Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lichtmisweg 51, Zwolle52.584210506.19143320Vis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Zin in een visje voor lunch? Reserveer bij Fresh Fish Corner in Zwolle. Te vinden in De Koperen Hoogte langs de A28!

keuken:

Vis

Geopend sinds:

september 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Fresh Fish Corner bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Fresh Fish Corner7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Mariska
24 februari 2017
Eenmalig
Ipv een gereserveerde tafel in het restaurant kregen we een tafel toegewezen in de hal. Hebben gevraagd of we een tafel in het restaurant konden krijgen en dat was geen enkel probleem. Eten was prima verzorgd. Vond er in verhouding met de salades weinig soorten vis liggen. Op internet staat vermeld dat er ook paling bij het koud buffet ligt, helaas was er geen paling. Prima maar vermeld het dan niet op de site


5.3
Gemiddelde
P.
23 februari 2017
Tegenvallen
Ik begrijp dat de tafels in het weekend ook vol moeten, maar het valt tegen als je een tafel krijgt op de omloop recht tegenover de ingang van het gebouw. Op een station is het minder druk. Verder een rookkamer zonder goede afzuiging zodat de tafels in de buurt kunnen meegenieten is ook geen aanrader. Jammer. Verder mochten we meegenieten van een feestzaal waar een nep Frans Bauer zijn kunsten mocht vertonen. Voor een disco heb ik Schmidt niet nodig.


9.0
Gemiddelde
B├ę
20 februari 2017
All-in Visbuffet
Het All-in Visbuffet was heerlijk! We hebben er van genoten. De mevrouw die ons bediende was erg aardig en we konden haar van alles vragen over vis. Ook de sfeer in het overige deel van het restaurant was heel prettig! (Bij vertrek kregen we een foldertje mee waar o.a. de openingstijden door de week in stonden. We vinden 18.00 uur als sluitingstijd wat erg vroeg voor de Fresh Fish Corner.)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.