Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Wolfhezerweg 17, Wolfheze51.995538105.80279100FransBrasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ontdek de authenticiteit van de Franse keuken in Brasserie de Paris op de Veluwe. Traditionele Franse gerechten met een modern randje én gemaakt van lokale, biologische producten.
Van een authentieke Franse kaasplank tot Côte de Boeuf. En van een Tournedos Rossini tot een Cafe Complet: bij Brasserie de Paris proeft u de smaak van Frankrijk. Zo voorzien de Blaarkop runderen, die naast het hotel grazen, ons van melk en vlees en zorgen de bijen uit ons bijenhotel voor smaakvolle honing. Onze gerechten zijn met smaak bereid en afgestemd op het seizoen, zodat we optimaal gebruik maken van wat de natuur ons te bieden heeft.

Keukens:

Frans, Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Bilderberg Hotel Wolfheze - Brasserie de Paris bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bilderberg Hotel Wolfheze - Brasserie de Paris8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Do
4 december 2016
Gezellige bistro in mooie omgeving !
Vriendelijk personeel , informele sfeer in hotel op prachtige plek !


9.3
Gemiddelde
Patrik
5 november 2016
Uitstekend diner
Dit was een avond waarbij alles klopte. Prettige en persoonlijke bediening. Gerechten van hoogwaardige kwaliteit met verse ingredienten. En een verrassende smaaksensatie!


5.0
Gemiddelde
J.Visser en partner.
18 september 2016
Dramatische diner-ervaring.
Wij hadden ons verheugd op een gezellig en lekker avondje “Brasserie de Paris”, hoe anders zou dat echter uitpakken. De menukaart zag er goed uit en onder het genot van een mooi glas rood maakten wij onze keus. Vooraf tijgergarnalen en als hoofd de specialiteit “cote de boeuf grille”. Het voorgerecht kende geen enkele tijgergarnaal doch waterige noorse garnalen terwijl het hoofdgerecht ronduit te walgelijk voor woorden en ogen was. Een vettige zooi, op het bord gekwakt waarvan de bediening zelf zei dat dit absoluut niet kon en het een schande was. De chef en bedrijfsleider waren geen van beiden aanwezig en dus niet aanspreekbaar. Wij hebben het restaurant, na voor de wijn en het voorgerecht te hebben betaald, verlaten om onze honger te stillen en onze avond weer om te zetten in een gezellige bij restaurant “De Planken Wambuis”, even verderop aan de Amsterdamseweg. Jammer, maar bij brasserie de Paris komen wij nooit meer. Voor de liefhebber is een foto van het hoofdgerecht beschikbaar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.