrain, de lekkerste cocktails / drankjes en heerlijke bites te nuttigen in de trendy lounge. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor een lekkere lunch, buffetten, vergadermogelijkheden, High Tea, High Wine en samengestelde arrangementen voor bijvoorbeeld uw bruiloft.

Keukens:

Internationaal, Mediterraan

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant 3 Zussen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant 3 Zussen8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Arie
25 juni 2017
Het blijft goed
Op 23 juni met een groep van 7 op het terras gebruik gemaakt van het shared dining concept. Een ieder kon kiezen waar zij/hij zin in had van het shared principe kwam in eerste instantie niet veel terecht, echter bij de tweede ronde van 2 ging het prima. Toch is het beter om met een grote groep te kiezen voor het verrassingsmenu.Als je met z'n tweeën of vieren bent, wekt shared dining prima. Een ieder was prima te spreken over de kwaliteit en de hoeveelheid eten. De bediening had het moeilijk met dit mooie weer, weg oversteken trap op desondanks ook goed werk verricht


6.6
Gemiddelde
Shirls
24 juni 2017
Gezellige avond
Accommodatie is top. Bediening oké. Eten was erg lekker maar het had best meer mogen zijn. Ik ben geen grote eter maar zelfs ik vond het te weinig.


7.6
Gemiddelde
Helma
24 juni 2017
Gezellige avond
Heerlijk gegeten, prachtig uitzicht op de Waal, bediening is behulpzaam en vriendelijk. kortom een gezellige avond met ons volleybalteam!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.