Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Tunnelweg 99, Landgraaf50.872152406.02958560Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de sfeervolle gewelven van onze historische herenboerderij vindt u Luigi’s Lunchrestaurant en Bar. Tussen de robuuste gewelven en naast de bron van de Strijthagerbeek kunt u ongedwongen genieten van kop koffie met een stuk Limburgse vlaai, lunch of focaccia.

’s Middags en ’s avonds kunt u gezellig borrelen in een prettige ambiance. Geniet van een heerlijk glas Italiaanse wijn uit onze wijnkelder en huisgemaakte Italiaanse 'aperitief' hapjes. Of van een koel speciaalbier.

keuken:

Italiaans
Klik hier indien u eigenaar of manager van Luigi's Lunchrestaurant & Bar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Luigi's Lunchrestaurant & Bar8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Ad
26 maart 2017
Leuk lunchadres
Lekker geluncht in een mooie ambiance. Service kan beter. Bijvoorbeeld: open wijn fles leeg; de volgende fles nog niet gekoeld.


10.0
Gemiddelde
Dirk
6 maart 2017
Uitstekend
Wij zijn hier eerder per toeval verzeild geraakt ... Luigi's bar is op zijn eigen een zeer gezellig ingerichte zaak. Neem daar nog eens niet zo een grote menukaart, maar wat men serveert zijn allemaal uitstekende hapjes/ gerechten ... en het personeel is super vriendelijk. De juiste ingrediënten om er een uitstekende horecazaak van te maken.


8.0
Gemiddelde
Mia
1 februari 2017
Mooie gerechten, heerlijke smaken
Mmmmmmm


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.