Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Elspeterweg 14, Nunspeet52.367368605.78232890

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van traditionele pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter in Nunspeet
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hotel De Hoeve van Nunspeet - De Boskabouter bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hotel De Hoeve van Nunspeet - De Boskabouter7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Jacolien
29 april 2017
Lekker eten, matige bediening
De pannenkoeken waren heerlijk! Bediening was matig. Het duurde lang voordat ze kwamen om te vragen of we nog iets wilden gebruiken. Na de pannenkoek niemand meer gezien die kwam vragen of we dessert wilden. Jammer! Tip: betere taakverdeling bij bediening, meer overleg , tafels bijv verdelen onder bediening.


7.0
Gemiddelde
Christiaan
29 april 2017
Lekker gegeten
Eten was heerlijk. Duurde alleen lang voordat het eten werd opgediend. Op zich is dat geen probleem, als men het even komt zeggen en tussendoor komt vragen of we nog wat drinken willen of een broodje met kruidenboter oid. Maar dat deden ze niet. Verder was alles prima.


7.0
Gemiddelde
Marcel
28 april 2017
Heerlijk gegeten Top👍🏻
.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Joel, Nunspeet
11 december 2016

Gezellig ingericht restaurant en helemaal leuk om te zien dat mijn oude leermeester, uit de tijd dat ik nog leerling was, er in de keuken staat. De pannenkoeken waren goed, de kwaliteit van de toppings ook. Goed!


opa, Nunspeet
19 augustus 2016

Lekkere gegeten bij de boskabouter alleen vonden we de bediening opdringerig . Steeds komen vragen of we drinken wilden en steeds weer iemand anders. En de tafel al afruimen terwijl we nog aan het eten waren. maar verder is het prima voor elkaar leuke speeltuin voor de kinderen. Zeker een aanwinst voor Nunspeet.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.