Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Elspeterweg 14, Nunspeet52.367368605.78232890

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van traditionele pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter in Nunspeet
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hotel De Hoeve van Nunspeet - De Boskabouter bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hotel De Hoeve van Nunspeet - De Boskabouter7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Piet
4 december 2016
Sint
Een gezellige ingerichte locatie. De kleinkinderen waren enthousiast. De pannenkoeken waren heerlijk, vooral de kleinkinderen hebben genoten, het was jammer dat het avond was, zodat ze niet buiten konden spelen. Dan maar een volgende keer, een reden om weer terug te gaan!


8.3
Gemiddelde
E.
27 november 2016
Erg leuke sfeer
Super locatie, leuk gedecoreerd met vriendelijk personeel. Wij vonden de pannenkoeken een beetje dik en spekkig. Ze hadden iets langer gebakken mogen worden. Verder ook veel te doen voor de kinderen.


10.0
Gemiddelde
Stefan
27 november 2016
Wat een lekkere middag!
Heerlijke Veluwse boskabouter pannenkoeken gegeten, de kids hebben zich uitstekend vermaakt en lekkere kinderpannenkoeken met 3 toppings gegeten. De bediening is heel attent en denkt graag mee om je als ouders te ontzorgen en ook een relaxte middag te laten hebben. De chef kwam na afloop nog verifieren of alles naar wens was. Kortom een top middag en we komen zeker nog maals terug.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

opa, Nunspeet
19 augustus 2016

Lekkere gegeten bij de boskabouter alleen vonden we de bediening opdringerig . Steeds komen vragen of we drinken wilden en steeds weer iemand anders. En de tafel al afruimen terwijl we nog aan het eten waren. maar verder is het prima voor elkaar leuke speeltuin voor de kinderen. Zeker een aanwinst voor Nunspeet.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.