Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Raadhuisplein 19, Stein50.968721705.76675170

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Reserveren kan vanaf 12 augustus bij LUNA Eten & Drinken in Stein, een veelzijdige zaak waar je geniet van een heerlijke lunch of diner.
Klik hier indien u eigenaar of manager van Luna Eten & Drinken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Luna Eten & Drinken8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Michel
19 januari 2017
Gezellige avond
Er was netjes een tafel gereserveerd. Ik had van te voren aangegeven dat ik een chronische darmziekten heb. Bij het bespreken van de menu werd hiermee rekening gehouden ik mocht gerechten zo aanpassen dat ik alles kon verdragen van eten. Het eten was heerlijk en de sfeer was gezellig. Een klein kritiek puntje bij het voorgerecht was een van de kazen beschimmeld aan de rand ik heb dit weggesneden maar toch beter dit van te voren te controleren.


8.0
Gemiddelde
Natasha
19 januari 2017
heerlijk
Kom regelmatig bij Luna in Stein en altijd heerlijk gegeten in een gezellige sfeer en bediend door proffessioneel en vriendelijk personeel.


8.0
Gemiddelde
Nicole
16 januari 2017
Lunch
Gezellig restaurant, eten is prima. Het personeel mag wat beter opletten als mensen willen betalen. Ook jammer dat de thee- en chocomelglazen geen oortje hebben, je kunt de glazen niet in de handen houden zo heet zijn ze. Dit heb ik doorgegeven aan de vriendelijke ober maar die zei dat dit al vaker was doorgegeven maar dat hier geen verandering in zou komen. Erg jammer. Nu met servet om glas thee of chocomel drinken. Verder prima restaurant.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.