Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Tunnelweg 99, Landgraaf50.872152406.02958560Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de sfeervolle gewelven van onze historische herenboerderij vindt u Luigi’s Lunchrestaurant en Bar. Tussen de robuuste gewelven en naast de bron van de Strijthagerbeek kunt u ongedwongen genieten van kop koffie met een stuk Limburgse vlaai, lunch of focaccia.

’s Middags en ’s avonds kunt u gezellig borrelen in een prettige ambiance. Geniet van een heerlijk glas Italiaanse wijn uit onze wijnkelder en huisgemaakte Italiaanse 'aperitief' hapjes. Of van een koel speciaalbier.

keuken:

Italiaans
Klik hier indien u eigenaar of manager van Luigi's Lunchrestaurant & Bar bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Luigi's Lunchrestaurant & Bar8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Mirjam
29 mei 2017
Italiaanse lunch
We hebben in een prachtige ambiance genoten van een uitgebreide , heerlijke litaliaanse lunch. Gestart buiten en vervolgens de lunch genuttigd in de kelder,heerlijk omdat het buiten erg warm was. Het aanbod van de antipasta was gevarieerd en heerlijk van smaak. Vervolgens werden we verrast met een overheerlijk hoofdgerecht van vlees en vis, met heerlijke bijpassende sauzen. Tot slot een heerlijk toetje. Een compliment aan de chef , zeker een aanrader. We hebben genoten en tot ziens bij een volgend bezoek.


8.0
Gemiddelde
Els
22 mei 2017
Mooie locatie
Op het terras genoten van lekker eten, mooie wijn en mooie ambiance!


8.3
Gemiddelde
Syl
24 april 2017
Lekker eten
We hebben de eerste dag een driegangenmenu en de volgende dag een hoofdgerecht gehad. De hoeveelheid van het menu was aan de krappe kant, maar erg lekker en zag er prachtig uit. De bediening was prima, ondanks het feit, dat er wegens ziekte invalpersoneel was.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.