Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Raadhuisplein 19, Stein50.968721705.76675170

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Reserveren kan telefonisch of via de website bij LUNA Eten & Drinken in Stein, een veelzijdige zaak waar je geniet van een heerlijke lunch of diner.

 Reviews over Luna Eten & Drinken8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Nicole
28 juni 2017
Lekker en gezellig gegeten
Luna Stein is een erg gezellige en lekkere eetgelegenheid en een aanwinst voor Stein en omgeving. Er lioopt vriendelijk en behulpzaam personeel rond , en als t zonnetje schijnt is t heerlijk om buiten te zitten. Prijs-kwaliteit is echt prima en qua hoeveelheid zouden ze zelfs eigenlijk minder mogen serveren . Gelukkig bieden ze wel altijd aan dat je het overgeblevene mee naar huis mag nemen want anders was t echt voedselverspilling , wat in deze tijd echt niet meer kan.


9.6
Gemiddelde
Jo
28 juni 2017
Prima
Voor ons eerste keer op die locatie. Is een aanrader. Prima bediening door vriendelijk personeel. Snelle bediening. Het eten was van een goede kwaliteit en werd smakelijk opgediend.


7.0
Gemiddelde
Liesje
27 juni 2017
High-tea
High-tea vond ik te duur voor datgene wat je krijgt dus prijs/kwaliteit niet in evenwicht , bijna 20ā‚¬ voor paar stukjes wraps en wat zoete caakjes , tafeltje was ook veel te klein, paste niet alles op, jammer......


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.