Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Elspeterweg 14, Nunspeet52.367368605.78232890

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van traditionele pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter in Nunspeet
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hotel De Hoeve van Nunspeet - De Boskabouter bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hotel De Hoeve van Nunspeet - De Boskabouter7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Jannette
22 augustus 2017
spelen en eten
Wij vonden het een prachtige plek met fijne speeltuin. Wat minder vonden wij de bediening. Er liep een jongeman rond met een chagrijnig gezicht en verder was er een te lange wachttijd. Voordat de bestelling gedaan kon worden waren we een 35 minuten verder. Enkele skelters waren kapot; de zeep was op in het toilet. Verder vonden wij de kindvriendelijkheid in het restaurant tegenvallen.


6.0
Gemiddelde
Fam. Hardenberg
19 augustus 2017
Geweldig om te spelen, bediening laat te wensen over.
De kinderen hadden het geweldig, maar bij een restaurant draait het om meer dan spelen. Het eten is prima, maar niet de puntjes op de 'i'. Het personeel is vriendelijk, maar is niet allemaal even gemanierd. Daarnaast werd meerdere malen de bestelling onvolledig geserveerd. Het ontbrak aan duidelijke aansturing van het bedienend personeel. Advies: niet met een grote groep aanschuiven.


8.0
Gemiddelde
Alexander
18 augustus 2017
Volgens afspraak en ambachtelijk lekker
Via Couverts gereserveerd (de eerste keer!) en alles verliep volgens afspraak. De Boskabouter serveerde ambachtelijk lekkere pannenkoeken. Het was druk maar de bediening verliep niet op zijn snelst. Leuk opgezet nieuw pand.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Joel, Nunspeet
11 december 2016

Gezellig ingericht restaurant en helemaal leuk om te zien dat mijn oude leermeester, uit de tijd dat ik nog leerling was, er in de keuken staat. De pannenkoeken waren goed, de kwaliteit van de toppings ook. Goed!


opa, Nunspeet
19 augustus 2016

Lekkere gegeten bij de boskabouter alleen vonden we de bediening opdringerig . Steeds komen vragen of we drinken wilden en steeds weer iemand anders. En de tafel al afruimen terwijl we nog aan het eten waren. maar verder is het prima voor elkaar leuke speeltuin voor de kinderen. Zeker een aanwinst voor Nunspeet.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.