Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vinckenweg 83, Geesteren52.435436506.67518970all you can eatLunchroomEuropees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Oranjerie houdt zich voornamelijk bezig met het concept Fingerfood. Fingerfood is een all-you-can-eat concept, waarbij u de hele avond kunt genieten van heerlijke kleine gerechtjes.

U kunt per ronde twee verschillende gerechtjes kiezen, zodat u kunt genieten van de vele specialiteiten van De Oranjerie. Naast Fingerfood kunt u ook kiezen voor gerechten van de lunch of a la carte.

Keukens:

all you can eat, Lunchroom, Europees

Prijzen:

all you can eat: € 22,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

bjorn Snoeijer

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroVisaDiners Club

 Reviews over Restaurant De Oranjerie7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.0
Gemiddelde
Bianca
16 januari 2017
Slechte bediening
We hadden een high tea gereserveerd. Op het eerste oog zag het er goed uit, maar het viel toch een beetje tegen. Er was weinig zelf gemaakt, veel kwam rechtstreeks uit de winkel. De bediening vond ik ronduit slecht. Er werd geen uitleg gegeven bij de high tea, er werd geen enkele keer gevraagd of we nog meer theewater wilden hebben of iets anders te drinken. Erg jammer, gemiste kansen.


8.0
Gemiddelde
Calinda
24 december 2016
High tea de luxe
Gisteren samen met mijn moeder een luxury high tea gehad bij de Oranjerie. Het restaurant bestaat nog niet zo lang en ze moeten het het nog hebben van de reclame. Wij zaten dus ook helemaal alleen in het restaurant. Wel hadden ze voor ons een knusse plek in het lounchegedeelte klaar gemaakt. Tafel met vuur in het midden helemaal top. De high tea zelf begon met een glas hugo en een lekker pompoen soepje wat erg leuk werd opgediend in wekpotjes. De high tea zelf was een etagere met veel warme en koude hapjes, chocolade en snoep. Veel van deze hapjes waren echter wel kant en klaar en uit een verpakking gehaald en niet zelf gemaakt. Bij een echte high tea horen normaal ook scones met clothed cream en marmelade maar dat hadden ze hier niet. Op de site stond ook dat er wraps bij zaten naar die zaten er ook niet bij. Maar al met al waren we tevreden en hadden wel meer dan genoeg te eten/snoepen. Dat wat we niet op kregen konden we meenemen in een bakje. We komen er zeker nog en terug en willen dan eigenlijk ook de andere dingen proberen van de menukaart. De locatie is in ieder geval mooi en ruim ingericht.


8.6
Gemiddelde
Jet
10 december 2016
Familie uitje
Als familie heeft iedereen volop genoten van het fingerfood-concept. Vooral de wildgerechten waren TOP! Het speciaal door ons aangevraagde nagerecht was de nodige aandacht aan besteed waardoor voor ins het feest mooi werd afgerond!! Klein kritisch puntje, (doordat het bijna sluitingstijd was) er geen drank/koffie meer werd aangeboden. Verder dus een echte aanrader en we komen sowieso terug!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.